• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Eklentiler

• 892875FF-8B3D-4C1B-8EC3-E2F03723D7BC.jpeg
    892875FF-8B3D-4C1B-8EC3-E2F03723D7BC.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ederizz😁 ben yine yükselmeye başladım ne alaka ya alttaki dün üstteki bugün
Haydaaa
Ya senin bu testlerde mi sıkıntı var acaba?
Yani gebelik olusmussa diyecem ama daha 2 gun oldu catlayali arkadas😂 valla bu gebelik belirtisiyse tarihe gecersin burdan 😄

Haydaaa
Ya senin bu testlerde mi sıkıntı var acaba?
Yani gebelik olusmussa diyecem ama daha 2 gun oldu catlayali arkadas😂 valla bu gebelik belirtisiyse tarihe gecersin burdan 😄
Yok kız testlerim iyi kaliteli. Pazar silikleşti ama ilk yumurtlama günüm çarşamba bir hafta oldu. İnşallah bir kaç güne iyice koyulaşır da o zaman biraz seviniriz😂😂 sakın aksatma testlerini😁

Yok kız testlerim iyi kaliteli. Pazar silikleşti ama ilk yumurtlama günüm çarşamba bir hafta oldu. İnşallah bir kaç güne iyice koyulaşır da o zaman biraz seviniriz😂😂 sakın aksatma testlerini😁
Ya ben bu iste karisiyorum. Sonucta siliklesince catlamiyor mu, e dollenme de ancak catlayinca olabilecegine gore, bizim catlamayi baz almamiz gerekmiyor mu? Yani senin aslinda pazar catladi yumurtan, sonraki 24 saat icinde de dollenme olmus olmali insallah. Dolayisiyla dollenmeden sonra en fazla 4. Gun olabilir bugun mesela :)
Yanlis miyim

Ya ben bu iste karisiyorum. Sonucta siliklesince catlamiyor mu, e dollenme de ancak catlayinca olabilecegine gore, bizim catlamayi baz almamiz gerekmiyor mu? Yani senin aslinda pazar catladi yumurtan, sonraki 24 saat icinde de dollenme olmus olmali insallah. Dolayisiyla dollenmeden sonra en fazla 4. Gun olabilir bugun mesela :)
Yanlis miyim
Yanılıyoruz yumurtlamayla çatlama aynı şey silikleşmesi yumurtlama sürecinin tamamlanması sadece. İki foto ekledim birinde bilgi var diğerinde de testle gebe kalan kadın anltmış yumurtlamadan 11 gün sonra hcg testinde pozitif gördüm diye. Yani silikleşme çatlama olmuyor bebiş ovulasyon süreci bitiyor lh düşüyor😁 allahm bilim kadını olabilirmişim kendimi harcamışım resmen😂😂

Eklentiler

• FA5534C1-BA5C-467D-B84B-9499B74AA9C2.jpeg
    FA5534C1-BA5C-467D-B84B-9499B74AA9C2.jpeg
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 7C6B9E0E-E972-453B-A5CE-F91F11703DDB.jpeg
    7C6B9E0E-E972-453B-A5CE-F91F11703DDB.jpeg
    177,8 KB · Görüntüleme: 35
Yanılıyoruz yumurtlamayla çatlama aynı şey silikleşmesi yumurtlama sürecinin tamamlanması sadece. İki foto ekledim birinde bilgi var diğerinde de testle gebe kalan kadın anltmış yumurtlamadan 11 gün sonra hcg testinde pozitif gördüm diye. Yani silikleşme çatlama olmuyor bebiş ovulasyon süreci bitiyor lh düşüyor😁 allahm bilim kadını olabilirmişim kendimi harcamışım resmen😂😂
Yok bu dogru ama ben hep soyle okudum: testlerde pik gormek zaten vucutta LH hormonunun pik seviyeye ulasmasi demek. LH hormonu pik seviyeye ulastiginda, beyinden yumurtaliklara yumurtanin salinmasi icin mesaj gidiyor. Ve sonra yumurtanin salinmasi (yumurtlama, catlama, vs) cogunlukla lh pik olduktan sonraki 24-36 icerisinde gerceklesiyor. Bu surec daha da uzayabilir (muhtemelen sende uzadi). Gorev tamamlandiktan sonra da vucuttaki LH hormonu dusuyor. Ben daha gecenlerde doktora da sordum, yumurtlama testinde pik olmasi, illa o gun yumurtlamanin oldugu anlamina gelmiyor yani; birkac gun sonra da yumurtlama(veya catlama) olabilir

Yok bu dogru ama ben hep soyle okudum: testlerde pik gormek zaten vucutta LH hormonunun pik seviyeye ulasmasi demek. LH hormonu pik seviyeye ulastiginda, beyinden yumurtaliklara yumurtanin salinmasi icin mesaj gidiyor. Ve sonra yumurtanin salinmasi (yumurtlama, catlama, vs) cogunlukla lh pik olduktan sonraki 24-36 icerisinde gerceklesiyor. Bu surec daha da uzayabilir (muhtemelen sende uzadi). Gorev tamamlandiktan sonra da vucuttaki LH hormonu dusuyor. Ben daha gecenlerde doktora da sordum, yumurtlama testinde pik olmasi, illa o gun yumurtlamanin oldugu anlamina gelmiyor yani; birkac gun sonra da yumurtlama(veya catlama) olabilir
Sen de bir bilim kadını olabilirmişsin😁😁 o zaman her türlü pikten sonra en az 12 gün beklemeli. Peki birşey daha benim reglim asla değişmez çok nadir bir gün önce ya da sonra olurum.her ay erken ya da geç yumurtayabiliyorum ona rağmen nasıl değişmiyo regl zamanım acaba 😑

Bu arada hafif pembemsi lekelenmişim😑

Ovulasyon gebeliği göstermiyor ki. Deneme amaçlı hamile kızkardeşime yapmıştım silik çıkıyordu.

Siz daha gencsiniz kuzum yuksek aksiyonun sebebi belli oldu 😅 bizde benim yas 36, esim 50. Bizde hem yas faktoru, hem diger faktorler nedeniyle artik daha fazla geciktirmeden tup bebegin tam zamani diye dusuyoruz. Ve evet biraz masrafli bir surec ama imkanlar dahilinde katlanacagiz ne yapalim..
Sizin icin henuz erken canim bence tup bebek icin. Ama bu isler belli olmuyor. Sen amh baktirmis miydin? Esine semen analizi yaptirdiniz mi? Bunlarin sonuclarinda sorun yoksa, hsg de temiz cikarsa siz aynen boyle devam… mutlaka olur.. 🥰
Ya evet bekleyecegim test icin biraz daha. Her gun bi ovulasyon testi yapip bakiyorum ama hic umut vaat etmiyor, bugun de silik… o yuzden biraz umudum kirildi acikcasi. BAT a 5 var.
Senin ve eşinin durumu nasıl? Spermde ve amh de sorun var mı

Eger 2-3 gun ustuste degerlendirme imkanin varsa hem bu aksam, hem yarin aksam, hem de cumartesi aksami degerlendir.
Eger 3 gun ustuste degerlendiremem dersen diye ben aksam da bir bak, pik degilse en azindan bu aksami pas gecip cuma-cumartesi takilirsin diye dedim.
Benim adam 3 gun ustuste zorlayinca “e bu da köyün cesmesi degil yani” diyor da 🤣
Üç gün üst üste kalitesi sayısı düşmez mi. Gün aşırı diyorlar

Back