Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Canım bu ovilasyan testleri nasıl kullanılıyor rica etsem anlatabilir misin bende almayı düşünüyorum

Ben adet bitiminden iki veya üç gün sonra başlıyordum, düzenli adet gördüğüm için zamanını tahmin edebiliyordum az çok ; zaten sancısı da oluyordu. Beklenen adet tarihinden 14 gün önce çatlama oluyor; Yani adetine 16-17 gün kala başlayabilirsin. Adetin düzensiz ya da düzenli ama döngün kısa ise regl biter bitmez de başlayabilirsin, belirti hissetmiyorsan kaçırmamak için en mantıklısı Şeklen kullanımı kullanma kılavuzunda ayrıntılı yazıyor zaten. Oldukça basit ve bana göre keyifli

Benim adetim düzensiz ve yumurtlama olduğu zaman hissetmiyorum onun için almak istiyorum

Merhabalar bende innovita kullanmıştım geçtiğimiz ay o yüzden yazmak istedim. Döngümün 24.gün pik gördüm yani ben öyle sandım yada. İki üç gün değerlendirdik ancak gebelik oluşmadı. Testlerinizle karşılaştırınca çatlama mı olmadı acaba diye düşündüm. Bi bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• B473C347-E3C1-46A2-BAB1-0A7709B03F4F.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 386
  • D73972C2-B465-4B4D-A276-FD601077DA4B.jpeg
    153,2 KB · Görüntüleme: 516
Merhaba, bana kalırsa pik olmuş ve çatlamış yumurtanız. Ancak her çatlama maalesef gebelikle sonuçlanamıyor Benim bekleme sürem de az sayılmaz; 6 yıl. Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor
En kısa zamanda hayırlı güzel haberlere ulaştırsın sizi de

Amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah Pcoslu biri için yumurtlama görmek çok kıymetli olduğu için epey heveslenmiştim oldu galiba diye. Bu ay tekrar deniyorum.

Amin çok teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah Pcoslu biri için yumurtlama görmek çok kıymetli olduğu için epey heveslenmiştim oldu galiba diye. Bu ay tekrar deniyorum.
Âmin, Allah razı olsun Pcos olunca LH hormonu maalesef çok düşmüyor. O da biraz yanıltıcı olabiliyor testlerde. Ama gebeliğe engel değil sonuçta, denemeye devam

Degerlendirdim o günleri ful belirti olur mu reglden önce sizce
Bende yumurtlamadan adet gününe kadar basık batması hiç geçmedi ve ilk defa göğüs ağrısı şişliği hiç olmadı normalde âdet günüme kadar olurdu. Adet günü test yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…