- 1 Temmuz 2017
- 24
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi trueliving_
-
Benimde o şekilde çıkmıştı adete 2 gün kala fln ve hamile olduğumu adet günüm kan testiyle öğrendim şu anda 40 günlük bir kızım var.. inşallah seninde öledir umarım bir önce öğrenirsin güzel haberler..Kızlar 15 dk önce yaptım beklemiş idrar falan değil, bat 10 marttı, kasımda kimyasal gebelik yaşadım düzensizdi regller ama bu ay yumurtlama 23 martta olduğunu hissediyorum, yine ovulasyon testinde çift çizgi vardı çünkü. Şimdi tahminen regle 5 gün var ve ovulasyon testi ilk 5 dkda böyle oldu. Çok umudum da yok ama sizin fikirleriniz nedir ?
Rabbim esirgesin ailenizi, inşallah hayırlısı ile hamileyimdir, değilsem de gelecek aya artıkBenimde o şekilde çıkmıştı adete 2 gün kala fln ve hamile olduğumu adet günüm kan testiyle öğrendim şu anda 40 günlük bir kızım var.. inşallah seninde öledir umarım bir önce öğrenirsin güzel haberler..
İnşallah allah gönlüne göre versin benim kızımda 9 ay bekletip geldi her ay bende senin gibi bir ton test yapardım.. hayırlısı olsun bol bol dua et muhakkak karşılığını alırsın.. :)Rabbim esirgesin ailenizi, inşallah hayırlısı ile hamileyimdir, değilsem de gelecek aya artık
Canım hamileymişim, Rabbim inşallah hayırlı ve sağlıklı eyler, ve olmayan bekleyenlere de nasip eder inşallah.İnşallah allah gönlüne göre versin benim kızımda 9 ay bekletip geldi her ay bende senin gibi bir ton test yapardım.. hayırlısı olsun bol bol dua et muhakkak karşılığını alırsın.. :)
Canım bekle bakalım biraz daha koyu olmalı gibi. Ama bu her zaman kesin sonuç vermeyebiliyor belki de hamilesindir. Benim geçen ay seninkinden koyuydu kesin hamleyim diye kan verdim sonuç negatifti. Kimisinin ovulasyonda böyle olmasına rağmen hamileymiş. O yüzden sabırla beklemek gerekiyor. İnşallah hamilesindir. Değilsen de Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...Eki Görüntüle 2134521 Sizce hamilelik war mıdır ovulasyon testi adet olmam gerekiyodu olmadım bu trsti yaptım
Çok saol cnm herşeyin hayurlısı olsunCanım bekle bakalım biraz daha koyu olmalı gibi. Ama bu her zaman kesin sonuç vermeyebiliyor belki de hamilesindir. Benim geçen ay seninkinden koyuydu kesin hamleyim diye kan verdim sonuç negatifti. Kimisinin ovulasyonda böyle olmasına rağmen hamileymiş. O yüzden sabırla beklemek gerekiyor. İnşallah hamilesindir. Değilsen de Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah...
Kan testi yaptırdım NEGATİFEki Görüntüle 2163843 Eki Görüntüle 2163843 merhabalar, buralarda okuduğum kadarıyla lh testine göre ikinci çizgi olunca kiminde hcg de pozitif çıkmış. sanki tesadüf gibi... böyle düşünsemde Bat a 4 gün kala Lh testimde ikinci çizgi görünce meraklandım bende. hcg testim yok, elimde vardı diye ovülasyon testi yaptım. beklemek zor.. sizce ovülasyon testine göre durum nedir? tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
merhaba ,peki hamilemisiniz acaba benimde boyle cikiyor bugunlerdeKızlar adetime 5 gün var ovulasyon testi böyle çıktı neden sizce .
Değilimmerhaba ,peki hamilemisiniz acaba benimde boyle cikiyor bugunlerde
hayirlisi olsunDeğilim
canım son yumurtlamandan kaç gün geçti ona göre cevap vereyim?Eki Görüntüle 2309310
Banada yardım edin adet gününe 9 - 10 gün var daha ovulasyon testi böyle çıktı geçen hafta yumurtlama oldu sizce ikinci yumurtlamamı yoksa hamilelikten dolayı mı böyle pik yaptı
İlaçla adet oluyorum 7 gün var ilacın bitmesine 8_9 gün var regl8_9 eylül ve 12 eylülde yumurtlama oldu
12 eylülde olduysa hamilelik için erken olabilir. çünkü ben de araştııryorum da döllenme en erken 6 gün sürermiş. ne zaman kana geçip de idrara geçicek hormon8_9 eylül ve 12 eylülde yumurtlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?