Ovulasyon testi ile gebeliği öğrenenler var mı

Böyleyken net çıktı gebelik testinde

Eklentiler

• 49FE2CCB-977C-4FEA-A0C8-B698F9EBB6C1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 146

Eklentiler

• C1AF274B-9C8C-434A-8F26-8F053A63DB9B.webp
    32 KB · Görüntüleme: 179
Canım merhaba senin testlerin hep böyle mi devam etti benimde buna benzer testlerim çok koyu olmadı hiç ana sonra silikleşti sonra tekrar biraz koyulaştı ama o testim sarardı çizgisi bozuldu bildiğin,şimdi yine devamlı silik çıkıyor sanırım hamilesin hayırlı olsun,

Çok teşekkür ederim canım benim. Benim de silikleşti koyuluğuna ardından hatta gebe değilim herhalde falan dedim. Sonra bir hafta memlekete gittim o sırada test yapamadığım için durumu bilemiyordum. Gebelik testi ile öğrendiğim gün önce ovulasyon testi yapmıştım aşağıda olduğu gibi patlıyordu.

Anladı canım peki inofolic kaç ay kullandın, ben de kullandım ama olmadı
3-4 ay kadar kullandım olmadı sonra Dahiliye den insilün direncine baktırdım ve zayıf olmama rağmen çıktı. Glukofen kullandığım ilk ay yumurtlama gördüm ve şükür gebeyim.

Canım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatif

Eklentiler

• IMG_20200721_162805.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_20200721_151350.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 126
Canım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatif
Ne zaman yaptin gebelik testini canim baya koyu cikmis ovu testi

Dunyaptim canım bugünde yaptım ilk idrarla catlamadan sonra 9. Gün çıkması lazım var ama hiç birşey yok ovulasyon yapicam 2 buçukta bakalım oda halla koyumu
Yapinca koy canim hayirlisi olsun 9. Gün yinede erken bence. Benimde yumurtlamadan sonra 5. Günüm bak bende yaptim ovulasyon testi daha bisey yok

Eklentiler

• 20200722_095959.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 131
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…