Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Teşekkür ederizz ben yine yükselmeye başladım ne alaka ya alttaki dün üstteki bugün
Haydaaa
Ya senin bu testlerde mi sıkıntı var acaba?
Yani gebelik olusmussa diyecem ama daha 2 gun oldu catlayali arkadas valla bu gebelik belirtisiyse tarihe gecersin burdan

Haydaaa
Ya senin bu testlerde mi sıkıntı var acaba?
Yani gebelik olusmussa diyecem ama daha 2 gun oldu catlayali arkadas valla bu gebelik belirtisiyse tarihe gecersin burdan
Yok kız testlerim iyi kaliteli. Pazar silikleşti ama ilk yumurtlama günüm çarşamba bir hafta oldu. İnşallah bir kaç güne iyice koyulaşır da o zaman biraz seviniriz sakın aksatma testlerini

Yok kız testlerim iyi kaliteli. Pazar silikleşti ama ilk yumurtlama günüm çarşamba bir hafta oldu. İnşallah bir kaç güne iyice koyulaşır da o zaman biraz seviniriz sakın aksatma testlerini
Ya ben bu iste karisiyorum. Sonucta siliklesince catlamiyor mu, e dollenme de ancak catlayinca olabilecegine gore, bizim catlamayi baz almamiz gerekmiyor mu? Yani senin aslinda pazar catladi yumurtan, sonraki 24 saat icinde de dollenme olmus olmali insallah. Dolayisiyla dollenmeden sonra en fazla 4. Gun olabilir bugun mesela :)
Yanlis miyim

Yanılıyoruz yumurtlamayla çatlama aynı şey silikleşmesi yumurtlama sürecinin tamamlanması sadece. İki foto ekledim birinde bilgi var diğerinde de testle gebe kalan kadın anltmış yumurtlamadan 11 gün sonra hcg testinde pozitif gördüm diye. Yani silikleşme çatlama olmuyor bebiş ovulasyon süreci bitiyor lh düşüyor allahm bilim kadını olabilirmişim kendimi harcamışım resmen

Eklentiler

• FA5534C1-BA5C-467D-B84B-9499B74AA9C2.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 7C6B9E0E-E972-453B-A5CE-F91F11703DDB.jpeg
    177,8 KB · Görüntüleme: 36
Yok bu dogru ama ben hep soyle okudum: testlerde pik gormek zaten vucutta LH hormonunun pik seviyeye ulasmasi demek. LH hormonu pik seviyeye ulastiginda, beyinden yumurtaliklara yumurtanin salinmasi icin mesaj gidiyor. Ve sonra yumurtanin salinmasi (yumurtlama, catlama, vs) cogunlukla lh pik olduktan sonraki 24-36 icerisinde gerceklesiyor. Bu surec daha da uzayabilir (muhtemelen sende uzadi). Gorev tamamlandiktan sonra da vucuttaki LH hormonu dusuyor. Ben daha gecenlerde doktora da sordum, yumurtlama testinde pik olmasi, illa o gun yumurtlamanin oldugu anlamina gelmiyor yani; birkac gun sonra da yumurtlama(veya catlama) olabilir

Sen de bir bilim kadını olabilirmişsin o zaman her türlü pikten sonra en az 12 gün beklemeli. Peki birşey daha benim reglim asla değişmez çok nadir bir gün önce ya da sonra olurum.her ay erken ya da geç yumurtayabiliyorum ona rağmen nasıl değişmiyo regl zamanım acaba

Bu arada hafif pembemsi lekelenmişim

Ovulasyon gebeliği göstermiyor ki. Deneme amaçlı hamile kızkardeşime yapmıştım silik çıkıyordu.

Senin ve eşinin durumu nasıl? Spermde ve amh de sorun var mı

Üç gün üst üste kalitesi sayısı düşmez mi. Gün aşırı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…