- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi trueliving_
-
Erken gebelik testi değilde normal gebelik testinde çıkmaz dimi şimdi kanda çıkarmı acaba ovülasyon testini öylesine denedim bitsin diye uğraşıyodum psikolojimi bozdu çünkü bu ay hiç kullanmadım bi kere yine yumurtlama günüm tahmini geçtikten sonra kullnmıştım bi kaç gün önce silik çıkmıştı 6 beklemek zor olucak sanırım bnm için eczanelerde erken gebelik testi yok canım en azından bnm bulunduğum yerde yok sordum bi kaç yerebu çok dogru bır sonuc vermıyor 6 gun kaldıysa erken gebelık testı yapabılırsın varsa sılık te olsa cıkıyor
Erken gebelik testi değilde normal gebelik testinde çıkmaz dimi şimdi kanda çıkarmı acaba ovülasyon testini öylesine denedim bitsin diye uğraşıyodum psikolojimi bozdu çünkü bu ay hiç kullanmadım bi kere yine yumurtlama günüm tahmini geçtikten sonra kullnmıştım bi kaç gün önce silik çıkmıştı 6 beklemek zor olucak sanırım bnm için eczanelerde erken gebelik testi yok canım en azından bnm bulunduğum yerde yok sordum bi kaç yere
İnşallah hamilesindir kuzum 31 gümdür mü regli olmuyosun bunu anlamadım valla bnm hiç şaşmıyo ki reglim günümden önce olurum geç olmam o derece keşke bi 9 aycık gecikseBenimde bu şekilde ama bende pko var bayramda normal gebelık yaptım negatif çıktı ama hala ovulasyonda koyu çıkıyor 4-5 gündür, ve adetimin 31.günü bugun.. Hiç belirti yok hamıle değilim kesin geç de olsa yumurtlasam da şansım olsa diye dua ediyorum dun biraz batmalar fln oldu değerlendirdik eşimle nolur nolmaz sende değerlendir derim
Onu spariş etsem 2,3 güne gelecek onu bekleyeceğime özel bi hastanede kan teti yaptırırım sağlık ocakları yapmıyo çünkü gün geçikmeden bide idrar testinde çıkmadan kanda çıkar sanırım yarın 5 gün kalmış oluyo
Ne kadar vardı regline koyuşlaştığında gebelik testinde ne zaman silik çıktı canımBENimde koyulaştı baktım hcg de silik cıktı gebeyim bence normal testlede deneyebilirisn
kan testindemi baktırdın yoksa idrar testindemi 8 gün önce silik çıkmıştı ilk defa 6 gün varken böyle koyu çıktı bende şüpheliyim ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallah 4 gün kaldı bekliyorum bakalım benim geçen ay 3 gün önce geldi yine böyle bişey olabilir nasip işte rabbim isteyipde anneliği hakeden herkeze nasip etsin aminBen 8 gün kala görmüştüm bu koyuluğu ve şüphelenip bhcg yaptım pozitif
15 gün kala hcg pozitif verdiNe kadar vardı regline koyuşlaştığında gebelik testinde ne zaman silik çıktı canım
İdrar testinde 8 gün önce pozitifti Canım 4 gün sonra kan testi yaptırdım 280 çıktı,sen naptın?tekrar ovulasyon yapsana yine koyuysa kesin hamilesinK
kan testindemi baktırdın yoksa idrar testindemi 8 gün önce silik çıkmıştı ilk defa 6 gün varken böyle koyu çıktı bende şüpheliyim ama hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallah 4 gün kaldı bekliyorum bakalım benim geçen ay 3 gün önce geldi yine böyle bişey olabilir nasip işte rabbim isteyipde anneliği hakeden herkeze nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?