Anladım teşekkür ederim:)Adetten bir hafta sonra öğrendim.çünkü yumurtlamayuı geç gördüm canım 21 ğündü sanırım
Anladım teşekkür ederim:)Adet gecikmesi oldu bende ...idrar testim olmadığı için ovulasyon testi yaptım hep...
Anladım canım hayırlısı olsun sıkma canını zamanı vardır elbet,benim de 3 senedir olmuyor bakalım bekliyorum2. Gebeligimde iliskiden 1 hafta sonra yaptığımda negatifti. 12 gün sonra pozitife yakindi. Adetim 2 gün geçti 2. Çizgi ilkini gecmisti ve sonra test yaptım baya belirgindi canım.malesef devamı gelmedi
Aynen ilk kızım tüp bebek 5 sene sonra oldu. Buda 3 sene sonra oldu geçen sene negatif tüp bebek denemem.olmustu.kendiligindn3n kalmistimAnladım canım hayırlısı olsun sıkma canını zamanı vardır elbet,benim de 3 senedir olmuyor bakalım bekliyorum
Bende aşılama denedim Eylül'de ama tutmadı malesef, şimdi 2-3 ay daha kendime zaman verdim yaza tekrar aşılama düşünüyorumAynen ilk kızım tüp bebek 5 sene sonra oldu. Buda 3 sene sonra oldu geçen sene negatif tüp bebek denemem.olmustu.kendiligindn3n kalmistim
Aynı şekilde bende 3. Seneme girdim, hala olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım bekliyorum bana moral olmasi için bu sitede benim gibi olanlarla diyaloğa girmeye çalışıyorum. Kusura bakmayınAnladım canım hayırlısı olsun sıkma canını zamanı vardır elbet,benim de 3 senedir olmuyor bakalım bekliyorum
Ben de 3 sene önce bı gebe kaldım kürtajla sonlandı,geçen sene sanırım kimyasal oldu ondan emin değilim,yada idrar testi yanlış pozitif verdi anlamadımAynı şekilde bende 3. Seneme girdim, hala olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım bekliyorum bana moral olmasi için bu sitede benim gibi olanlarla diyaloğa girmeye çalışıyorum. Kusura bakmayın
Sizde bir problem var mı peki?Aynı şekilde bende 3. Seneme girdim, hala olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım bekliyorum bana moral olmasi için bu sitede benim gibi olanlarla diyaloğa girmeye çalışıyorum. Kusura bakmayın
Göbeğine ve beline baktir canim mutlaka .inanki ben öyle kaldimBende aşılama denedim Eylül'de ama tutmadı malesef, şimdi 2-3 ay daha kendime zaman verdim yaza tekrar aşılama düşünüyorum
Nasıl yani anlamadım canım?Göbeğine ve beline baktir canim mutlaka .inanki ben öyle kaldim
Benim göbeğim dusukmus cektirince hamile kaldimNasıl yani anlamadım canım?
Hadi ya bilmiyorum ben öyle şeyleri,benim sol tüpüm tıkalı ama sağ açık olduğu için doğal yoldan kalmana engel değil diyo doktor ama olmadi kürtajdan sonraBenim göbeğim dusukmus cektirince hamile kaldim
Aynen biri yeter zatenHadi ya bilmiyorum ben öyle şeyleri,benim sol tüpüm tıkalı ama sağ açık olduğu için doğal yoldan kalmana engel değil diyo doktor ama olmadi kürtajdan sonra
Elhamdülillah, iyiyim canım. Kese duruyormuşSu an nasılsın durumun nasıl oldu canım. Umarım büyük bir şey yoktur
Öncelikle tebrik ederm canım ovulasyonu hangi zaman aralığında nasıl yaptın, gebe oldugunu anlamak ıcın sabah ilk idrarlamı yoksa 2 saat sıvı alımını kesıp mı yaptın ?Merhaba Kızlar,
Burdaki yorumlardan çok istifade ettim. Benimde bir katkım olur umarım.
Bir süredir ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum. İlk başladığım ay iki regl arası her gün yaptım ki LH hormonunun idrardaki seyrini öğrenmiş olayım. Karşılaştırma yaparak değişimi gözlemleme şansım oldu. Benzer sonuçlar aldığımda gebe olmadığımı anlıyordum.
1 Şubat Çarşamba Son Adet Tarihi
9 Şubat Perşembe Yumurtlama (ilişki)
10 Şubat Cuma Çatlama (ilişki)
17 Şubat Ovulasyonda normale göre koyulaşma, (Çatlamadan sonra 7. Gün) Rahimde aralıklarla bıçak saplanır gibi 10 dk kadar süren çok keskin bir sancı. Hareket edemedim, Nefesimi kesti diyebilirim. Sancıdan birkaç saat sonra açık kahve rengi, pudramsı akıntı (yerleşme kanaması bu olsa gerek) (Regle 7 gün var)
18 Şubat Ovulasyon koyulaşıyor, sabah açık kahve rengi akıntı yine oldu, sonra geçti. (Regle 6 gün var)
19 Şubat Ovulasyon dün ile hemen hemen aynı gibi (Teste yakın çok su tüketmiştim) (Regle 5 gün var)
20 Şubat Ovulasyon koyulaşmış - Gebelik Testi Pozitif - BETA HCG 16,90 (Regle 4 gün var)
Beklenen adet tarihim 24 Şubat Cuma yani dündü. Bugün gecikmenin 1. Günü.
Elhamdulillah Hamileyim. Allah ömür verirse Kasım ayında dünyaya gelecek. Bana da dua edin
Yumurtalar artık gelişmeyi bıraktığı için kasıklarımda hiçbir ağrı, yanma, batma vs. yok. Gebelik olmadığı zamanlarda bu belirtileri yaşardım; regle hazırlıkmış onu da anlamış oldum. Mide ve üst karında, sağ sol karın boşluklarında, göbek çevresinde, koltuk altında nadiren hafif kasılmalar, elektriklenmeler oluyor. Bir de rahimde ilk sancının vurduğu yerde ara ara bir şeyler hissediyorum ama onu tarif edemiyorumBence orada yuvalanıyor.
Kayda değer başka bir belirti yaşamıyorum. Bu belirtisizlik beni ilk şüphelendiren şey oldu zaten
2022 Haziran-Temmuz aylık düzenli yaptığım testleri ve bu ay yaptığım bütün testleri paylaşıyorum.
Gebelik olmasa da regle yakın ovulasyonda hafif koyulaşma oluyor ama sonra silikleşmeye başlıyor.
Gebelik oluştuysa günden güne koyulaşma artıyor.
Eğer yumurtlama gününüzden eminseniz ve kimyasal yaşamıyorsanız yanılma payınız çok düşük diye düşünüyorum.
Yani ovulasyon ile gebelik öğrenmek mümkün; LH hormonu BETA’dan daha hızlı yükseliyor gibi.
BETA HCG değerleri:
20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 ( 3 gün gecikme)
6 Mart Pzartesi 22.517 (10 gün gecikme)
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.Öncelikle tebrik ederm canım ovulasyonu hangi zaman aralığında nasıl yaptın, gebe oldugunu anlamak ıcın sabah ilk idrarlamı yoksa 2 saat sıvı alımını kesıp mı yaptın ?
Kan verdım 2 saate bellı olcak bakalım artık heyecan doruktaben sıvı alımını kesmeden yapmıstım yine cıkmıstı:)