Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

2. Gebeligimde iliskiden 1 hafta sonra yaptığımda negatifti. 12 gün sonra pozitife yakindi. Adetim 2 gün geçti 2. Çizgi ilkini gecmisti ve sonra test yaptım baya belirgindi canım.malesef devamı gelmedi
Anladım canım hayırlısı olsun sıkma canını zamanı vardır elbet,benim de 3 senedir olmuyor bakalım bekliyorum

Aynen ilk kızım tüp bebek 5 sene sonra oldu. Buda 3 sene sonra oldu geçen sene negatif tüp bebek denemem.olmustu.kendiligindn3n kalmistim
Bende aşılama denedim Eylül'de ama tutmadı malesef, şimdi 2-3 ay daha kendime zaman verdim yaza tekrar aşılama düşünüyorum

Anladım canım hayırlısı olsun sıkma canını zamanı vardır elbet,benim de 3 senedir olmuyor bakalım bekliyorum
Aynı şekilde bende 3. Seneme girdim, hala olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım bekliyorum bana moral olmasi için bu sitede benim gibi olanlarla diyaloğa girmeye çalışıyorum. Kusura bakmayın

Aynı şekilde bende 3. Seneme girdim, hala olmadı. Bir kimyasal gebelik geçirdim bakalım bekliyorum bana moral olmasi için bu sitede benim gibi olanlarla diyaloğa girmeye çalışıyorum. Kusura bakmayın
Ben de 3 sene önce bı gebe kaldım kürtajla sonlandı,geçen sene sanırım kimyasal oldu ondan emin değilim,yada idrar testi yanlış pozitif verdi anlamadım

Sizde bir problem var mı peki?

Su an nasılsın durumun nasıl oldu canım. Umarım büyük bir şey yoktur
Elhamdülillah, iyiyim canım. Kese duruyormuş Progestan iğne yaptılar bir de ilaç başladılar. Pazartesi kontrol. Allah hayırla sonuçlandırsın

Öncelikle tebrik ederm canım ovulasyonu hangi zaman aralığında nasıl yaptın, gebe oldugunu anlamak ıcın sabah ilk idrarlamı yoksa 2 saat sıvı alımını kesıp mı yaptın ?

Öncelikle tebrik ederm canım ovulasyonu hangi zaman aralığında nasıl yaptın, gebe oldugunu anlamak ıcın sabah ilk idrarlamı yoksa 2 saat sıvı alımını kesıp mı yaptın ?
Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Öğlene doğru saat 10.00-12.00 arası sıvı alımına dikkat ederek yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…