• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler bakabilirmi?

Canım kalmadıki bi tane gebelik testi kaldı elimde bir sürü ovü testim vardı ama bn zaman zaman meraktan regli tarihime yakın bakardım bitti valla bi tane gebelik testi var elimde korkuyorum negatiften 4 gün kaldı keşke benimde çıksa çift çizgi hemen beklemek çok zormuş ya seni tebrik ederim tekrar canım

Canım kalmadıki bi tane gebelik testi kaldı elimde bir sürü ovü testim vardı ama bn zaman zaman meraktan regli tarihime yakın bakardım bitti valla bi tane gebelik testi var elimde korkuyorum negatiften 4 gün kaldı keşke benimde çıksa çift çizgi hemen beklemek çok zormuş ya seni tebrik ederim tekrar canım

Ben senin yerinde olsam denerdim merak edip test yine alırsın eczaneden 3 tl bişi ztn

image.webp
Herkese merhaba bende sizler gibi bebek isteyen biriyim. Reglime 2 gün var. Bende merak edip ovulasyon testi yaptım.. sizce nasıl değerlendirilir ???

Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını verir inşallah.. bende mrk ettim inşallah bebiş geliyordur

Bu ay beni en çok ümitlendiren şey yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra çok yoğun ve katı beyaz yani böle püre gibi akıntımın olmasıydı yumurtlama döneminide kaçırmadık. Ay delircem bu havalarda çöl gibi sıcak allah hepimize sabır versin valla :)

Bu ay beni en çok ümitlendiren şey yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra çok yoğun ve katı beyaz yani böle püre gibi akıntımın olmasıydı yumurtlama döneminide kaçırmadık. Ay delircem bu havalarda çöl gibi sıcak allah hepimize sabır versin valla :)
Ay çok zor canım biz bu kadınların işi çok zor 2 ayda böyle olduysam ben allah bekleyen herkeze mükafatını ve sabrını versin inşallah

Ay çok zor canım biz bu kadınların işi çok zor 2 ayda böyle olduysam ben allah bekleyen herkeze mükafatını ve sabrını versin inşallah
Ne yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..

Back