- 23 Mayıs 2020
- 257
- 147
- 18
- 30
Senin yumurtlama zamanında da bu şekilde çıkmıştı değil mi? Sayfadaki mesajından hatırlıyorum. Peki son bir hafta içerinde aklına gelen belirti, akıntı, göğüs hassasiyeti vs. var mı canım?Hem ovulasyon testimi hem de gebelik testini ekliyorum fikir olsun Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Yok canım az göğüs hassasiyeti var başka bi belirti yok yarın adet olmam lazım dı ama dört gündür yoğun kaşık bacak agrım varSenin yumurtlama zamanında da bu şekilde çıkmıştı değil mi? Sayfadaki mesajından hatırlıyorum. Peki son bir hafta içerinde aklına gelen belirti, akıntı, göğüs hassasiyeti vs. var mı canım?
Değerlendiriyosun dimi
Evett. Dört gün kaldı bata. Bakalım hayırlısı.Değerlendiriyosun dimi
Genelde bu şekilde çıkıyor cnm yumurtlama için çok daha koyu olması lazımBugünkü ovulasyon testim yeniden çok silik. Acaba ikinci defa mı yumurtladım?(Bata 4 gün kala) Eki Görüntüle 2658238 Eki Görüntüle 2658239
Genelde bu şekilde çıkıyor cnm yumurtlama için çok daha koyu olması lazım
[/QUOTE]3 Temmuz böyleydi canım. Eki Görüntüle 2658240
[/QUOTE]3 Temmuz böyleydi canım. Eki Görüntüle 2658240
Yok hayır bende pco var onun için glukofen ve inofolic combi kullandım doktor tavsiyesiyle. Bu ay çok şükür pik görebildim ilaçların vesilesiyle.İğne felan kullanmışm ışmıydın şimdi gördüm cnm iki kere yumurtlamışsın
İki kez yumurtlama varBugünkü ovulasyon testim yeniden çok silik. Acaba ikinci defa mı yumurtladım?(Bata 4 gün kala) Eki Görüntüle 2658238 Eki Görüntüle 2658239
Bence senin adetin biraz gecikicek gününde olamayabilirsinEvett. Dört gün kaldı bata. Bakalım hayırlısı.
Sen adet 18 yada 19 Temmuz ama inşallah olmazsında bebiş gelirİki kez yumurtlama var
Bence senin adetin biraz gecikicek gününde olamayabilirsin
İnşaAllah olmam. Çok teşekkür ederim mesajlarınız için.Sen adet 18 yada 19 Temmuz ama inşallah olmazsında bebiş gelir
Siz kan testi yaptırmış mıydınızSen adet 18 yada 19 Temmuz ama inşallah olmazsında bebiş gelir
Siz kan testi yaptırmış mıydınız
Ovülasyon testiniz gittikçe koyulaşmıştı değil mi sizinYok canım yarın gidicem sabah
Hala öylemi bugün de yaptınız mı benim de test yaptım ama ovülasyon var hamilelik testim yarın gelecekEvet canım aynı yumurtlama günü gibi C ve t aynı anda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?