Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Adetime 7 gün var günlerdir en silik hali
İnşallah hayırlara vesile olsun

Eklentiler

• 20200613_121103.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 252
Bak ovulasyon testin koyulasiyor benim de gun gun koyulasti ama son yaptigim kipkirmizi olmustu gebelik testi bikac gune belli olabilir sen gonlunu ferah tut daha erken olabilir. Insallah olur

Canım sen gün gün takip ettin mi ovulasyonla
Bende bu ay hep takipteyim acaba ümit varmı
Rica etsem bakabilir misin

Bütün konualrı geziyorum acaba benim gibi olan var mıdır diye

En son gün yazmadığım bugün yaptığım test

Yumurtlamadan sonra iki gün silikleşir gibi oldu sonra hep aynı çıkmaya başladı ?

Eklentiler

• 20200613_122648.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 206
  • 20200612_122058.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 164
  • 20200612_121957.webp
    15 KB · Görüntüleme: 158
Valla canım benimde siliklesmisti ama adete 1 hafta kala koyulasmaya basladi seninki gibiydi hergun yap daha da koyulasacak olursa gebelik testi yaparsin. Adete kac gun var

Valla canım benimde siliklesmisti ama adete 1 hafta kala koyulasmaya basladi seninki gibiydi hergun yap daha da koyulasacak olursa gebelik testi yaparsin. Adete kac gun var

Cevabın için çok sağol canım 7 gün var bugün bi kere daha yapıcam inşallah ovu testin
Dün gebelik testi yaptım ama çıkmadı tabi
8 gün kala çıkmazdı heralde

Eklentiler

• 20200613_121847.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 187
Cevabın için çok sağol canım 7 gün var bugün bi kere daha yapıcam inşallah ovu testin
Dün gebelik testi yaptım ama çıkmadı tabi
8 gün kala çıkmazdı heralde
Rica ederim canim. Insallah hamilesindir gebelik testi cikmaz daha dogru ama yarin ovulasyon testinde daha koyu olacaktir bikac gün sonra yap gebelik testi istersen net olsun heyecan yapiyor insan:)

Rica ederim canim. Insallah hamilesindir gebelik testi cikmaz daha dogru ama yarin ovulasyon testinde daha koyu olacaktir bikac gün sonra yap gebelik testi istersen net olsun heyecan yapiyor insan:)

İnşallah canım çok sağol bi saat sonra tekrar ovulasyoj yapıcam bakalm daha mı silik olur bilmiyorum gerçekten heyecan yaptım

Amin İnsallah Canım.peki değerlendiriyor musun bu günleri .belki ikinci yumurtlama olabilir diye .yeniden test yapcam demişsin yaptın mı peki nasıl çıktı

Evet canım galiba 2 kez yumurtladım evet gün aşırı değerlendiriyorum ya nasip ua kısmet

Daha silik çıktı canım yumurtladım galiba sonunda

Gelsin ikiz bebeklerimm

Eklentiler

• 20200613_164534.webp
    11 KB · Görüntüleme: 155
Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim ama adete bir gün vardı.
Adet öncesi hormon dalgalanmaları da pozitif çıkmasına neden olabiliyormuş.

Canım sende bir gelişme var mi çok merak ettiiim❤
Ah ah sorma ben hala beklemedeyim adetimden önce koyu görmüştüm ya ovulasyon o büyük ihtimal yumurtlama idi ki gebelik çıkmadı o zaman şimdi o günden bu yana 10 gün geçti gebelik testi yaptım gene çıkmadı ama adetim de 8 gün geçti bu arada ... gebelik testi yaptım iki defa ikisi de negatif cikti ..pazartesi ye kadar olmazsam kan vereyim diyorum

Adet gecikmesinden önce yaptırdığın için negatif çıkmış olabilir . Peki kan da mi yaptırmıştın testi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…