Ovulasyon testi ile gebelik anlaşılır mı?

Bende öyle kramp falan yok umudum kayboldu yoruldum herşeyi ona yorar hale geldim

Umudunu kaybetme. Ben 6 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Sabrın sonu selamet
Ovülasyon testim de koyulaşma olmuyor 2 ayım ama yok yani diger sayfada demiştim öyle koyuluk olmuyor regl düzenli 17 18 gün kasık ağrım hafif şefaf akıntı da oldu yok yani

Ovülasyon testim de koyulaşma olmuyor 2 ayım ama yok yani diger sayfada demiştim öyle koyuluk olmuyor regl düzenli 17 18 gün kasık ağrım hafif şefaf akıntı da oldu yok yani

Belki kullandığın testlerde sorun vardır. Kendini yıpratma. Olanda da olmayanda da bir hayır vardır.

Evet hsg de çektirdim temiz dedi pco var dedi regl düzenli sorun yok dedi eşimde de yok testleri gördün mü
Evet gördüm canım. Yumurtalarını büyütebilecek doğal yöntemleri deneyebilirsin. Faydası oluyor.

Kızlar merakıma yenik düşük yaptim bende bu saatte resmen uyku uyuyamadım tabiki keske çift çizgi görmek nasip olsaydi güzel olurdu ama hayırlısı nasip artık regliyi bekliycez zaten diğer battan girmiştim direk topige artık nasıl umutsuzsam 31 mart yeni bat gec veya erken regli olursam yeni tarihi bildiririm size güzel haberler almak nasip olsun

Eklentiler

• 20230227_035804-01.jpeg
    46 KB · Görüntüleme: 391
bu erken gebelik testi mi adete kac gun var

Arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden önce ve sonrası 4 gündür hep koyu neden ya 3 gün önce aşılama yaptık. Çatlamadımı kist mi oluştu yoksa öncesinde gebelik mi vardı üstüne aşılama yaptık ben anlamadım bilgisi olannnnn var mıııı

Merhaba,
Çatlatma iğnesi ile ilgili hiç tecrübem yok. Bilen arkadaşlar yazsa daha iyi olur ama benim paylaşımlardan aklımda kalan çatlatma iğnesinin içeriği sebebiyle ovulasyonda bir süre koyuluk sağladığı.
Yani kist veya gebelikle ile ilgili bir durum olduğunu düşünüp kendini bunaltma.
İnşallah beklediğin sonuca ulaşırsın en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…