Ovülasyon testi ile gebeliğini öğrenenler bakabilirmi?

trueliving_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
8.661
15.808
248
Arkadaşlar ilk konum inşallah doğru yere açmışımdır konuyu ilk defa başıma böyle bişey geldi çok merak ettim danışacak kimsemde yok size sormak istedim bugün bata daha 6 gün var ben meraktan ovülasyon testi yaptım ve yumurtlamam olduğu gündeki gibi çift çizgi çıktı hiç böyle olmamıştı geçen aylardada adete yakın bi tarihte denemiştik silik çizgi bile yok denilecek gibiydi şimdi testin resmini atıcam yardımcı olursanız sevinirim

bu çok dogru bır sonuc vermıyor 6 gun kaldıysa erken gebelık testı yapabılırsın varsa sılık te olsa cıkıyor

bu çok dogru bır sonuc vermıyor 6 gun kaldıysa erken gebelık testı yapabılırsın varsa sılık te olsa cıkıyor
Erken gebelik testi değilde normal gebelik testinde çıkmaz dimi şimdi kanda çıkarmı acaba ovülasyon testini öylesine denedim bitsin diye uğraşıyodum psikolojimi bozdu çünkü bu ay hiç kullanmadım bi kere yine yumurtlama günüm tahmini geçtikten sonra kullnmıştım bi kaç gün önce silik çıkmıştı 6 beklemek zor olucak sanırım bnm için eczanelerde erken gebelik testi yok canım en azından bnm bulunduğum yerde yok sordum bi kaç yere

erken gebelik testini internetten satın alabilirsin 1 2 güne geliyor, normal gebelikte çıkcagını sanmıyorum, kandada cıkar varsa

Benimde bu şekilde ama bende pko var bayramda normal gebelık yaptım negatif çıktı ama hala ovulasyonda koyu çıkıyor 4-5 gündür, ve adetimin 31.günü bugun.. Hiç belirti yok hamıle değilim kesin geç de olsa yumurtlasam da şansım olsa diye dua ediyorum dun biraz batmalar fln oldu değerlendirdik eşimle nolur nolmaz sende değerlendir derim

Bende pko falan yok 2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum ilk defa böyle oldu reglime 6 gğn var önceden reglime 10 gün kala göğüslerim şişersi ağrırsı belim karnım ağrırdı hamilelik belirtisi diye umutlanırdım tabi sonu hüsran ama bu ay değişiğim göğüslerim şişmedi ağrım sızım yok buda beni düşündürüyo valla sabredeyim bakalım 6 gün daha yarın yine ovü testi yapıcam erken gebelik testi 2 sonra geliyo ancak akşam sipariş versem 3 gün kalmış oluyo gerek kalmaz 3 gün beklerim tabi bn bu düşüncelerle kan testi yaptırmazsam tabi

İnşallah hamilesindir kuzum 31 gümdür mü regli olmuyosun bunu anlamadım valla bnm hiç şaşmıyo ki reglim günümden önce olurum geç olmam o derece keşke bi 9 aycık gecikse

Evet ama zaten düzensiz benim adetim..
sen o zmn bı erken gebelık testi yap derim yarın sabah çıkar belki

Onu spariş etsem 2,3 güne gelecek onu bekleyeceğime özel bi hastanede kan teti yaptırırım sağlık ocakları yapmıyo çünkü gün geçikmeden bide idrar testinde çıkmadan kanda çıkar sanırım yarın 5 gün kalmış oluyo

Yaptır ıstersen canım ben evdekınde negatıf çıkınca daha az uzuluyorum hastanede daha çok canım yanıyor

Ben sipariş verdim test gelıcek yarın ama pazartesi den önce yapmak ıstemıyorum hayırlısı bakalım

K
Ben 8 gün kala görmüştüm bu koyuluğu ve şüphelenip bhcg yaptım pozitif
kan testindemi baktırdın yoksa idrar testindemi 8 gün önce silik çıkmıştı ilk defa 6 gün varken böyle koyu çıktı bende şüpheliyim ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallah 4 gün kaldı bekliyorum bakalım benim geçen ay 3 gün önce geldi yine böyle bişey olabilir nasip işte rabbim isteyipde anneliği hakeden herkeze nasip etsin amin

Ne kadar vardı regline koyuşlaştığında gebelik testinde ne zaman silik çıktı canım
15 gün kala hcg pozitif verdi
Yumurtlamadan 8 gün sonra
Lh ise 8 günden başladı 12.güne kadar kopkoyu oldu erken döllenme benim 1 hafta kala kese göründü

İdrar testinde 8 gün önce pozitifti Canım 4 gün sonra kan testi yaptırdım 280 çıktı,sen naptın?tekrar ovulasyon yapsana yine koyuysa kesin hamilesin

Adetim 8 gün geçmişti ben artık adet olurum diye bekliyordum ramazandan sonra da tüp bebek için gidelim diyorduk. Göğüslerim çok şişmişti karnımda kram ve batmalar oluyordu diğer adet zamanlarımdaki gibi.yine de gidip test aldım baktım silik çıktı çok güvenmedim birazdan bu siliklik gider dedim ama gitmedi ardından hemen ovulasyon testi yaptım koyu çıktı. Koşarak kan verdim ve pozitif çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…