• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Herkese merhaba,
Bu sitede ovulasyonla gebeligi ogrenen cok kisi var ve ben cok fazla mesaj okudum. Birbirinden farkli deneyimler var ama, Benim merak ettigim su;
Yumurtlamadan kac gun sonra ovulasyon testi gebeligi gostermeye basliyor?
Mesela yumurtlamadan 11 gun sonra silik olup 12-13. Gunden sonra koyulasma olabilir mi? Boyle ornekler var mi?
Yumurtlama tarihine gore BAT degistigi icin, sorumu Bat uzerinden degil yumurtlama tarihi uzerinden kac gun gectigine gore sormak istedim…
bu sekilde gebeligini anlamis arkadaslarin cevaplari cok makbule gecer bizlere ornek olmasi icin…:)
Canım merhaba benim 16 ocakta yumurtlamam gerçekleşti o gün ilişkim olmuştu ve 28 inde gebelik testi ile hamileliği mi öğrendim bende böyle ovulasyon testi ile öğrenmek isteyen arkadaşlarım için ovulasyon testini denemiştim hatta bunun üzerine konu da açtım adetime 1 hafta kala yaptım ovulasyon testini böyle çıktı iki çizgide koyu umarım yardımcı olabilmişimdir 🤗

Eklentiler

• 437471.jpg
    437471.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 83
Canım merhaba benim 16 ocakta yumurtlamam gerçekleşti o gün ilişkim olmuştu ve 28 inde gebelik testi ile hamileliği mi öğrendim bende böyle ovulasyon testi ile öğrenmek isteyen arkadaşlarım için ovulasyon testini denemiştim hatta bunun üzerine konu da açtım adetime 1 hafta kala yaptım ovulasyon testini böyle çıktı iki çizgide koyu umarım yardımcı olabilmişimdir 🤗
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤗 ben de yumurtlamadan bir hafta sonra ovu testi yaptığımda testim böyleydi ama gebelik yoktu. Seninki gibi olan da çok arkadaşımız var. O yüzden ben biraz arada kalıyorum artık bu konuda😑 anlamak için artık önceliğim gebelik testi

29 ocaktaydı pik. Çıplak gözle görülüyor da fotoğrafta belli olmuyor
Yumurtan 30 ocakta catlamistir desek, bugun catlamadan sonra 9. gun. Regline en az 5 gunun olmali. Aslinda henuz erken yani. Bugun tekrarladin mi testi bilmiyorum ama, bence birkac gun daha beklemende fayda var.

Hadi hayırlısı olsun yavrum beni mutlaka gelişmelerden haberdar et valla kalbim senle🌸 Tam 14. Gündeyim inşallah yumurtlayabilirim😂 Takvimde bugünü gösteriyo en fazla bir kaç gün oynadı 3 aydır takip ediyorum zaten. İyi haberleri bi alalım ilk hediyen benden😁
Benim BAT bugun ama henuz gelen giden yok 😅 artik reglim sokulsun diye maydanoz kurune filan basladim…

Sende var mi bi gelisme, ovu testinde bugun durum nasil?

Cok tesekkurler canim, seninki baya erken koyulasmis gercekten :)

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🙏🏻💞

Benim BAT bugun ama henuz gelen giden yok 😅 artik reglim sokulsun diye maydanoz kurune filan basladim…

Sende var mi bi gelisme, ovu testinde bugun durum nasil?
Bekleseydin keşke yine de bebiş sonuçta daha gelmedi. Bugün pike yakın artık yumurtlayamadım gitti 😂

Eklentiler

• 4AD4F920-5D06-4D1C-A3D7-EF5EB1E58C92.jpeg
    4AD4F920-5D06-4D1C-A3D7-EF5EB1E58C92.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 77
Bekleseydin keşke yine de bebiş sonuçta daha gelmedi. Bugün pike yakın artık yumurtlayamadım gitti 😂
Ayyy evet hahaha, artik senin icin beklenen an yarin gelir herhalde😂
Ya benim bekleyecegim bisi kalmadi kuzu 15. Gun, erken / normal her turlu her marka gebelik testi negatif😆
Kesin kist oldu bende hep onun belirtilerini yasadim…

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah🤗 ben de yumurtlamadan bir hafta sonra ovu testi yaptığımda testim böyleydi ama gebelik yoktu. Seninki gibi olan da çok arkadaşımız var. O yüzden ben biraz arada kalıyorum artık bu konuda😑 anlamak için artık önceliğim gebelik test
Amiin inşallah canım 🤗inşallah sende en yakın zamanda bebiş haberini alırsın🥰🤲

Ayyy evet hahaha, artik senin icin beklenen an yarin gelir herhalde😂
Ya benim bekleyecegim bisi kalmadi kuzu 15. Gun, erken / normal her turlu her marka gebelik testi negatif😆
Kesin kist oldu bende hep onun belirtilerini yasadim
Ay allahım yaa kist sıkıntı veriyor insana işte o ovu testlerinde gördüğümüz çatlama her zaman olmuyor çatlayamadığı için kiste dönüşüyor ağrı sızı gecikme gebelikteki tüm belirtileri veriyor😑
Yarın yumurtlayaym zaten tamam genciz de makine değiliz bunalıyorum 😂

Ay allahım yaa kist sıkıntı veriyor insana işte o ovu testlerinde gördüğümüz çatlama her zaman olmuyor çatlayamadığı için kiste dönüşüyor ağrı sızı gecikme gebelikteki tüm belirtileri veriyor😑
Yarın yumurtlayaym zaten tamam genciz de makine değiliz bunalıyorum 😂
Gunaydin kuzu, ben oyle bir kizmizi kart yedim ki, gumbur gumbur geldi valla 😂:duduk:

Sen de artik bugun gorursun heralde piki yaa, valla sizi dusundukce bana bile daral geldi😂

Gunaydin kuzu, ben oyle bir kizmizi kart yedim ki, gumbur gumbur geldi valla 😂:duduk:

Sen de artik bugun gorursun heralde piki yaa, valla sizi dusundukce bana bile daral geldi😂
Görürüm inşallah bir kaç saate yaparım testi dünü boş geçtim az kalitelensin diye 😁 çabaladığın tüm süreçte desteğim sana 😘

Back