• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Yok yaa ondan degil iste yukarda da yazdim ya sabah esimle tartismistik. 1 saat once geldi isten konusmuyor da benimle, cikti ust katta odada oturuyor filan… isim is yani cok kizgin kendince. Bu arada incir cekirdegini doldurmayacak bir konu ama takintili oldugu bir konu, o yuzden ne yapicam onu da bilmiyorum.
Hem ayrıca lütfen şu testi günde bir kez aynı şartlarda yaparmısın 😁

Hem ayrıca lütfen şu testi günde bir kez aynı şartlarda yaparmısın 😁
Eee bu ne simdi?
Dune gore daha silik cikti ovu da. Ustteki dun, alttaki bugun.
Yok mu yani, dun fake mi atti :(
E3C6D792-2BCF-4884-80B5-08C2E26AB938.jpeg

Hesabima gore 7’si. 4 gun var
Tamam sıkıntıya girme aklına sürekli geliyor biliyorum olmazsa sonraki süreci de bildiğin için içindeki his katlanıyor onu da biliyorum. Yine sabretmekten başka çare kalmıyor maalesef. Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha koskoca 4 gün var. Gebelik testine erken başlamasaydın keşke net sonuç vermeyebiliyor boşuna can sıkıyor çok kişide gördük o yüzden garantisi yok yavrum🤗

Tamam sıkıntıya girme aklına sürekli geliyor biliyorum olmazsa sonraki süreci de bildiğin için içindeki his katlanıyor onu da biliyorum. Yine sabretmekten başka çare kalmıyor maalesef. Umutsuzluğa kapılma dur bakalım daha koskoca 4 gün var. Gebelik testine erken başlamasaydın keşke net sonuç vermeyebiliyor boşuna can sıkıyor çok kişide gördük o yüzden garantisi yok yavrum🤗
Evet evet biliyorum. Gebelik testinin negatif cikmasi cok sarsmadi beni aslinda. Ben sana soyle soyleyeyim benim ilk gebeligimde ben gebelik testini BAT’tan 2 hafta sonra yapmistim. Gerci aksamustu idrariydi ama, erken gebelik testi ile bile silik cikmisti. Ayni aksam kan verdigimde bhcg degeri 29.000 di 😄 yani bu degerin hakki testte silik midir Allahini seversen, patlamis bordo olmaliydi bence😂
O yuzden o testin negatifligi cok sey yapmadi, daha gunume de var dedigin gibi. Ama ovunun acilmasi sasirtti beni. Yine cok hizli beliriyor bu arada, ama dunku kadar koyulmuyor.
Ayni yerde cekim yapip koydum burda arsiv niyetine dursun😂
D35263E7-EC93-437F-AB72-E828C6B40CFD.jpeg

Evet evet biliyorum. Gebelik testinin negatif cikmasi cok sarsmadi beni aslinda. Ben sana soyle soyleyeyim benim ilk gebeligimde ben gebelik testini BAT’tan 2 hafta sonra yapmistim. Gerci aksamustu idrariydi ama, erken gebelik testi ile bile silik cikmisti. Ayni aksam kan verdigimde bhcg degeri 29.000 di 😄 yani bu degerin hakki testte silik midir Allahini seversen, patlamis bordo olmaliydi bence😂
O yuzden o testin negatifligi cok sey yapmadi, daha gunume de var dedigin gibi. Ama ovunun acilmasi sasirtti beni. Yine cok hizli beliriyor bu arada, ama dunku kadar koyulmuyor.
Ayni yerde cekim yapip koydum burda arsiv niyetine dursun😂
Eki Görüntüle 3017954
29000 e kadar aklın nerdeydi kurban olduğum😂😂 nerde o Ceydaaa😂😂 bunu yaşadıktan sonra yine de bu kadar tribe girmenin sebebi tüp bebek konusu işte yoksa ohhooo o değere göre kasetin yanması falan lazımdı 😂 benimkilerde çok hızlı belirdi normalde başında bekliyorum yumurtlamada😁

29000 e kadar aklın nerdeydi kurban olduğum😂😂 nerde o Ceydaaa😂😂 bunu yaşadıktan sonra yine de bu kadar tribe girmenin sebebi tüp bebek konusu işte yoksa ohhooo o değere göre kasetin yanması falan lazımdı 😂 benimkilerde çok hızlı belirdi normalde başında bekliyorum yumurtlamada😁
Kiz o zamanin durumu ayri bir hikaye 😂 bir manyak urolog yillar evvel esime “senin cocugun olmaz demis” biz de olmuyor saniyorduk - ki biz 8 senedir birlikteydik hic denk gelmemisti de, korunmamaya ragmen 🙈. Bir de ben o regl doneminde tam, geciktirici kullanmistim. Dolayisiyla gecikme olunca, ilactan dolayi hormonlari bozdum herhalde dedim. Gebelik asla aklima gelmedi, ihtimal olmadigini sandigimiz icin. Surekli karin agrisi var, bir turku sökülemiyor saniyordum. Kadin dogumcu arkadasim vardi artik bi test yap dedi dalga gectim. İste 2 haftanin sonunda test yaptim ve biz şok. Esim bi sure inanmadi filan😂 ha bu arada o sirada evli degildik. Gebeligi ogrenme tarihimiz 14 Ocak - 29 Subatta evlendik. 27 subatta da bebek alinmak zorunda kaldi. Bizi evlendirmekmis yani onun da amaci :)

Kiz o zamanin durumu ayri bir hikaye 😂 bir manyak urolog yillar evvel esime “senin cocugun olmaz demis” biz de olmuyor saniyorduk - ki biz 8 senedir birlikteydik hic denk gelmemisti de, korunmamaya ragmen 🙈. Bir de ben o regl doneminde tam, geciktirici kullanmistim. Dolayisiyla gecikme olunca, ilactan dolayi hormonlari bozdum herhalde dedim. Gebelik asla aklima gelmedi, ihtimal olmadigini sandigimiz icin. Surekli karin agrisi var, bir turku sökülemiyor saniyordum. Kadin dogumcu arkadasim vardi artik bi test yap dedi dalga gectim. İste 2 haftanin sonunda test yaptim ve biz şok. Esim bi sure inanmadi filan😂 ha bu arada o sirada evli degildik. Gebeligi ogrenme tarihimiz 14 Ocak - 29 Subatta evlendik. 27 subatta da bebek alinmak zorunda kaldi. Bizi evlendirmekmis yani onun da amaci :)
Benim ilk gebeliğim gibi onun da amacı vardı beni evden çıkardı seninki de seni evlendirdi😂😂

Merhaba, ovulasyon testini hamileliğinizin hangi sürecinde denediğinizde silik çıkmışti? Cevaplarsanız sevinirim
5 gün geçmişti. Gebelik pozitif çıkınca merak edip ovulasyon yapmıştım silikti. Eşit koyulukta değildi. Ovulasyona iki üç gün kala pembe hafif belirginlesir ya öyleydi. Koyu değildi

BAT a 5 ve 4 kala ovulasyon koyu cikinca (yukarda var resimleri), 3 kala erken gebelik yaptim ekteki gibi cikti. Bunu gorunce iyice umutlanip ayni gun kan verdim 0.1 cikti. BAT 2 kala ovu hala koyu (asagida ekledim) ama gebelik yok. Kaset hcg testleri de negatif.
Ornek olsun diye yaziyorum. Demek ki hamileyken ovu testi silik gorulebilirken, ovu nun koyu olmasi da illa gebelik oldugu anlamina gelmiyor. Belki T c’den cok daha kopkoyu gosterdiginde gebelik olabilir…

Eklentiler

• 16D4D3CD-B796-4D16-91D2-5EB9DB37195A.jpeg
    16D4D3CD-B796-4D16-91D2-5EB9DB37195A.jpeg
    170,6 KB · Görüntüleme: 42
  • C529016B-F615-44A2-AE23-31CACA306A77.jpeg
    C529016B-F615-44A2-AE23-31CACA306A77.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 45
Gebelik olunca ovu testinde T cok daha koyu cikiyormus C den… kendi actigim konuya belki birileri faydalanir diye birakiyorum…

Eklentiler

• 0C97B967-2286-4B79-83C1-FE28CFC45D4A.jpeg
    0C97B967-2286-4B79-83C1-FE28CFC45D4A.jpeg
    192,5 KB · Görüntüleme: 27
Back