Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Kasık ağrısı var gaz var mide bulantısı var varda var zehir gibi
kasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık

Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık
Hala aynı testim yarına çatlar artık senin regl sancılı mı geçiyor? Yakın arkadaşlarımdan biriyle konuştm bugün 6 haftalık hamileymiş ilk deneyiş hem de doğru düzgün denemekte değil bize de olsun bize de bize de

Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedim en üstteki bugün alttakiler sırayla önceki günler

Eklentiler

• A8346810-9A7D-473C-BBD5-35A9A7857DD5.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 60
Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedim en üstteki bugün alttakiler sırayla önceki günler
Daha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?
Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine

Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine
Ortadaki ikisi üstteki dün altındaki önceki gün 3 gündür pik nerdeyse bugün değilde yarın yaparım yine çatlasın artık yinelerden bunalmaya başladım uzatıp ayaklarımı yatasım var senin durum ne bitti mi reglin

Sana bu ikinci mesajım bilgin olsun en üsttekini bugün yaptım. Testi aldığım kadınla konuştuk sen bi gebelik testi yap ne olur ne olmaz dedi

Eklentiler

• DE003BBF-2E89-46DD-A16E-193BE86E4C8C.jpeg
    77,4 KB · Görüntüleme: 46
Sana bu ikinci mesajım bilgin olsun en üsttekini bugün yaptım. Testi aldığım kadınla konuştuk sen bi gebelik testi yap ne olur ne olmaz dedi
Ayyy
Ben 2 gundur giremedim, azcik ortalik karisikti. Simdi okudum mesajlari. Eeee ama sen en son ne zaman regl olmustun ki?

Yaptin mi gebelik testi ne oldu??
Ay cok merak ettim gece gece

Ayyy
Ben 2 gundur giremedim, azcik ortalik karisikti. Simdi okudum mesajlari. Eeee ama sen en son ne zaman regl olmustun ki?

Yaptin mi gebelik testi ne oldu??
Ay cok merak ettim gece gece
Nerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burda yaptım anam tabiki negatif kadın üstüne görme falan olabilir mi diye yap dedi zaten bat 20 si. Bi daha uzun gitme

Nerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burda yaptım anam tabiki negatif kadın üstüne görme falan olabilir mi diye yap dedi zaten bat 20 si. Bi daha uzun gitme
Ayy tamam tamam gitmicem
Bat a daha cok var, bir de bat yumurtlamaya gore degisir biliyorsun.
Bugun nasil ovulasyon testi?

Oh bee sonunda
Bugunu degerlendirdin di mi?
Benim daha 1 hafta vardir ya
Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artık zaten bundan sonra da gün aşırı olur şimdi sıra beklemede

Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artık zaten bundan sonra da gün aşırı olur şimdi sıra beklemede
Tabi tabi ben testlere carsamba baslarim :)
Eh hadi gayret o zaman bugun son gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…