- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
-
3 gün devam mecbur sonra iyice bi dinlenirim bir kaç günAhahaha hadi gozunaydiinn
Yalniz bu bugun degil yarin da catlayabilir… yani hem bugun hem yarin yine size sabahlar olmasin
Kasık ağrısı var gaz var mide bulantısı var varda var zehir gibiAhahaha hadi gozunaydiinn
Yalniz bu bugun degil yarin da catlayabilir… yani hem bugun hem yarin yine size sabahlar olmasin
kasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.Kasık ağrısı var gaz var mide bulantısı var varda var zehir gibi
Hala aynı testim yarına çatlar artıkkasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık
Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedimkasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık
Daha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedimen üstteki bugün alttakiler sırayla önceki günler
Ortadaki ikisi üstteki dün altındaki önceki gün 3 gündür pik nerdeyse bugün değilde yarın yaparım yine çatlasın artık yinelerden bunalmaya başladımDaha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?
Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine
Sana bu ikinci mesajım bilgin olsunDaha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?
Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine
AyyySana bu ikinci mesajım bilgin olsunen üsttekini bugün yaptım. Testi aldığım kadınla konuştuk sen bi gebelik testi yap ne olur ne olmaz dedi
Nerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burdaAyyy
Ben 2 gundur giremedim, azcik ortalik karisikti. Simdi okudum mesajlari. Eeee ama sen en son ne zaman regl olmustun ki?
Yaptin mi gebelik testi ne oldu??
Ay cok merak ettim gece gece
Ayy tamam tamam gitmicemNerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burdayaptım anam tabiki negatif kadın üstüne görme falan olabilir mi diye yap dedi zaten bat 20 si. Bi daha uzun gitme
O zaman benim bat 2 gün atar daha test yapmadım dışardayımAyy tamam tamam gitmicem
Bat a daha cok var, bir de bat yumurtlamaya gore degisir biliyorsun.
Bugun nasil ovulasyon testi?
Yarina biter artik insallahO zaman benim bat 2 gün atar daha test yapmadım dışardayımseninki bitti mi ?
Ay ben niye aglayan surat koymusum ki, yanlislikla olmus oYarina biter artik insallah
Haftaya haftasonu yumurtlama bekliyoruz, geri sayim baslasin
Yaptin mi testi
AllahımmAy ben niye aglayan surat koymusum ki, yanlislikla olmus o
Oh bee sonundaAllahımmyaptm testi silik çatır çutur çatlamış sen de başla testlerine hadi peşpeşe beklicez
Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artıkOh bee sonunda
Bugunu degerlendirdin di mi?
Benim daha 1 hafta vardir ya
Tabi tabi ben testlere carsamba baslarim :)Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artıkzaten bundan sonra da gün aşırı olur şimdi sıra beklemede
Evet çokta manidar bir günTabi tabi ben testlere carsamba baslarim :)
Eh hadi gayret o zaman bugun son gun
Sizin de canimEvet çokta manidar bir günsevgililer gününüz kutlu olsun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?