• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler bakabilirmi?

İyi akşamlar kızlar benim ovülasyon testim. Klomen+çatlatma iğnesi ve çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bat'a 7 gün var. 4 gebelik testim vardı hepsi bozuk çıktı. Ben de ovülasyon testi yaptım. Gebeliğimin birini bu testle öğrenmiştim. Testi yapıp gebeliğini öğrenenler testiniz buna benziyor muydu?

Eklentiler

• IMG_0713.webp
    IMG_0713.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 1.577
İyi akşamlar kızlar benim ovülasyon testim. Klomen+çatlatma iğnesi ve çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bat'a 7 gün var. 4 gebelik testim vardı hepsi bozuk çıktı. Ben de ovülasyon testi yaptım. Gebeliğimin birini bu testle öğrenmiştim. Testi yapıp gebeliğini öğrenenler testiniz buna benziyor muydu?
Umudunu kırmak istemem ama benimki daha koyu çıkmıştı gebelik yoktu inşallah senin vardır

Canım benim bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim adete 2 3 gün kala şu an çok şükür 9 haftalık oldum inşallah isteyen herkese nasip ederim Allahım

Eklentiler

• IMG_1242.webp
    IMG_1242.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 1.686
Gözün aydın ben hala beklemedeyim. Ovülasyon testi daha sonra iyice silindi bu gece tekrar yaptım daha belirgin. Ama seninki kadar değil. Bugün iğnenin 16. Günü.

Bende de böyle çıktı yorumlar mısın tüm günleri degerlendirdik 24 yada 25. gün çatlama oldu sanırım. söyledigin gibi o koyu yumurta akıda geldi bu gün 31. gün kalbim ağzımda resmen çook istiyorum inşallah olur allahım hepimize nasip etsin hayırlı olsun bu arada allah saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin senin adına çok sevindim :)

Selamlar, benim de bugun adetime 7 gün kaldi. Yumurtlama 1 hafta evvel olmustu. Ovulasyon testi ile takip ediyordum. Simdi ovulasyon testinin erken gebelik habercisi oldugunu ogrendim. Bugun ovulasyon yaptim. Ikinci cizgi tam net degildi ama yumurtlama donemindeki takibime bakaraktan o zamanki testlere gore daha koyuydu. Erken gebelik testi yaptim ayrica. Ama daha 1 hafta once iliski oldugundan onda cift cizgiyi goremedim. Ovulasyon testi gunden gune koyulastiginda mi gebelik anlamina geliyor.

Kızlar bende bişey sormak istiyorum. Adetim 2 gün geçti ufak tefek belirtilerim varda kendimi dinlediğim içinde olabilir. Bugün gebelik testi yaptım negatifti içim rahat etmedi ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi gölge gibiydi belli ama diğeri kadar koyu değil tabiki bunu nasıl yorumlamamız lazım resim atıcam şimdi

REGlin geçtiyse kan testi yaptır canım benim adet öncesi ovulasyon ilk böle çıkmıştı daha sonra koyulaştı adet günüm hamile olduğumu öğrendim umarım seninde vardır allah gönlüne göre versin :)

İyi günler kızlar bukadar ağrı bukadar belirti üşütmeden galiba gece sökülmüş reglim gebelik ihtimalim kalmadı sabah test yaptım negatifti :(

kızlar merhaba;

Benimde yumurtlama dönemim 1 hafta önceydi ovulasyon testi ile takip ettim ve değerlendirdim. 2 gün oldu üzerinden geçeli. Ve dün ilk defa kasıklarıma iğne batar gibi oldu ve 1-2 gündür akıntım var acaba hamile olabilir miyim ? Ayrıca bu ovulasyon testinde hamilelik öğrenenler adet gününden kaç gün önce öğrendi ?

kızlar merhaba;

Benimde yumurtlama dönemim 1 hafta önceydi ovulasyon testi ile takip ettim ve değerlendirdim. 2 gün oldu üzerinden geçeli. Ve dün ilk defa kasıklarıma iğne batar gibi oldu ve 1-2 gündür akıntım var acaba hamile olabilir miyim ? Ayrıca bu ovulasyon testinde hamilelik öğrenenler adet gününden kaç gün önce öğrendi ?
3 gün önce fln yaptığımda ovulasyon testi koyu çıkmaya başladı adet günüm hamile olduğumu kan testiyle öğrendim

Merhaba hanımlar bende adetime 3 gün kala denedim ovülasyon testini çift çizgi çıktı ve bugün gebelik testi yaptım adetim iki gün geçti pozitif
yaaa canım çok sevindim Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki hiç belirtilerin oldu mu öncesinde neler yaşadın ?

benim yumurtlamamdan 3 gün geçti ve sanki kasıklarımda bir değişiklik var sanki yürürken falan ayağım kasıklarıklarımdan kasılıyo gibi böyle ani hareketlerde kasıklarım ağrıyo gibi acaba ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime

C66C2ADB-CBFB-4FED-947D-9CD0D97E9137.webp
E8BB48D9-4608-463A-9A36-48C49616C3E9.webp
0221AE88-F9F5-4C8B-8220-59F11103DB33.webp
Kizlar baksaniza gecen ayin ve bu ayin ovulasyon testlerini paylasiyorum bu ay daha farkli sanki hem gec yumurtlamisim hemde pozitifi gordukten sonra gecen ay ki gibi siliklesmedi gebelik olabilir mi acaba ? Kist falanda yok gecen ay kontrol olmustum hersey normaldi.

Eki Görüntüle 2111481 Eki Görüntüle 2111482 Eki Görüntüle 2111483 Kizlar baksaniza gecen ayin ve bu ayin ovulasyon testlerini paylasiyorum bu ay daha farkli sanki hem gec yumurtlamisim hemde pozitifi gordukten sonra gecen ay ki gibi siliklesmedi gebelik olabilir mi acaba ? Kist falanda yok gecen ay kontrol olmustum hersey normaldi.
İnşallah gebelik vardır konuyla alakalı bi bilgim yok ama tebrik etmek istedim doğrusu nasıl güzel yapmışsın gün gün ben bu kadar sabırlı ve istikrarlı olamadım 10 gün yaptım çift çizgiyi yakaladım değerlendirdim tutmadı sonra bıraktım peşini seni tebrik ederim allah gönlüne göre versin inşallah

Kızlar 15 dk önce yaptım beklemiş idrar falan değil, bat 10 marttı, kasımda kimyasal gebelik yaşadım düzensizdi regller ama bu ay yumurtlama 23 martta olduğunu hissediyorum, yine ovulasyon testinde çift çizgi vardı çünkü. Şimdi tahminen regle 5 gün var ve ovulasyon testi ilk 5 dkda böyle oldu. Çok umudum da yok ama sizin fikirleriniz nedir ?

Eklentiler

• 20180405_204743.webp
    20180405_204743.webp
    11 KB · Görüntüleme: 817
Back