Amin inşallah çok teşekkür ederimBol bol dua ediyorum bütün bebek isteyenlereEn kısa zamanda hayırısıyla güzel haberler gelsin sende de
Benim testlerimde hiç koyulaşma olmuyor hep hafif koyu oluyor tak tek çizgi ve düzenli regl oluyorum 17 ve 18 günde hafif koyulaştı yumurtlama ağrısı ve akıntım çok şekilde olucak gibi oldu ama sonra tek olup durduBol bol dua ediyorum bütün bebek isteyenlereEn kısa zamanda hayırısıyla güzel haberler gelsin sende de
Merhaba, dün çatlamanız olmuş sanırım. Ben yumurtlama ve çatlama gününü değerlendirmiştim.Merhaba ben bu ay ilk kez deniyorum da ovulasyonu sizce bu gün değerlendirmeli mym
Yumurta akı gibi, şeffaf ve yapışkan bir akıntı mı olmuştu? Eğer öyleyse çatlamanız olmuş olabilir. Bende yalnızca çatlama olduğu gün tek sefer denk geldim o akıntıya. Sonra beyaz kremsi akıntıya döndü.Benim testlerimde hiç koyulaşma olmuyor hep hafif koyu oluyor tak tek çizgi ve düzenli regl oluyorum 17 ve 18 günde hafif koyulaştı yumurtlama ağrısı ve akıntım çok şekilde olucak gibi oldu ama sonra tek olup durdu
Evet şefaf yapışkandı 18 günü kasık ağrım oldu baya bi bende o günleri değerlendirdim ama bende sonra bazen hafif şekilde beyaz az da olsa sarı akıntı geldi sen nasıl öğrendin canımYumurta akı gibi, şeffaf ve yapışkan bir akıntı mı olmuştu? Eğer öyleyse çatlamanız olmuş olabilir. Bende yalnızca çatlama olduğu gün tek sefer denk geldim o akıntıya. Sonra beyaz kremsi akıntıya döndü.
Allah hayırla sonuçlandırsın, gönlünüze göre versin
Bir de kuru incir kaynatıp içebilirsiniz. Prof. Saraçoğlu nun incir kürü.(Yumurta geliştirici)
Ben bu ay onu da uygulamıştım.
Allah’ım bu ay hayırlısıyla sağlıklı gebelik haberi almanızı nasip etsinDua edin lütfen inşallah bu ay nasip olur hayırlısıyla
Çatlamadan sonra ara ara ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Koyulaşma fark edince şüphelendim. Çatlamadan sonra 7. Gün gebelik testinde de çıktıEvet şefaf yapışkandı 18 günü kasık ağrım oldu baya bi bende o günleri değerlendirdim ama bende sonra bazen hafif şekilde beyaz az da olsa sarı akıntı geldi sen nasıl öğrendin canım
Şuan 7 gün var sence olmuş mudur ne dersinÇatlamadan sonra ara ara ovulasyon testi yapmaya devam ettim. Koyulaşma fark edince şüphelendim. Çatlamadan sonra 7. Gün gebelik testinde de çıktı
Tamam şimdi anladımÂmin canım. En kısa zamanda hayırlı haberlere ulaştırsın Allah
Reglin ilk günü 1 Şubat. 7 Şubatta bitti. 9 Şubatta da yumurtlama başladı. Bu ay biraz erken yumurtladım; ilk kez incir kaynatıp içmiştim, belki onun etkisi oldu
Şuan 7 gün var sence olmuş mudur ne dersin
Görücez artık pek umut etmiyorum nedense
Sen ne tür beliti fark ettin birde regl kaç gün vardı öğrendiğinde
Ben pek bilmiyorum o konuyu yaa az kalmış senin zatenAdet gunum 1 Mart. Ovulasyon yapayim dedim koyu felan olmadi