- 13 Mart 2019
- 15.563
- 59.271
- 598
Valla ben de daha koyu çıkıyordu ama 2 teste1 saat sonra belirdi çizgi... Bugün tekrar yaptım negatif çıktı... Herhalde bende olumsuz gene bu ayKızlar benimde böyle devam esiyor testlerim bata 8 gün kaldı
Valla ben de daha koyu çıkıyordu ama 2 teste1 saat sonra belirdi çizgi... Bugün tekrar yaptım negatif çıktı... Herhalde bende olumsuz gene bu ay
Aynen kesim değilmiş ovulasyon da koyu çıkınca çok umutlandim canımOvulasyon kesin değil ki canım ümidini kaybetme açık çıkıp gebe olanda var grçen biri rwsim atmıştı hatta
Gebelik testi yaptın mı canımAynen kesim değilmiş ovulasyon da koyu çıkınca çok umutlandim canım
Evwt bugün adet günüm su. Arkadaş gebelik testi aldı geldi .. yaptık ama negati yaGebelik testi yaptın mı canım
Aynen kesim değilmiş ovulasyon da koyu çıkınca çok umutlandim canım
Peki bidaha hiç ovülasyon yaptın mı canım o günden sonraEvwt bugün adet günüm su. Arkadaş gebelik testi aldı geldi .. yaptık ama negati ya Eki Görüntüle 2647500
Yok canım.yapmadim yarım tekrar yapsam mı kiPeki bidaha hiç ovülasyon yaptın mı canım o günden sonra
Bence bi yap yine koyu mu çıkacak bakalımYok canım.yapmadim yarım tekrar yapsam mı ki
Tamam tatlım yarın yapip buraya atacağım resmi ,Bence bi yap yine koyu mu çıkacak bakalım
Tamam tatlım yarın yapip buraya atacağım resmi ,
Ama nedense pek heyecBekliyoruz canım
İnşallah gebeliğe alamettir
İnşallah bakalım.umudumuzu yitirmek yokBekliyoruz canım
İnşallah gebeliğe alamettir
Ama nedense pek heyec
İnşallah bakalım.umudumuzu yitirmek yok
Canım yumurtlamayi gordun mu . Gördü isen onun üzerinden ne kadar geçtiBat a 1 hafta var arkadaşlar erken gebelik testi yapsammi çıkma ihtimali varmı?belirti varmı yokmu diye kendimi inandırmak istemiorum ama bel ağrım ve alıntım var gercekten 1 haftadır.ovulasyon takibi yapiorum 2 aydır bakalım hayirlisi
2 yıldır korunuyorduk henüz ilk denememiz yaşta 31 olunca malum umutlar azaliyorAllah hepimizin gönlüne göre versin, ben 3 aydır deniyorum ovulasyon testi ile olmadi, bi dr a gidip genel kontrol olmamız lazım, sizi ne zamandir istiyordunuz? Bende bu şekilde koyuluk yoktu, ama olan arkadslardan gebe olduklarını öğrenenlervar, o yüzden bekleyin biraz, gebelik testi yapın adete yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?