Kuzum bunlarin markası neMerhaba Kızlar,
Burdaki yorumlardan çok istifade ettim. Benimde bir katkım olur umarım.
Bir süredir ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum. İlk başladığım ay iki regl arası her gün yaptım ki LH hormonunun idrardaki seyrini öğrenmiş olayım. Karşılaştırma yaparak değişimi gözlemleme şansım oldu. Benzer sonuçlar aldığımda gebe olmadığımı anlıyordum.
1 Şubat Çarşamba Son Adet Tarihi
9 Şubat Perşembe Yumurtlama (ilişki)
10 Şubat Cuma Çatlama (ilişki)
17 Şubat Ovulasyonda normale göre koyulaşma, (Çatlamadan sonra 7. Gün) Rahimde aralıklarla bıçak saplanır gibi 10 dk kadar süren çok keskin bir sancı. Hareket edemedim, Nefesimi kesti diyebilirim. Sancıdan birkaç saat sonra açık kahve rengi, pudramsı akıntı (yerleşme kanaması bu olsa gerek) (Regle 7 gün var)
18 Şubat Ovulasyon koyulaşıyor, sabah açık kahve rengi akıntı yine oldu, sonra geçti. (Regle 6 gün var)
19 Şubat Ovulasyon dün ile hemen hemen aynı gibi (Teste yakın çok su tüketmiştim) (Regle 5 gün var)
20 Şubat Ovulasyon koyulaşmış - Gebelik Testi Pozitif - BETA HCG 16,90 (Regle 4 gün var)
Beklenen adet tarihim 24 Şubat Cuma yani dündü. Bugün gecikmenin 1. Günü.
Elhamdulillah Hamileyim. Allah ömür verirse Kasım ayında dünyaya gelecek. Bana da dua edin
Yumurtalar artık gelişmeyi bıraktığı için kasıklarımda hiçbir ağrı, yanma, batma vs. yok. Gebelik olmadığı zamanlarda bu belirtileri yaşardım; regle hazırlıkmış onu da anlamış oldum. Mide ve üst karında, sağ sol karın boşluklarında, göbek çevresinde, koltuk altında nadiren hafif kasılmalar, elektriklenmeler oluyor. Bir de rahimde ilk sancının vurduğu yerde ara ara bir şeyler hissediyorum ama onu tarif edemiyorumBence orada yuvalanıyor.
Kayda değer başka bir belirti yaşamıyorum. Bu belirtisizlik beni ilk şüphelendiren şey oldu zaten
2022 Haziran-Temmuz aylık düzenli yaptığım testleri ve bu ay yaptığım bütün testleri paylaşıyorum.
Gebelik olmasa da regle yakın ovulasyonda hafif koyulaşma oluyor ama sonra silikleşmeye başlıyor.
Gebelik oluştuysa günden güne koyulaşma artıyor.
Eğer yumurtlama gününüzden eminseniz ve kimyasal yaşamıyorsanız yanılma payınız çok düşük diye düşünüyorum.
Yani ovulasyon ile gebelik öğrenmek mümkün; LH hormonu BETA’dan daha hızlı yükseliyor gibi.
Kuzum bunlarin markası ne
İnşallah kuzum bende bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor sebepsiz iğneler ilaçlar inşallah bu uğur getirirİnnovita. Trendyoldan tedarik etmiştim. Daha önce farklı markanın benzer ürününü kullanmıştım. O da iyiydi aslında. Ama bunu da denemek istedim; yorumlarda şans getirdi diyen çok var. Ben de onlardan biri oldum ElhamdülillahAllah dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla
İnşallah kuzum bende bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor sebepsiz iğneler ilaçlar inşallah bu uğur getirir
Ya pahalı ya biraz 20 tane yetermi senceİnnovita. Trendyoldan tedarik etmiştim. Daha önce farklı markanın benzer ürününü kullanmıştım. O da iyiydi aslında. Ama bunu da denemek istedim; yorumlarda şans getirdi diyen çok var. Ben de onlardan biri oldum ElhamdülillahAllah dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla
Ya pahalı ya biraz 20 tane yetermi sence
En baştan sonuna kadar yaparım senin gibi canım inşallah kalırSadece yumurtlama zamanlarında yapacaksan birkaç ay idare eder seni. Umarım idareye gerek kalmaz ilk ayda sonuç alırsın
Bugun yaptim cok silik bir çizgi gördüm 2 dakikada insallah dogrudur yarin yeniliycem ama kaset test yaptımCanım şimdi nasıl testin? Benim bat cuma 3 Mart. Sanırım aynı gibiyiz.
Hemen çıktıysa o zaman var varBugun yaptim cok silik bir çizgi gördüm 2 dakikada insallah dogrudur yarin yeniliycem ama kaset test yaptım
En baştan sonuna kadar yaparım senin gibi canım inşallah kalır
Bugun yaptim cok silik bir çizgi gördüm 2 dakikada insallah dogrudur yarin yeniliycem ama kaset test yaptım
Biri normal flassiz efektsiz digeride efektli bilmiyorum canım 2 dakikada çıktı insallah yanılmıyormdur yinede hayırlısı yarin varsa daha net çıkması lazım zatenHemen çıktıysa o zaman var varsabah inşallah net bir çizgi görebilirsin
Resmini paylastm canımGüzel haberlerini bekliyoruz
İki dakikada çıktıysa büyük ihtimalle doğrudur canım. Belli baya görünüyor çizgiBiri normal flassiz efektsiz digeride efektli bilmiyorum canım 2 dakikada çıktı insallah yanılmıyormdur yinede hayırlısı yarin varsa daha net çıkması lazım zaten
Biri normal flassiz efektsiz digeride efektli bilmiyorum canım 2 dakikada çıktı insallah yanılmıyormdur yinede hayırlısı yarin varsa daha net çıkması lazım zaten
Kuru incir mi nasıl kaynattın ve ne kadar süre kaynadı rica etsem anlatır mısınÂmin canım. En kısa zamanda hayırlı haberlere ulaştırsın Allah
Reglin ilk günü 1 Şubat. 7 Şubatta bitti. 9 Şubatta da yumurtlama başladı. Bu ay biraz erken yumurtladım; ilk kez incir kaynatıp içmiştim, belki onun etkisi oldu
Kuru incir mi nasıl kaynattın ve ne kadar süre kaynadı rica etsem anlatır mısın
Cok teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda nasip ederProf. Saraçoğlu’nun kürü. Akşamları 5-6 adet kuru inciri (hoca 15-16 adet yazmış ama ben o kadar atmadım. Malum kuru incir pahalı) yıkayıp, kaynamakta olan hazır suya (klorsuz olması gerektiği için hazır su kullanılıyor) attım. Ağzı kapalı 20 dk kaynattım. Ilıklaşınca 1 bardak akşam yatmadan önce, bir bardak sabah kalkar kalkmaz içtim. Hocanın sitesinden görseli paylaşıyorum. Şifa olsun inşallah
Âmin canım. Allah razı olsunCok teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda nasip eder
Sadece yumurtlama zamanlarında yapacaksan birkaç ay idare eder seni. Umarım idareye gerek kalmaz ilk ayda sonuç alırsın
Merhaba Kızlar,
Burdaki yorumlardan çok istifade ettim. Benimde bir katkım olur umarım.
Bir süredir ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum. İlk başladığım ay iki regl arası her gün yaptım ki LH hormonunun idrardaki seyrini öğrenmiş olayım. Karşılaştırma yaparak değişimi gözlemleme şansım oldu. Benzer sonuçlar aldığımda gebe olmadığımı anlıyordum.
1 Şubat Çarşamba Son Adet Tarihi
9 Şubat Perşembe Yumurtlama (ilişki)
10 Şubat Cuma Çatlama (ilişki)
17 Şubat Ovulasyonda normale göre koyulaşma, (Çatlamadan sonra 7. Gün) Rahimde aralıklarla bıçak saplanır gibi 10 dk kadar süren çok keskin bir sancı. Hareket edemedim, Nefesimi kesti diyebilirim. Sancıdan birkaç saat sonra açık kahve rengi, pudramsı akıntı (yerleşme kanaması bu olsa gerek) (Regle 7 gün var)
18 Şubat Ovulasyon koyulaşıyor, sabah açık kahve rengi akıntı yine oldu, sonra geçti. (Regle 6 gün var)
19 Şubat Ovulasyon dün ile hemen hemen aynı gibi (Teste yakın çok su tüketmiştim) (Regle 5 gün var)
20 Şubat Ovulasyon koyulaşmış - Gebelik Testi Pozitif - BETA HCG 16,90 (Regle 4 gün var)
Beklenen adet tarihim 24 Şubat Cuma yani dündü. Bugün gecikmenin 1. Günü.
Elhamdulillah Hamileyim. Allah ömür verirse Kasım ayında dünyaya gelecek. Bana da dua edin
Yumurtalar artık gelişmeyi bıraktığı için kasıklarımda hiçbir ağrı, yanma, batma vs. yok. Gebelik olmadığı zamanlarda bu belirtileri yaşardım; regle hazırlıkmış onu da anlamış oldum. Mide ve üst karında, sağ sol karın boşluklarında, göbek çevresinde, koltuk altında nadiren hafif kasılmalar, elektriklenmeler oluyor. Bir de rahimde ilk sancının vurduğu yerde ara ara bir şeyler hissediyorum ama onu tarif edemiyorumBence orada yuvalanıyor.
Kayda değer başka bir belirti yaşamıyorum. Bu belirtisizlik beni ilk şüphelendiren şey oldu zaten
2022 Haziran-Temmuz aylık düzenli yaptığım testleri ve bu ay yaptığım bütün testleri paylaşıyorum.
Gebelik olmasa da regle yakın ovulasyonda hafif koyulaşma oluyor ama sonra silikleşmeye başlıyor.
Gebelik oluştuysa günden güne koyulaşma artıyor.
Eğer yumurtlama gününüzden eminseniz ve kimyasal yaşamıyorsanız yanılma payınız çok düşük diye düşünüyorum.
Yani ovulasyon ile gebelik öğrenmek mümkün; LH hormonu BETA’dan daha hızlı yükseliyor gibi.