- 19 Mayıs 2019
- 196
- 255
- 53
- Konu Sahibi trueliving_
-
Teşekkürler 7 ve 8 eylülde de yumurtlama olmuştu12 eylülde olduysa hamilelik için erken olabilir. çünkü ben de araştııryorum da döllenme en erken 6 gün sürermiş. ne zaman kana geçip de idrara geçicek hormonama yine de belli olmaz. yumurtlamaysa da değerlendirin. iki türlü de güzel :) baya koyu çıkmış
peki 9-10-11 de silik mi çıktı? çatlamış mıydı yani? 3. kez yumurtlama da olmaz ki. çok ilginçTeşekkürler 7 ve 8 eylülde de yumurtlama olmuştu
adetin duzenlımıBenimde bu şekilde ama bende pko var bayramda normal gebelık yaptım negatif çıktı ama hala ovulasyonda koyu çıkıyor 4-5 gündür, ve adetimin 31.günü bugun.. Hiç belirti yok hamıle değilim kesin geç de olsa yumurtlasam da şansım olsa diye dua ediyorum dun biraz batmalar fln oldu değerlendirdik eşimle nolur nolmaz sende değerlendir derim
adet duzenın nasılBenimde bu şekilde ama bende pko var bayramda normal gebelık yaptım negatif çıktı ama hala ovulasyonda koyu çıkıyor 4-5 gündür, ve adetimin 31.günü bugun.. Hiç belirti yok hamıle değilim kesin geç de olsa yumurtlasam da şansım olsa diye dua ediyorum dun biraz batmalar fln oldu değerlendirdik eşimle nolur nolmaz sende değerlendir derim
sonuc neydiBenimde bu şekilde ama bende pko var bayramda normal gebelık yaptım negatif çıktı ama hala ovulasyonda koyu çıkıyor 4-5 gündür, ve adetimin 31.günü bugun.. Hiç belirti yok hamıle değilim kesin geç de olsa yumurtlasam da şansım olsa diye dua ediyorum dun biraz batmalar fln oldu değerlendirdik eşimle nolur nolmaz sende değerlendir derim
Ovulasyon da bundan 9 gün önce yumurtlama ve catlamayi gördüm adete 6 gün kaldığında bu kadar koyu çıkınca şaşırdım doğrusu bugün tekrar yapacam ovulasyon yeniden bu kadar koyu cikacak mi merak ediyorumYumurtlama gününü kesin olarak biliyor musun... Adete yakın pik hamilelik de diyorlar ama yumurtlama da olabilir.
Merhaba hamile misiniz ?Benim de adete 6 gün var.hamilelkk olabilir mj
Maalesef ..bugün eşimin azosperm olduğunu öğrendim hamile kalmam zor artıkMerhaba hamile misiniz ?
Maalesef ..bugün eşimin azosperm olduğunu öğrendim hamile kalmam zor artık
Rabbim büyüktür siz umudunuzu kaybetmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?