• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Masturbasyon demis ya 😅
Masturbasyon degil tabi sadece, normal iliski de olur. Bize soylenen suydu: 3 ile 7 gun arasi cinsel perhiz. 3 gunden az istemiyorlar cunku biraz birikmesi lazimz 7 gunden fazla da istemiyorlar, cunku o kadar biriken sperm sagliksizlasiyor.
İyi bir merkez olmasi sart ama gercekten👍🏻
Haha aklıma direk masturbasyon geldi. O kadar üremeyle bozduk kafayı iki günden eski spermler rahime gitmesin düşüncesi mi var bilinçaltında ne

Bak bakkk
Benden çok takip ediyor birileri beni :)
Canım ben dün test yaptım çıkmadı.
Adetimde cumartesi pazar zaten.
Bakalım artık hayırlısı
Gerçi belirti de yok
Cok kaybolma ortaliktan, yakalariz 😆
Dur bakalim, gelene kadar belli olmaz. Yine de olmadiysa da kismet, yeni maclara bakacaksin…:)

Kiz senin test o kadar uzun sure pik kaldi ki, bende senin gunler karisiyor 😅
Ayin kacinda siliklesmisti testin, gecen pazar miydi?
Bu pazar regl olmayacagin cok net, bence minimum 4-6 gun atacak…
Pazar tam silikleşmişti ben artık ne olduğumu yada ne olacağımı bilemiyorum yavrum neyim ben yine yükseliyorum şaka gibi içimde bir lh patlaması var bugün😂😂

Eklentiler

• 76694CE0-076A-4AFC-A744-300420478876.jpeg
    76694CE0-076A-4AFC-A744-300420478876.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 28
Masturbasyon demis ya 😅
Masturbasyon degil tabi sadece, normal iliski de olur. Bize soylenen suydu: 3 ile 7 gun arasi cinsel perhiz. 3 gunden az istemiyorlar cunku biraz birikmesi lazimz 7 gunden fazla da istemiyorlar, cunku o kadar biriken sperm sagliksizlasiyor.
İyi bir merkez olmasi sart ama gercekten👍🏻
Gidip merkezde mi boşalıyor yani😑

Pazar tam silikleşmişti ben artık ne olduğumu yada ne olacağımı bilemiyorum yavrum neyim ben yine yükseliyorum şaka gibi içimde bir lh patlaması var bugün😂😂
Allah allah yaa sabah benimki de boyleydi de benimki beklenen bir durum😂
Valla den ikinciye mi yumurtluyorsun anlamadim ki. Cok nadir birsey ama olabilir de

Allah allah yaa sabah benimki de boyleydi de benimki beklenen bir durum😂
Valla den ikinciye mi yumurtluyorsun anlamadim ki. Cok nadir birsey ama olabilir
yumurtlaman kapıda:halay: kasıklarımdan bacaklarıma ağrı iniyor bugün ya gebeliktir ya regl gelecektir zaten çok ihtimal yok :KK24: inşallah benim koyulaşmam gebeliktendir konu başlığına uymayı isterim ovulasyon testiyle gebeliği anlayanlar :KK17: zaten olmazsa hormon testlerini yaptırıp doktora devam

yumurtlaman kapıda:halay: kasıklarımdan bacaklarıma ağrı iniyor bugün ya gebeliktir ya regl gelecektir zaten çok ihtimal yok :KK24: inşallah benim koyulaşmam gebeliktendir konu başlığına uymayı isterim ovulasyon testiyle gebeliği anlayanlar :KK17: zaten olmazsa hormon testlerini yaptırıp doktora devam
Ayyy hadi insallah yaa, valla cok heyecanli ben senden gercekten umutluyum🙏🏻🙏🏻
Sen soyle Carsamba gunu filan test yaparsan, varsa cikar zaten. Ama birkac gun daha ovu testi ile kontrol edelim bakalim, zaten boyle devam ederse daha bile erken yaparsin testi🥰

Ayyy hadi insallah yaa, valla cok heyecanli ben senden gercekten umutluyum🙏🏻🙏🏻
Sen soyle Carsamba gunu filan test yaparsan, varsa cikar zaten. Ama birkac gun daha ovu testi ile kontrol edelim bakalim, zaten boyle devam ederse daha bile erken yaparsin testi🥰
yarın daha da koyu çıkarsa pazartesi yaparım diye düşünüyorum ama bakalım sen benden umutlusun da ben kendimden umutlumuyum çok emin değilim:KK49:

yarın daha da koyu çıkarsa pazartesi yaparım diye düşünüyorum ama bakalım sen benden umutlusun da ben kendimden umutlumuyum çok emin değilim:KK49:
Ol ol sen de kendinden umutlu ol. Bazen o umudu kaybediyoruz ama en onemlisi onu korumak aslinda. Herhangi bir hissiyat belirti filan var mi?
Bu arada bendeki durum da bu:

Eklentiler

• 13EC811B-0665-442C-9D7D-8DE815975E7E.jpeg
    13EC811B-0665-442C-9D7D-8DE815975E7E.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 47
Valla benim de bir dusuk 2 sene once oldu. Bizde de o hic akilda yokken, beklemez ve denemezken gelmisti. Gelince cok istedik tabi ama nasip olmadi. Sonrasinda 2 senedir ya biz cok istiyormusuz diyip deniyoruz cok istiyoruz ama bizde de olmadi bir turlu :) kesinlikle hayirlisi, en dogru zamanda gelecektir mutlaka🙏🏻
Bu durum çok üzücü değil mi, bizde 1 seneden fazladır deniyoruz olmuyor, artık daha olmaz umutsuzluğu oluyor insanda.
Oysaki daha önce plansızdı hemen olmuştu, ikinci planlıydı o daha uzun zaman almıştı, şimdide durum bu.

Bu durum çok üzücü değil mi, bizde 1 seneden fazladır deniyoruz olmuyor, artık daha olmaz umutsuzluğu oluyor insanda.
Oysaki daha önce plansızdı hemen olmuştu, ikinci planlıydı o daha uzun zaman almıştı, şimdide durum bu.
Uzucu tabi ki, insan bazen umudunu kaybediyor gibi hissediyor. Ama herseyin bir zamani var, herseyin bir sebebi var. Olmasi gereken dogru zamanda olacak. Olmayacaksa olmayacak :) Benim en ziyandaki kulum benden umidini kesendir diyor Allah. Bize elimizden geleni yapip, sabirla beklemek ve umudumuzu kesmemek kaliyor… :)

Ben tüm gün birşeyler içtim akşam yaptım ama ikinci çizgim yok gibi çıktı😂😂 yarın bakucuk artık sabah mecbur😑
Allah allah ya senin testler hakkaten cok tuhaf.
Ben dun saat 15 civari ve bu sabah biraz once yaptiklarimi ekliyorum. Ustteki dun, alttaki bu sabah. Ama dun 18 civarinda yaptigim test de silik cikmisti, saniyorum dun 16-18 arasi catladi yumurta 😄 (yani eger bu siliklesince catlamis oluyorsa…)

Eklentiler

• 91A6CB7F-F662-4E24-960C-0F6105C79894.jpeg
    91A6CB7F-F662-4E24-960C-0F6105C79894.jpeg
    287 KB · Görüntüleme: 41
Back