- 14 Aralık 2021
- 222
- 78
- 18
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
3 gün devam mecbur sonra iyice bi dinlenirim bir kaç günAhahaha hadi gozunaydiinn
Yalniz bu bugun degil yarin da catlayabilir… yani hem bugun hem yarin yine size sabahlar olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün devam mecbur sonra iyice bi dinlenirim bir kaç günAhahaha hadi gozunaydiinn
Yalniz bu bugun degil yarin da catlayabilir… yani hem bugun hem yarin yine size sabahlar olmasin
Kasık ağrısı var gaz var mide bulantısı var varda var zehir gibiAhahaha hadi gozunaydiinn
kasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.Kasık ağrısı var gaz var mide bulantısı var varda var zehir gibi
Hala aynı testim yarına çatlar artık senin regl sancılı mı geçiyor? Yakın arkadaşlarımdan biriyle konuştm bugün 6 haftalık hamileymiş ilk deneyiş hem de doğru düzgün denemekte değil bize de olsun bize de bize dekasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık
Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedim en üstteki bugün alttakiler sırayla önceki günlerkasık ağrısı çatlamaya işaret. yumurtan çatladı veya çatlamak üzere demek ki.
Bu akşamı da mutlaka değerlendirin de, yarından itibaren bence dinlenmeye geçebilirsin artık
Daha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?Bunu bana açıklarmısın bebiş neler oluyor idrak edemedim en üstteki bugün alttakiler sırayla önceki günler
Ortadaki ikisi üstteki dün altındaki önceki gün 3 gündür pik nerdeyse bugün değilde yarın yaparım yine çatlasın artık yinelerden bunalmaya başladım uzatıp ayaklarımı yatasım var senin durum ne bitti mi reglinDaha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?
Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine
Sana bu ikinci mesajım bilgin olsun en üsttekini bugün yaptım. Testi aldığım kadınla konuştuk sen bi gebelik testi yap ne olur ne olmaz dediDaha yumurtan tam catlamamis gibi, zaten ortadaki ikisi dune ait di mi?
Bugun bence aksamustu yaptiginda silik cikacak testin. Yavastan siliklesiyor cunku. Yani bu aksami net degerlendirmeniz lazim. Yine
AyyySana bu ikinci mesajım bilgin olsun en üsttekini bugün yaptım. Testi aldığım kadınla konuştuk sen bi gebelik testi yap ne olur ne olmaz dedi
Nerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burda yaptım anam tabiki negatif kadın üstüne görme falan olabilir mi diye yap dedi zaten bat 20 si. Bi daha uzun gitmeAyyy
Ben 2 gundur giremedim, azcik ortalik karisikti. Simdi okudum mesajlari. Eeee ama sen en son ne zaman regl olmustun ki?
Yaptin mi gebelik testi ne oldu??
Ay cok merak ettim gece gece
Ayy tamam tamam gitmicemNerelerdesiiinnnn kendimle dertleşiyorum burda yaptım anam tabiki negatif kadın üstüne görme falan olabilir mi diye yap dedi zaten bat 20 si. Bi daha uzun gitme
O zaman benim bat 2 gün atar daha test yapmadım dışardayım seninki bitti mi ?Ayy tamam tamam gitmicem
Bat a daha cok var, bir de bat yumurtlamaya gore degisir biliyorsun.
Bugun nasil ovulasyon testi?
Yarina biter artik insallahO zaman benim bat 2 gün atar daha test yapmadım dışardayım seninki bitti mi ?
Ay ben niye aglayan surat koymusum ki, yanlislikla olmus oYarina biter artik insallah
Haftaya haftasonu yumurtlama bekliyoruz, geri sayim baslasin
Yaptin mi testi
Allahımm yaptm testi silik çatır çutur çatlamış sen de başla testlerine hadi peşpeşe beklicezAy ben niye aglayan surat koymusum ki, yanlislikla olmus o
Oh bee sonundaAllahımm yaptm testi silik çatır çutur çatlamış sen de başla testlerine hadi peşpeşe beklicez
Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artık zaten bundan sonra da gün aşırı olur şimdi sıra beklemedeOh bee sonunda
Bugunu degerlendirdin di mi?
Benim daha 1 hafta vardir ya
Tabi tabi ben testlere carsamba baslarim :)Sen yine de en az 2-3 gün sonra başla bence ne olur ne olmaz bak benim geç oldu bu ay erken de olabilirdi. Bugün değerlendireceğim artık zaten bundan sonra da gün aşırı olur şimdi sıra beklemede
Evet çokta manidar bir gün sevgililer gününüz kutlu olsun bebişTabi tabi ben testlere carsamba baslarim :)
Eh hadi gayret o zaman bugun son gun
Sizin de canimEvet çokta manidar bir gün sevgililer gününüz kutlu olsun bebiş