Bende öyle kramp falan yok umudum kayboldu yoruldum herşeyi ona yorar hale geldimNormalde çatlama sonrası kasıklarımda (yumurtalıklarda) hafif ağrılar olurdu. Ama bu ay olmadı. Ondan şüphelendim.
4 gün kala gebelik testi yaptım ve çıktı.
Ayrıntıları yazmıştım zaten yukarda
Umudunu kaybetme. Ben 6 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Sabrın sonu selametBende öyle kramp falan yok umudum kayboldu yoruldum herşeyi ona yorar hale geldim
Ovülasyon testim de koyulaşma olmuyor 2 ayım ama yok yani diger sayfada demiştim öyle koyuluk olmuyor regl düzenli 17 18 gün kasık ağrım hafif şefaf akıntı da oldu yok yaniUmudunu kaybetme. Ben 6 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Sabrın sonu selamet
Ovülasyon testim de koyulaşma olmuyor 2 ayım ama yok yani diger sayfada demiştim öyle koyuluk olmuyor regl düzenli 17 18 gün kasık ağrım hafif şefaf akıntı da oldu yok yani
Testler en fazla böyle oldu 17 ve 18 günde
Evet gördüm canım. Yumurtalarını büyütebilecek doğal yöntemleri deneyebilirsin. Faydası oluyor.Evet hsg de çektirdim temiz dedi pco var dedi regl düzenli sorun yok dedi eşimde de yok testleri gördün mü
bu erken gebelik testi mi adete kac gun varKızlar merakıma yenik düşük yaptim bende bu saatte resmen uyku uyuyamadım tabiki keske çift çizgi görmek nasip olsaydi güzel olurdu ama hayırlısı nasip artık regliyi bekliycez zaten diğer battan girmiştim direk topige artık nasıl umutsuzsam 31 mart yeni bat gec veya erken regli olursam yeni tarihi bildiririm size güzel haberler almak nasip olsun
Yaa bizim topige yazmıştım bunu yanlış yere yazmisimbu erken gebelik testi mi adete kac gun var
Bu arada evet canım predictor erken test reglime 4 gün var olsaydi ucundan köşesinden muhakkak çıkardı nasip alıştım artıkbu erken gebelik testi mi adete kac gun var
hayirlisi olsun hepimiz icin 4 gun var dahaBu arada evet canım predictor erken test reglime 4 gün var olsaydi ucundan köşesinden muhakkak çıkardı nasip alıştım artık
Bu arada evet canım predictor erken test reglime 4 gün var olsaydi ucundan köşesinden muhakkak çıkardı nasip alıştım artık
hayirlisi olsun hepimiz icin 4 gun var daha
amin insallahAllah en kısa zamanda çift çizgileri görmeyi nasip etsin, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba,Arkadaşlar benim çatlatma iğnesinden önce ve sonrası 4 gündür hep koyu neden ya 3 gün önce aşılama yaptık. Çatlamadımı kist mi oluştu yoksa öncesinde gebelik mi vardı üstüne aşılama yaptık ben anlamadım bilgisi olannnnn var mıııı
Canım şimdi nasıl testin? Benim bat cuma 3 Mart. Sanırım aynı gibiyiz.Bu arada evet canım predictor erken test reglime 4 gün var olsaydi ucundan köşesinden muhakkak çıkardı nasip alıştım artık