- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi trueliving_
-
Test yaptım hgc belli belirsiz ince silik bi çizgi çıktı canım ilk farketmedim çizgiyi masaya koydum sonra inceleyince bi çizgi olduğunu fark ettim artık testimde kalmadı elimde belki yarın hastaneye giderim bu merakla yaşamaktansa olumsuz da olsa sonucu bilmek istiyorum 3 gün kaldı reglime ama bazen 2,3 gün önce regli olabiliyorum geçen 3 gün önce olmuştum bu 3 gün içinde herşey belli olcak bakalımNe yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..
Rüyanın manasına baktınmı inşallah vardır bebişlerimizNe yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..
İnş pozitif sonuçla gelirisn cnmTest yaptım hgc belli belirsiz ince silik bi çizgi çıktı canım ilk farketmedim çizgiyi masaya koydum sonra inceleyince bi çizgi olduğunu fark ettim artık testimde kalmadı elimde belki yarın hastaneye giderim bu merakla yaşamaktansa olumsuz da olsa sonucu bilmek istiyorum 3 gün kaldı reglime ama bazen 2,3 gün önce regli olabiliyorum geçen 3 gün önce olmuştum bu 3 gün içinde herşey belli olcak bakalım
Baktım da bebekle ilgili pek bişi yazmıyor sevindirici haber müjde fln diyor bakalım artık olursada allahtan olmazsada.. inşallah vardır ama ben kendimden ümitsizim her ay olduğu gibi bu ayda olmazsa artık tedavi istiycem aslında gittik doktora herşey normal çok şükür ama bir şeyi eksik yapıyoruz heralde anlamadım gitti :)Rüyanın manasına baktınmı inşallah vardır bebişlerimiz
Bişeyi eksik yapmıyoruz sanırım zamanı var rabbim hangi zamanı doğru bilirse o zaman olur tek seferde hamile kalan insanlarda var sürekli uğraşanlarda rabbim tez vakitte versin isteyen herkeze meleğiniBaktım da bebekle ilgili pek bişi yazmıyor sevindirici haber müjde fln diyor bakalım artık olursada allahtan olmazsada.. inşallah vardır ama ben kendimden ümitsizim her ay olduğu gibi bu ayda olmazsa artık tedavi istiycem aslında gittik doktora herşey normal çok şükür ama bir şeyi eksik yapıyoruz heralde anlamadım gitti :)
inşallah canım aslında sağlık ocağına gidip test yaptırmak istiyorum ama sanırım orda ilk idrar testi yapıyolar bizim evde yaptığımız testten kaset tipi eğer iki renk eşit çıkarsa kan tahlili yaptırıyolarmış yani gününün geçmesini bekliyorsun o yüzden oraya gidemiyorum her sağlık ocağı bu şekildemi sen nasıl yaptırdın kan testini canımİnş pozitif sonuçla gelirisn cnm
Eğer yarın kırmızılar gelmezse gidicem inşallah hepimiz çok çok mutlu oluruzKızlar ben çatladım gidin acilde test yaptırın bence.
Tebrikler :) inşallah Allah tamamına erdirsin.kaç çıktı Canım değerin?Hamileyimmmmm kızlar çok şükür rabbime.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
55 çıktı yarın tekrar gidicem Allah'ın izniyle güzel olcak herşey.. ilk duyduğumda şok oldum hala inanamıyorum.. allahım herkese tattırsın bu duyguyu umarım.. değerlerde inşallah yükselir dua edinTebrikler :) inşallah Allah tamamına erdirsin.kaç çıktı Canım değerin?
Yükselir Canım inşallah,güzel düşün güzel olsun55 çıktı yarın tekrar gidicem Allah'ın izniyle güzel olcak herşey.. ilk duyduğumda şok oldum hala inanamıyorum.. allahım herkese tattırsın bu duyguyu umarım.. değerlerde inşallah yükselir dua edin
İnşallah.. Bugün baktırdım 68 küsürlü bişi çıktı insan ister istemez panik yapıyor.. inşallah kötü bişi olmazYükselir Canım inşallah,güzel düşün güzel olsun
Olmaz inşallah Canım aynı laboratuvarda mı ölçtürdün?İnşallah.. Bugün baktırdım 68 küsürlü bişi çıktı insan ister istemez panik yapıyor.. inşallah kötü bişi olmaz
Yok başka hastaneye gitmek durumunda kaldım 2 gün sonra tekrar gidicem bakalım..Olmaz inşallah Canım aynı laboratuvarda mı ölçtürdün?
Belki ondan kaynaklanmıştır Canım inşallah güzel artar bundan sonrasıYok başka hastaneye gitmek durumunda kaldım 2 gün sonra tekrar gidicem bakalım..
Amin inşallah çok teşekkür ederimBelki ondan kaynaklanmıştır Canım inşallah güzel artar bundan sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?