Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala öylemi bugün de yaptınız mı benim de test yaptım ama ovülasyon var hamilelik testim yarın gelecek
Halamöylemi bugün de yaptınız mEvet canım aynı yumurtlama günü gibi C ve t aynı anda çıktı
kaçımcı gün yaptınız bu testi benim de bugün iğneden sonra 12. GünümBöyleyken net çıktı gebelik testinde
Evet koyu değil adet olmassam yaptırayım mi acaba test 13.günİgnenin etkisi değil de olabilir ama biraz silik sanki
Varsa evde yap bak benim 10. Gün ki testim böyleEvet koyu değil adet olmassam yaptırayım mi acaba test 13.gün
Evde yok ya yarın gelir ama o zaman yaparım yapmadan direk kan verip kurtulsam miVarsa evde yap bak benim 10. Gün ki testim böyle
Sen baya stres olmuşsun bence kan ver rahatlaEvde yok ya yarın gelir ama o zaman yaparım yapmadan direk kan verip kurtulsam mi
Aynen nerde kan veriyorsunuz ücretli mi oluyor sağlık ocakları yapıyor muSen baya stres olmuşsun bence kan ver rahatla
İstedigin yerde ver sağlık ocağı ücretsiz özel hastaneler ücretliAynen nerde kan veriyorsunuz ücretli mi oluyor sağlık ocakları yapıyor mu
Canım merhaba senin testlerin hep böyle mi devam etti benimde buna benzer testlerim çok koyu olmadı hiç ana sonra silikleşti sonra tekrar biraz koyulaştı ama o testim sarardı çizgisi bozuldu bildiğin,şimdi yine devamlı silik çıkıyor sanırım hamilesin hayırlı olsun,Merhaba hanımlar.
Bende pco var dolayısıyla adetlerim düzensiz. Aşağıda ovulasyon testi örneklerini paylaşıyorum. Normal tarihte olursam adetime 8 gün var. Sizce yumurtlamam olmuş mudur? Eki Görüntüle 2656806
Bir kür falan içtin mi yedin mi birde ,Merhaba hanımlar.
Bende pco var dolayısıyla adetlerim düzensiz. Aşağıda ovulasyon testi örneklerini paylaşıyorum. Normal tarihte olursam adetime 8 gün var. Sizce yumurtlamam olmuş mudur? Eki Görüntüle 2656806
İlaç kullandım canım. Glukofen ve inofolic combi.Bir kür falan içtin mi yedin mi birde ,
Çok teşekkür ederim canım benim. Benim de silikleşti koyuluğuna ardından hatta gebe değilim herhalde falan dedim. Sonra bir hafta memlekete gittim o sırada test yapamadığım için durumu bilemiyordum. Gebelik testi ile öğrendiğim gün önce ovulasyon testi yapmıştım aşağıda olduğu gibi patlıyordu.Canım merhaba senin testlerin hep böyle mi devam etti benimde buna benzer testlerim çok koyu olmadı hiç ana sonra silikleşti sonra tekrar biraz koyulaştı ama o testim sarardı çizgisi bozuldu bildiğin,şimdi yine devamlı silik çıkıyor sanırım hamilesin hayırlı olsun,
Anladı canım peki inofolic kaç ay kullandın, ben de kullandım ama olmadıİlaç kullandım canım. Glukofen ve inofolic combi.
3-4 ay kadar kullandım olmadı sonra Dahiliye den insilün direncine baktırdım ve zayıf olmama rağmen çıktı. Glukofen kullandığım ilk ay yumurtlama gördüm ve şükür gebeyim.Anladı canım peki inofolic kaç ay kullandın, ben de kullandım ama olmadı
Canım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatifÇok teşekkür ederim canım benim. Benim de silikleşti koyuluğuna ardından hatta gebe değilim herhalde falan dedim. Sonra bir hafta memlekete gittim o sırada test yapamadığım için durumu bilemiyordum. Gebelik testi ile öğrendiğim gün önce ovulasyon testi yapmıştım aşağıda olduğu gibi patlıyordu.Eki Görüntüle 2665402
Ne zaman yaptin gebelik testini canim baya koyu cikmis ovu testiCanım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatif
Dunyaptim canım bugünde yaptım ilk idrarla catlamadan sonra 9. Gün çıkması lazım var ama hiç birşey yok ovulasyon yapicam 2 buçukta bakalım oda halla koyumuNe zaman yaptin gebelik testini canim baya koyu cikmis ovu testi
Yapinca koy canim hayirlisi olsun 9. Gün yinede erken bence. Benimde yumurtlamadan sonra 5. Günüm bak bende yaptim ovulasyon testi daha bisey yokDunyaptim canım bugünde yaptım ilk idrarla catlamadan sonra 9. Gün çıkması lazım var ama hiç birşey yok ovulasyon yapicam 2 buçukta bakalım oda halla koyumu