- 28 Şubat 2020
- 1.281
- 525
- 44
İlk silik çıkması normalOnuda 2 gün önce yaptım silik çıkınca bana bi korku geldi daha da yapmadım olsa koyu çıkardı çünkü adetim geçti yada olma günümde testi yaptım milletin ki hep koyu
Sen bal gibi hamilesin ne güzelEki Görüntüle 3418928 Bu iki gün önceki canım
İşte olsa belirgin çıkardı bende çıkmadı
Sen neyi bekliyorsun daha kan ver gitse benide haberdar etEki Görüntüle 3418928 Bu iki gün önceki canım
İşte olsa belirgin çıkardı bende çıkmadı
İnşallah canım inşallah ama dediğim gibi önceden de oldu bu testim silik çıktı yumurtlama testi sadece bi tık daha silikti t çizgisi ilk kez bu şekil koyu sonra kan verdim o gün adet oldum yıkıldımSen bal gibi hamilesin ne güzel
Gebelik testinde benim de başıma çok geldi ama senin bu test gebelik bence kan daha net söyler bide günün geçmiş sanirimİnşallah canım inşallah ama dediğim gibi önceden de oldu bu testim silik çıktı yumurtlama testi sadece bi tık daha silikti t çizgisi ilk kez bu şekil koyu sonra kan verdim o gün adet oldum yıkıldım
İşte gebelik testini 32.günümde ilk idrar olmadan yaptım canım ama geçen ayda 34.günde adet oldum ya bilmiyorum işte ofGebelik testinde benim de başıma çok geldi ama senin bu test gebelik bence kan daha net söyler bide günün geçmiş sanirim
Ben kutuyu dolu hissediyorumİşte gebelik testini 32.günümde ilk idrar olmadan yaptım canım ama geçen ayda 34.günde adet oldum ya bilmiyorum işte of
Belirtim 0 bide gram belirti yok :)
İnşallah canımBen kutuyu dolu hissediyorum
Başka gebelik testin varsa yarın ilk idrarla yap zaten varsa daha net çıkar yada bu gün 3 saatlik idralada yaparsan ciar yaniİnşallah canım
Ben meraktan catlarim şimdi sende benim gibi hasretle bekleyenlerden sinİnşallah canım
Ay yok yok misafirim gelecek yarın canım yoğunum çok böyle bi anda yapmak istemiyorum eğer böylr giderse ya cuma ya haftasonu yapıcam testBaşka gebelik testin varsa yarın ilk idrarla yap zaten varsa daha net çıkar yada bu gün 3 saatlik idralada yaparsan ciar yani
Sabrına hayran kaldım maşallah darısı bana diyelim güzel haberle gelAy yok yok misafirim gelecek yarın canım yoğunum çok böyle bi anda yapmak istemiyorum eğer böylr giderse ya cuma ya haftasonu yapıcam test
İnşallah canım sanki böyle bi anda adet olacakmışım geliyor biraz da ondan galiba belirtim olsa umut edicem deSabrına hayran kaldım maşallah darısı bana diyelim güzel haberle gel
Hamile olsanda o korku hiç biyltmiyor malesefİnşallah canım sanki böyle bi anda adet olacakmışım geliyor biraz da ondan galiba belirtim olsa umut edicem de
Merhaba reglinize 4 gün kala mı yumurtlama çizginiz çift olmaya başladı?Merhaba Kızlar,
Burdaki yorumlardan çok istifade ettim. Benimde bir katkım olur umarım.
Bir süredir ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum. İlk başladığım ay iki regl arası her gün yaptım ki LH hormonunun idrardaki seyrini öğrenmiş olayım. Karşılaştırma yaparak değişimi gözlemleme şansım oldu. Benzer sonuçlar aldığımda gebe olmadığımı anlıyordum.
1 Şubat Çarşamba Son Adet Tarihi
9 Şubat Perşembe Yumurtlama (ilişki)
10 Şubat Cuma Çatlama (ilişki)
17 Şubat Ovulasyonda normale göre koyulaşma, (Çatlamadan sonra 7. Gün) Rahimde aralıklarla bıçak saplanır gibi 10 dk kadar süren çok keskin bir sancı. Hareket edemedim, Nefesimi kesti diyebilirim. Sancıdan birkaç saat sonra açık kahve rengi, pudramsı akıntı (yerleşme kanaması bu olsa gerek) (Regle 7 gün var)
18 Şubat Ovulasyon koyulaşıyor, sabah açık kahve rengi akıntı yine oldu, sonra geçti. (Regle 6 gün var)
19 Şubat Ovulasyon dün ile hemen hemen aynı gibi (Teste yakın çok su tüketmiştim) (Regle 5 gün var)
20 Şubat Ovulasyon koyulaşmış - Gebelik Testi Pozitif - BETA HCG 16,90 (Regle 4 gün var)
Beklenen adet tarihim 24 Şubat Cuma yani dündü. Bugün gecikmenin 1. Günü.
Elhamdulillah Hamileyim. Allah ömür verirse Kasım ayında dünyaya gelecek. Bana da dua edin
Yumurtalar artık gelişmeyi bıraktığı için kasıklarımda hiçbir ağrı, yanma, batma vs. yok. Gebelik olmadığı zamanlarda bu belirtileri yaşardım; regle hazırlıkmış onu da anlamış oldum. Mide ve üst karında, sağ sol karın boşluklarında, göbek çevresinde, koltuk altında nadiren hafif kasılmalar, elektriklenmeler oluyor. Bir de rahimde ilk sancının vurduğu yerde ara ara bir şeyler hissediyorum ama onu tarif edemiyorumBence orada yuvalanıyor.
Kayda değer başka bir belirti yaşamıyorum. Bu belirtisizlik beni ilk şüphelendiren şey oldu zaten
2022 Haziran-Temmuz aylık düzenli yaptığım testleri ve bu ay yaptığım bütün testleri paylaşıyorum.
Gebelik olmasa da regle yakın ovulasyonda hafif koyulaşma oluyor ama sonra silikleşmeye başlıyor.
Gebelik oluştuysa günden güne koyulaşma artıyor.
Eğer yumurtlama gününüzden eminseniz ve kimyasal yaşamıyorsanız yanılma payınız çok düşük diye düşünüyorum.
Yani ovulasyon ile gebelik öğrenmek mümkün; LH hormonu BETA’dan daha hızlı yükseliyor gibi.
BETA HCG değerleri:
20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 ( 3 gün gecikme)
6 Mart Pzartesi 22.517 (10 gün gecikme)
Geçen sene yazılmış ama acaba kullanıyorsanız bana da yardımcı olabilir misinizMerhaba Kızlar,
Burdaki yorumlardan çok istifade ettim. Benimde bir katkım olur umarım.
Bir süredir ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum. İlk başladığım ay iki regl arası her gün yaptım ki LH hormonunun idrardaki seyrini öğrenmiş olayım. Karşılaştırma yaparak değişimi gözlemleme şansım oldu. Benzer sonuçlar aldığımda gebe olmadığımı anlıyordum.
1 Şubat Çarşamba Son Adet Tarihi
9 Şubat Perşembe Yumurtlama (ilişki)
10 Şubat Cuma Çatlama (ilişki)
17 Şubat Ovulasyonda normale göre koyulaşma, (Çatlamadan sonra 7. Gün) Rahimde aralıklarla bıçak saplanır gibi 10 dk kadar süren çok keskin bir sancı. Hareket edemedim, Nefesimi kesti diyebilirim. Sancıdan birkaç saat sonra açık kahve rengi, pudramsı akıntı (yerleşme kanaması bu olsa gerek) (Regle 7 gün var)
18 Şubat Ovulasyon koyulaşıyor, sabah açık kahve rengi akıntı yine oldu, sonra geçti. (Regle 6 gün var)
19 Şubat Ovulasyon dün ile hemen hemen aynı gibi (Teste yakın çok su tüketmiştim) (Regle 5 gün var)
20 Şubat Ovulasyon koyulaşmış - Gebelik Testi Pozitif - BETA HCG 16,90 (Regle 4 gün var)
Beklenen adet tarihim 24 Şubat Cuma yani dündü. Bugün gecikmenin 1. Günü.
Elhamdulillah Hamileyim. Allah ömür verirse Kasım ayında dünyaya gelecek. Bana da dua edin
Yumurtalar artık gelişmeyi bıraktığı için kasıklarımda hiçbir ağrı, yanma, batma vs. yok. Gebelik olmadığı zamanlarda bu belirtileri yaşardım; regle hazırlıkmış onu da anlamış oldum. Mide ve üst karında, sağ sol karın boşluklarında, göbek çevresinde, koltuk altında nadiren hafif kasılmalar, elektriklenmeler oluyor. Bir de rahimde ilk sancının vurduğu yerde ara ara bir şeyler hissediyorum ama onu tarif edemiyorumBence orada yuvalanıyor.
Kayda değer başka bir belirti yaşamıyorum. Bu belirtisizlik beni ilk şüphelendiren şey oldu zaten
2022 Haziran-Temmuz aylık düzenli yaptığım testleri ve bu ay yaptığım bütün testleri paylaşıyorum.
Gebelik olmasa da regle yakın ovulasyonda hafif koyulaşma oluyor ama sonra silikleşmeye başlıyor.
Gebelik oluştuysa günden güne koyulaşma artıyor.
Eğer yumurtlama gününüzden eminseniz ve kimyasal yaşamıyorsanız yanılma payınız çok düşük diye düşünüyorum.
Yani ovulasyon ile gebelik öğrenmek mümkün; LH hormonu BETA’dan daha hızlı yükseliyor gibi.
BETA HCG değerleri:
20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 ( 3 gün gecikme)
6 Mart Pzartesi 22.517 (10 gün gecikme)