Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Bende yumurtlamadan adet gününe kadar basık batması hiç geçmedi ve ilk defa göğüs ağrısı şişliği hiç olmadı normalde âdet günüme kadar olurdu. Adet günü test yaptım 🥰

Bende yumurtlamadan adet gününe kadar basık batması hiç geçmedi ve ilk defa göğüs ağrısı şişliği hiç olmadı normalde âdet günüme kadar olurdu. Adet günü test yaptım 🥰
Bacağımda çekilme gibi bsey oluyor benimde ggslerimde normalde regle yaklaşınca da pek değişiklik olmaz ☺️ çok az sanki birden sizi gbi giriyor yanma hissi gbi ama beş saniye fln sürüyor başka belirtim de yok.regl olack gibi hissediyorum ama bakalm 😂 beş gün var

Hayırlı olsun:) ne belirtilerin vardı acaba normalden farklı?
Adete yakın göğüs ağrım şişkinlik çok olur o olmadı hafif ağrı var şişkinlik yok yumurtlama döneminden sonra en dikkatimi çeken meme ucımda elektriklenme hgibi bişey oluyordu hiç olmayan birseydi sürekli sıkma hissi oluşturuyordu o batma ama em belirgin özellik 5, gün kala filan bikini bölgesinde baskı vardı ağrıyor du bide belimin bir tarafında ağrı yanma vardı regli günümden bi kaç gün önce bel ağrım oldu çok fazla testte silik görmüştüm o zaman suamda sadece kasık batması oluyor

Merhaba kızlar ben pcosluyum ve yaklaşık 50 gündür regl olmadım ancak bir haftadır göğüslerde şişlik ve ağrı karnımda sancılanma var hatta bu gün karnım o kadar sancılandı ki adet olacağım sandım elimde ovülasyon testi vardı ve yaptım t çizgisi c kadar koyu çıktı nerdeyse sizce yeni mi yumurtluyorum yoksa gebelik ihtimali olabilir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 482
ben gebeliğimi ovulasyon testiyle anlamıştım:)
Sizce bende gebelik varmıdır acaba 3 gün adetime 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve böyle çıktı yani birde aynı gebelik testi gibi yaptm sabah ilk idrarla beş dk içinde belirdi

Eklentiler

• IMG_20230306_191927_072032.jpg
    IMG_20230306_191927_072032.jpg
    121,9 KB · Görüntüleme: 472
Sizce bende gebelik varmıdır acaba 3 gün adetime 3 gündür ovulasyon testi yapıyorum ve böyle çıktı yani birde aynı gebelik testi gibi yaptm sabah ilk idrarla beş dk içinde belirdi
Bence var gibi bende bu şekilde öğrendim:KK66:

Ayy , hayırlı olsun diyelim mi ☺️

Merhaba kızlar ben pcosluyum ve yaklaşık 50 gündür regl olmadım ancak bir haftadır göğüslerde şişlik ve ağrı karnımda sancılanma var hatta bu gün karnım o kadar sancılandı ki adet olacağım sandım elimde ovülasyon testi vardı ve yaptım t çizgisi c kadar koyu çıktı nerdeyse sizce yeni mi yumurtluyorum yoksa gebelik ihtimali olabilir

50 günlük süreçte sürekli takipteysen ve ilk kez koyulaşma görüyorsan yumurtlamadır bence 🌸

Âmin canım. En kısa zamanda hayırlı haberlere ulaştırsın Allah 🤲🏻🤍

Reglin ilk günü 1 Şubat. 7 Şubatta bitti. 9 Şubatta da yumurtlama başladı. Bu ay biraz erken yumurtladım; ilk kez incir kaynatıp içmiştim, belki onun etkisi oldu ☺️
Peki sonuç ne oldu. Merak ediyorum da hamile kaldın mı

Ovulasyon testini Adete kaç gün kala yapip öğrendiniz?
2. Gebeligimde iliskiden 1 hafta sonra yaptığımda negatifti. 12 gün sonra pozitife yakindi. Adetim 2 gün geçti 2. Çizgi ilkini gecmisti ve sonra test yaptım baya belirgindi canım.malesef devamı gelmedi

X