- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- 358
- Konu Sahibi trueliving_
-
Umudunu kırmak istemem ama benimki daha koyu çıkmıştı gebelik yoktu inşallah senin vardırİyi akşamlar kızlar benim ovülasyon testim. Klomen+çatlatma iğnesi ve çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bat'a 7 gün var. 4 gebelik testim vardı hepsi bozuk çıktı. Ben de ovülasyon testi yaptım. Gebeliğimin birini bu testle öğrenmiştim. Testi yapıp gebeliğini öğrenenler testiniz buna benziyor muydu?
Canım benim bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim adete 2 3 gün kala şu an çok şükür 9 haftalık oldum inşallah isteyen herkese nasip ederim Allahımİyi akşamlar kızlar benim ovülasyon testim. Klomen+çatlatma iğnesi ve çatlatma iğnesinin 10. Günü. Bat'a 7 gün var. 4 gebelik testim vardı hepsi bozuk çıktı. Ben de ovülasyon testi yaptım. Gebeliğimin birini bu testle öğrenmiştim. Testi yapıp gebeliğini öğrenenler testiniz buna benziyor muydu?
Canım benim bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim adete 2 3 gün kala şu an çok şükür 9 haftalık oldum inşallah isteyen herkese nasip ederim Allahım
Canım benim bu şekilde çıkmıştı ovulasyon testim adete 2 3 gün kala şu an çok şükür 9 haftalık oldum inşallah isteyen herkese nasip ederim Allahım
3 gün önce fln yaptığımda ovulasyon testi koyu çıkmaya başladı adet günüm hamile olduğumu kan testiyle öğrendimkızlar merhaba;
Benimde yumurtlama dönemim 1 hafta önceydi ovulasyon testi ile takip ettim ve değerlendirdim. 2 gün oldu üzerinden geçeli. Ve dün ilk defa kasıklarıma iğne batar gibi oldu ve 1-2 gündür akıntım var acaba hamile olabilir miyim ? Ayrıca bu ovulasyon testinde hamilelik öğrenenler adet gününden kaç gün önce öğrendi ?
çok teşekkürler canım benimde 6-7 gün kaldı 3-4 gün sonra bende deneyeyim :)3 gün önce fln yaptığımda ovulasyon testi koyu çıkmaya başladı adet günüm hamile olduğumu kan testiyle öğrendim
Merhaba hanımlar bende adetime 3 gün kala denedim ovülasyon testini çift çizgi çıktı ve bugün gebelik testi yaptım adetim iki gün geçti pozitifçok teşekkürler canım benimde 6-7 gün kaldı 3-4 gün sonra bende deneyeyim :)
yaaa canım çok sevindim Allah sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki hiç belirtilerin oldu mu öncesinde neler yaşadın ?Merhaba hanımlar bende adetime 3 gün kala denedim ovülasyon testini çift çizgi çıktı ve bugün gebelik testi yaptım adetim iki gün geçti pozitif
İnşallah gebelik vardır konuyla alakalı bi bilgim yok ama tebrik etmek istedim doğrusu nasıl güzel yapmışsın gün gün ben bu kadar sabırlı ve istikrarlı olamadım 10 gün yaptım çift çizgiyi yakaladım değerlendirdim tutmadı sonra bıraktım peşini seni tebrik ederim allah gönlüne göre versin inşallahEki Görüntüle 2111481 Eki Görüntüle 2111482 Eki Görüntüle 2111483 Kizlar baksaniza gecen ayin ve bu ayin ovulasyon testlerini paylasiyorum bu ay daha farkli sanki hem gec yumurtlamisim hemde pozitifi gordukten sonra gecen ay ki gibi siliklesmedi gebelik olabilir mi acaba ? Kist falanda yok gecen ay kontrol olmustum hersey normaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?