Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Kuzum bunlarin markası ne

Kuzum bunlarin markası ne

İnnovita. Trendyoldan tedarik etmiştim. Daha önce farklı markanın benzer ürününü kullanmıştım. O da iyiydi aslında. Ama bunu da denemek istedim; yorumlarda şans getirdi diyen çok var. Ben de onlardan biri oldum Elhamdülillah Allah dileyen herkese nasip etsin hayırlısıyla ve sağlıkla

İnşallah kuzum bende bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor sebepsiz iğneler ilaçlar inşallah bu uğur getirir

İnşallah kuzum bende bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor sebepsiz iğneler ilaçlar inşallah bu uğur getirir
Ya pahalı ya biraz 20 tane yetermi sence

Sadece yumurtlama zamanlarında yapacaksan birkaç ay idare eder seni. Umarım idareye gerek kalmaz ilk ayda sonuç alırsın
En baştan sonuna kadar yaparım senin gibi canım inşallah kalır

Hemen çıktıysa o zaman var var sabah inşallah net bir çizgi görebilirsin
Biri normal flassiz efektsiz digeride efektli bilmiyorum canım 2 dakikada çıktı insallah yanılmıyormdur yinede hayırlısı yarin varsa daha net çıkması lazım zaten

Eklentiler

• 20230301_133342-01.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 429
  • 20230301_133342-02.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 442
Biri normal flassiz efektsiz digeride efektli bilmiyorum canım 2 dakikada çıktı insallah yanılmıyormdur yinede hayırlısı yarin varsa daha net çıkması lazım zaten
İki dakikada çıktıysa büyük ihtimalle doğrudur canım. Belli baya görünüyor çizgi

Günaydın canım, yaptın mı yeni test?

Kuru incir mi nasıl kaynattın ve ne kadar süre kaynadı rica etsem anlatır mısın

Kuru incir mi nasıl kaynattın ve ne kadar süre kaynadı rica etsem anlatır mısın

Prof. Saraçoğlu’nun kürü. Akşamları 5-6 adet kuru inciri (hoca 15-16 adet yazmış ama ben o kadar atmadım. Malum kuru incir pahalı ) yıkayıp, kaynamakta olan hazır suya (klorsuz olması gerektiği için hazır su kullanılıyor) attım. Ağzı kapalı 20 dk kaynattım. Ilıklaşınca 1 bardak akşam yatmadan önce, bir bardak sabah kalkar kalkmaz içtim. Hocanın sitesinden görseli paylaşıyorum. Şifa olsun inşallah

Eklentiler

• 710729A8-B071-4845-BFDC-AB65ABB1794D.jpeg
    198,4 KB · Görüntüleme: 312
Cok teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda nasip eder

Cok teşekkür ederim canım inşallah senin de gönlünden ne geçiyorsa rabbim tez zamanda nasip eder
Âmin canım. Allah razı olsun Senin de güzel haberlerini alalım en yakın zamanda; hayırla sağlıkla Manevi reçetemi de özelden atayım onu da uygula

Sadece yumurtlama zamanlarında yapacaksan birkaç ay idare eder seni. Umarım idareye gerek kalmaz ilk ayda sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…