Içimden bir his hamilesin diyor hatta kendimden daha çok umutluyum senden testlerini gördüm silikti herkeste hemen çıkmıyormuş zaten bende ilk testi yaptigimda pozirif cikinca eşim bebekten çok maratonun biteceğine sevinmişti. Çıkmazsa da önümüzdeki maçlara bakcagiz artikgebwlik.testi iki defa yapmıştım sonradan belirmişti ..ama dun yaptığım test negatif çıktı canim paylaştim ya adet olmadım.hala ... Ovulasyon testine bakacam gene koyu mu çıkacak diye
6-7 gun var aderime canım benim günler 1 aşağı 1 yukarı şasiyo ben aceleci davranıyorum yanlış yapıyorum aslında öncesinde öğrensem bu seferde kimyasal gebelikten suphelenicem en garantisi adetten sonra da işte dayanamıyor insan melek oluncaSende iyi ki varsın ...Heeee o zaman beklicez mecburay inşallah güzel haberler verirsin bize çok amin ... Adetin kaç gün geçmişti senin
Kan testinde cikar sonuc canim. Hayirlai haberler olsun insallahBenim o kısım biraz karışık canim ilk gebelik testim pozitif çıktı ondan sonra 3 tane yaptım negatif kan verdim dün bugün 4 buçukta çıkcak heyecanla bekliyorum
Canım bu benim ovulasyon testlerim bide pozitif cikan gebelik testim ne dusunuyosun☹ 2 tane sonradan yine gebelik testi yaptim ama onlarda negatif cikmistiTesekkur ederim amin canim. Insallah Allah sanada nasip etsin saglikla.Benimde adetime 6,7 gun vardi o kadar koyu olmasi tuhaf geldi gebelik testi yaptim cikti sende yap istersen
Bak ovulasyon testin koyulasiyor benim de gun gun koyulasti ama son yaptigim kipkirmizi olmustu gebelik testi bikac gune belli olabilir sen gonlunu ferah tut daha erken olabilir. Insallah olurCanım bu benim ovulasyon testlerim bide pozitif cikan gebelik testim ne dusunuyosun☹ 2 tane sonradan yine gebelik testi yaptim ama onlarda negatif cikmisti
Yükselme ihtimali var mı ki .. 2 nin üzerinde cikarsa yükselme ihtimali var diye yazmışlardı ama doktor ne dedi2.62 cıktı kizlar
Asistan vardı o da çok ilgilenmedi hamile değilsiniz dedi sadeceYükselme ihtimali var mı ki .. 2 nin üzerinde cikarsa yükselme ihtimali var diye yazmışlardı ama doktor ne dedi
Üzülme bak sakin belki de yükselir bir kaç gün sonra gene kan ver ASM ye ...Bak canım benim de adete yakin pik oldu bende hamile olduğumu düşündüm test yaptım çıkmadı sonradan çıktı ama ilk on dk değil negatif diyoruz diyelim.ben yine de o pik olduğu günleri değerlendirdim hamilw değilsem belki belki bu sefer tutar diye ...dün gene hamilelik testi yaptım negatif çıktı umudumu kaybettim ama şöyle bi umudum var belki adete yakin yumurtladim ve onu değerlendirdim belki tutar tutmazsa 12 güne adet olurum herhalde ...Asistan vardı o da çok ilgilenmedi hamile değilsiniz dedi sadece
Canim ben ovulasyon testinden once yumurtlama donemini adet takvimine göre takip edip adet döngümün ortalarında zannediyordum. Testlere göre şu sıralar pik çıkıyordu hamilelik ihtimali dusundurdu su sıralar yumurtlama dönemim hadi bu hafta hamile kaldım diyelim haftaya adet olmayacak miyim iyice kafam karıştı canım
Ooooooooooof off nedir biz bu kadinlarin çektiği inşallah dediğin gibi olur canım bende değerlendireyim inşallah ikimizinde tutar hakkımızda hayırlısı canımÜzülme bak sakin belki de yükselir bir kaç gün sonra gene kan ver ASM ye ...Bak canım benim de adete yakin pik oldu bende hamile olduğumu düşündüm test yaptım çıkmadı sonradan çıktı ama ilk on dk değil negatif diyoruz diyelim.ben yine de o pik olduğu günleri değerlendirdim hamilw değilsem belki belki bu sefer tutar diye ...dün gene hamilelik testi yaptım negatif çıktı umudumu kaybettim ama şöyle bi umudum var belki adete yakin yumurtladim ve onu değerlendirdim belki tutar tutmazsa 12 güne adet olurum herhalde ...
Değerlendir değerlendir ... ASM de kan da iki 3 gün sonra canım ... Allah kucağımızi boş birakmasin inşallahOoooooooooof off nedir biz bu kadinlarin çektiği inşallah dediğin gibi olur canım bende değerlendireyim inşallah ikimizinde tutar hakkımızda hayırlısı canım
Amin canim Asm ne demek canım anlamadimDeğerlendir değerlendir ... ASM de kan da iki 3 gün sonra canım ... Allah kucağımızi boş birakmasin inşallah
Sağlık ocağı canımAmin canim Asm ne demek canım anlamadim
ovulasyon pik verdi diye heveslendik insani epey sarsıyor adet dönemim tamamen geçtikten sonra yaparım bundan sonraSağlık ocağı canım
Tamam canım.adet geçsin bir kaç gün öyle yap canım o haldeovulasyon pik verdi diye heveslendik insani epey sarsıyor adet dönemim tamamen geçtikten sonra yaparım bundan sonra
Şayet bu haftaysa ovulasyon adet geçince de çıkmaz muhtemelen tarihler çok yakın ama gelişme olursa tabi haber veririmTamam canım.adet geçsin bir kaç gün öyle yap canım o haldeama bizi habersiz birakma
Bugün yaptın mı canım ovülasyonTamam canım.adet geçsin bir kaç gün öyle yap canım o haldeama bizi habersiz birakma
Yaptım canım yazmayı unutmuşum.. ama silik çıktıBugün yaptın mı canım ovülasyon
Hmm anladım kuzum hayırlısı olsun o zaman yine gebelik testi yaparsan bizi de haberdar etYaptım canım yazmayı unutmuşum.. ama silik çıktı
Aynen haber ederim .. adetim benim geçiyor zaten 6 güne kadar 6 gün falan geçmesini beklicem daha sonra test yapacam şuan 2 gün geçti ..Hmm anladım kuzum hayırlısı olsun o zaman yine gebelik testi yaparsan bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?