- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi trueliving_
-
Ben senin yerinde olsam denerdim merak edip test yine alırsın eczaneden 3 tl bişi ztnCanım kalmadıki bi tane gebelik testi kaldı elimde bir sürü ovü testim vardı ama bn zaman zaman meraktan regli tarihime yakın bakardım bitti valla bi tane gebelik testi var elimde korkuyorum negatiften 4 gün kaldı keşke benimde çıksa çift çizgi hemen beklemek çok zormuş ya seni tebrik ederim tekrar canım
2 gün kala daha koyuydu benim bence normal cıkmış hcg denersin sen yinede cnmEki Görüntüle 2015387 Herkese merhaba bende sizler gibi bebek isteyen biriyim. Reglime 2 gün var. Bende merak edip ovulasyon testi yaptım.. sizce nasıl değerlendirilir ???
Testin varsa yarın tekrarla canım hamileysen koyulaşırEğer günüm geçerse ki inşallah geçer deniycem ama insan meraktan çıldırıyor teşekkür ederim
benim 6 gün kala ikiside aynı koyuluktaydı banada silik geldi hgc yap canım inşallah vardır ya gelsin bebişlerimizEki Görüntüle 2015387 Herkese merhaba bende sizler gibi bebek isteyen biriyim. Reglime 2 gün var. Bende merak edip ovulasyon testi yaptım.. sizce nasıl değerlendirilir ???
Hayal kırıklığından çok korkuyorum yarın ilk idrarla gebelik testi yapıcam inşallah canım haber veririmBen senin yerinde olsam denerdim merak edip test yine alırsın eczaneden 3 tl bişi ztn
Dualarım seninle canım hadi inş pozitif testini paylaşırsınHayal kırıklığından çok korkuyorum yarın ilk idrarla gebelik testi yapıcam inşallah canım haber veririm
Ağzın bal damlıyo canım ya çok sağoll canım belirtilerin neydi senin kaç aylık hamilesinDualarım seninle canım hadi inş pozitif testini paylaşırsın
İnşallah seninde vardır kuzum ne kadar kaldı reglineAllah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını verir inşallah.. bende mrk ettim inşallah bebiş geliyordur
Pazartesi olmam lazım ama bazen 1 gün erken bir gün geç olabiliyorum bakalım 9 Aydır her ay hüsran inşallah hepimizin gelir bebişleriİnşallah seninde vardır kuzum ne kadar kaldı regline
Gögüs agrısı yumurtlamadan hemen sonra kızımdada ögle olmuştu 2 aylık cnmAğzın bal damlıyo canım ya çok sağoll canım belirtilerin neydi senin kaç aylık hamilesin
Benimde yumurtlamadan sonra şişip ağrıyan göğüslerim ilk defa bu ay şişmedi ağırmadı muallaktayım vallaGögüs agrısı yumurtlamadan hemen sonra kızımdada ögle olmuştu 2 aylık cnm
Ay çok zor canım biz bu kadınların işi çok zor 2 ayda böyle olduysam ben allah bekleyen herkeze mükafatını ve sabrını versin inşallahBu ay beni en çok ümitlendiren şey yumurtlamadan 1 hafta kadar sonra çok yoğun ve katı beyaz yani böle püre gibi akıntımın olmasıydı yumurtlama döneminide kaçırmadık. Ay delircem bu havalarda çöl gibi sıcak allah hepimize sabır versin valla :)
Amin canım inşallah tez zamanda..Ay çok zor canım biz bu kadınların işi çok zor 2 ayda böyle olduysam ben allah bekleyen herkeze mükafatını ve sabrını versin inşallah
Ne yaptın canım testi inşallah pozitiftir.. bende bu gece acayip rüyalar gördüm. Hastaneye gitmişim kan vermeye kan değerim 7000 lerde çıkmış ama sevinemeden dayımın öldüğünün haberini alıyorum o kdr çok ağlıyorum ki çok acayipti..Ay çok zor canım biz bu kadınların işi çok zor 2 ayda böyle olduysam ben allah bekleyen herkeze mükafatını ve sabrını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?