Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebeliğimin için yaptıklarım ve bu süreçte hissettiğim şeyler
[QUOTE="pempepink, post: 41200299, member: 6606 cuma günü 270 di tatlım.sendn ne haber[/QUOTE] Bende henüz olmadım benim doktor randevum salı günü o güne kadar test yapmicam.Bakalım hayırlısı ayy çok heyecanliyim.Beklemek çok zor
Bende henüz olmadım benim doktor randevum salı günü o güne kadar test yapmicam.Bakalım hayırlısı ayy çok heyecanliyim.Beklemek çok zor[/QUOTE] İnşallah güzel haberler alırsınız.
TTugbas24 canım öncelikle tebrik ederim Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ovulasyon testin yumurtlama haftasından sonra hep tek çizgi mi çıktı bata ne kadar kala 2 çizgi çıkmaya başladı benim 12. gün çift cizgi çıktı değerlendirdik sonra yavaş yavaş silindi şimdi tek çizgi (sat 17 mayıs bat 16 haziran)