Bugün siliklesti tekrar acaba tekrar yumurtlamami oldu gerçekten gebelik testi zaten negatifYapinca koy canim hayirlisi olsun 9. Gün yinede erken bence. Benimde yumurtlamadan sonra 5. Günüm bak bende yaptim ovulasyon testi daha bisey yok
İlaç kullandım canım. Glukofen ve inofolic combi.
Sabah akşam canım.canım sen inofoliği nasıl kullandın sabah akşam mı tek mi
Bthcg 1547 çıktı canım. Doktoruma randevum 2 gün sonra ayrıntıları öğrenemedik daha. Benim de koyuluğun ardından silikleşmişti canım inşaAllah seninledir bebeğin.Canım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatif
Biraz daha bekle canım. Henüz erken gebelik testi için varsa bile çıkmayabilir.Canım banada yardımci olabilirmisin HCG değerin kaç çıktı ikinci yumurtlamadan sonrami hamile kalmışsın benimde catlamadan sonra 8. Gün git gide koyulasiyor ama gebelik testi negatif
Sabah akşam canım.
Ben tok karnına genelde aynı saatlerde alıyordum canım.canım belli saatlere dikkat edecek miyiz peki?? yoksa direkt yemek yiyip içecek miyiz??
Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?Hayırlı olsun canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Mümkün değil. Adet olmuşsunuz zaten.Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?
Ya bana bir kaç kişi olabilir dediler panik yaptım bu yüzden hemde 1 değil 2 defa adet oldum yani ve hiç bir şekilde birleşme olmadıMümkün değil. Adet olmuşsunuz zaten.
Korkuyorsanız bu tür ilişkilerden sakının. Kendinizi eşinize saklasanız daha iyi. Ancak kesin olarak söyleyeyim mümkün değil.Ya bana bir kaç kişi olabilir dediler panik yaptım bu yüzden hemde 1 değil 2 defa adet oldum yani ve hiç bir şekilde birleşme olmadı
Ben tok karnına genelde aynı saatlerde alıyordum canım.
3-4 ay boyunca kesintisiz olarak her gün sabah akşam olarak mı kullandınSabah akşam canım.
Teşekkür ederim. Hayır sürekli böyle koyu devam etmedi ayın 3 ünde T çizgisi daha koyu çıktı C den ve sonra silikleşti. Ardından beklenen adet gününde yaptığım ovulasyon testi patlıyordu.Canım merhaba senin testlerin hep böyle mi devam etti benimde buna benzer testlerim çok koyu olmadı hiç ana sonra silikleşti sonra tekrar biraz koyulaştı ama o testim sarardı çizgisi bozuldu bildiğin,şimdi yine devamlı silik çıkıyor sanırım hamilesin hayırlı olsun,
Canım umut vermek istemem ama bende yeni hamileyim aynı bu şekilde çıkıyor hemde yapar yapmaz, inşallah seninde öyledir test yapsana yada kan testi için rahatlar en azındanMerhaba! 1 hafta adet gecikmem var ama boyle duzensizlikler olabiliyor pko var. Sabah ilk idrar ile ovulasyon testi yaptim sonuc bu yardimci olabilir misimi?
Çok teşekkür ederim cevabiniz icin :) umutlanmıyorum hatta 5 yildir umutlanmadigim ilk ay diyebilirim dediginiz gibi benimde yaptigim an T cizgisi boyle cikti Rabbim hakkimizda hayirlisini versin sizide tebrik ederim :)Canım umut vermek istemem ama bende yeni hamileyim aynı bu şekilde çıkıyor hemde yapar yapmaz, inşallah seninde öyledir test yapsana yada kan testi için rahatlar en azından
Amin inşallah teşekkür ederim, inşallah hayırlı haberler alırsınızÇok teşekkür ederim cevabiniz icin :) umutlanmıyorum hatta 5 yildir umutlanmadigim ilk ay diyebilirim dediginiz gibi benimde yaptigim an T cizgisi boyle cikti Rabbim hakkimizda hayirlisini versin sizide tebrik ederim :)
Ovülasyon testini nerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?