Ovulasyon testi yaparak gebeliğini öğrenenler yardım lütfen

Eger hamilelik varsa yarın beta da çıkar cnm ama bana kalırsa var gibi görünüyo ümitlendirmek istemem ama inşaallah
Keşke canım keşke ama daha adetin 21. Günündeyim çok erken sanki. Ama inş dediğin gibidir havalara uçarım

Slm naptın cnm gittinmi doktora merak ettim seni
Canım saol gittim ama tatmin olamadım malesef. Vaginismus olduğundan alttan muayene olamıyorum o nedenle idrara sıkışıkken üstten baktı Çok net konuşmadı belirgin follikül görmedim çatlamış olabilir dedi adetin 21. Günü bugün, progesteron düzeyi ölçmek için kan alındı ama salı günü öğlen çıkıyormuş sonuç (başka laboratuara gönderiyorlarmış) Anlayacağın tam bir sonuç alamadım tatmin de olmadım. Sonuç çıkınca sana yine yazarım. Bu arada çok ilgilendin Allah razı olsun Bu ay hamiş çıkarsam sen aklımdasın ilk haber vereceğim insanlardan olacaksın inş :) umarım senin de benim de isteyen herkesin de bebişleri olur. Sana dua edicem

Canım saol gittim ama tatmin olamadım malesef. Vaginismus olduğundan alttan muayene olamıyorum o nedenle idrara sıkışıkken üstten baktı Çok net konuşmadı belirgin follikül görmedim çatlamış olabilir dedi adetin 21. Günü bugün, progesteron düzeyi ölçmek için kan alındı ama salı günü öğlen çıkıyormuş sonuç (başka laboratuara gönderiyorlarmış) Anlayacağın tam bir sonuç alamadım tatmin de olmadım. Sonuç çıkınca sana yine yazarım. Bu arada çok ilgilendin Allah razı olsun Bu ay hamiş çıkarsam sen aklımdasın ilk haber vereceğim insanlardan olacaksın inş :) umarım senin de benim de isteyen herkesin de bebişleri olur. Sana dua edicem
Cnm progestana degil betaya baktırt kanda en azından beta yükselişe geçmişmi onu ögreniriz.Progestana bakmak istemesinin sevebi yumurtlamışmısın onu öğrenmek.Demişsin ya daha adetin 21. Günündeyim diye 21den 12 çıkart geriye 9 kalıyo yani 12nci gün yumurtladıysan ve döllendiyse 9 günde hamilelik belli oluyo.Zaten yumdan 14 gün sonra adet tarihin geliyo.keşke beta baktırsaydın umutluydum

Cnm progestana degil betaya baktırt kanda en azından beta yükselişe geçmişmi onu ögreniriz.Progestana bakmak istemesinin sevebi yumurtlamışmısın onu öğrenmek.Demişsin ya daha adetin 21. Günündeyim diye 21den 12 çıkart geriye 9 kalıyo yani 12nci gün yumurtladıysan ve döllendiyse 9 günde hamilelik belli oluyo.Zaten yumdan 14 gün sonra adet tarihin geliyo.keşke beta baktırsaydın umutluydum
Tatlım ona baktırmayı düşündüm ama çok erken negatif çıkarsa üzülürüm stres yaparım diye istemedim. Dediğin gibi progesteron yumurtlamışmıyım yumurtladıysam kalitelimi onu anlamak için. O bile salı günü çıkacak. Evde 9 tane gebelik testim var. Eczaneyle konuştum 2-3 tane daha gebelik testi 2 kutu daha ovu testi (ovu testinin her kutusunda 5er tane var) getirtecek yarın alıcam. Bir aksilik olmazsa yarın sabah idrarda gebelik testi bakıcam. Sonuçtan haberdar ederim canım. İnş pozitif çıkar. Desteğin için çok saol tatlım

Akşam 7 gibi ovu testimi tekrarlıycam bakalım silikleşmiş mi? Dün akşamki yine koyuydu ama benim çizgi kontrolden azıcık silikti (en son resimdeki) bakalım bugün nasıl çıkacak? Günde 2 defa öğlen 12 akşam 7 ovu testine devam edicem Sonucu yazarım foto da atarım canım

Akşam 7 gibi ovu testimi tekrarlıycam bakalım silikleşmiş mi? Dün akşamki yine koyuydu ama benim çizgi kontrolden azıcık silikti (en son resimdeki) bakalım bugün nasıl çıkacak? Günde 2 defa öğlen 12 akşam 7 ovu testine devam edicem Sonucu yazarım foto da atarım canım
Evde varsa bir gebelik testi yap bakalım cnm.bide ovü testini sabah akşam yapmana gerek yok akşamyatmadan önce yada sabah kalkınca bir tane yap yeter

Yarın sabah ilk idrarla sıvı alımı yapmadan yani, gebelik testi yap sıvı aldıysanda 3 saat falan sıvı alma öyle yap varsa kesin çıkar bileyler

Yarın sabah ilk idrarla sıvı alımı yapmadan yani, gebelik testi yap sıvı aldıysanda 3 saat falan sıvı alma öyle yap varsa kesin çıkar bileyler
Sabah yapıcam canım inş pozitif çıkar dua et nolur umutlanıp çok daha fazla üzülmek de istemiyorum. Geçen ay aşılama tutmayınca çok kötü oldum hep uyumak istedim birkaç gün yemekten kesildim kilo verdim birden. Şimdi de korkuyorum yine aynı olursam diye

Canım bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sence ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sence? Yorumunu bekliyorum lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.[/QUOTE]

Eklentiler

• 20150829_204918.jpg
    20150829_204918.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 397
Canım bu da az önceki ovu testim. 2 çizgide yine belirgin çıktı benimki kontrolden hafif silik gibi sadece. 10 gündür hep pozitif. Silikleşmedi bir türlü. Adetin 21. Günündeyim. En son dün akşam ilişki oldu bende vaginismus var az kasılmayla oluyor ilişki ama sürekli günaşırı ilişki beni yordu ve biraz stres yaptı. Sence ilişki devam mı yoksa yeterli mi? Yumurtam çatlamış mıdır sence? Yorumunu bekliyorum lütfen özellikle de ilişki konusunda, devam etmem gerekiyorsa mecbur edicem tabi.
[/QUOTE]
Cnm yumurtan çatladımı diye mereak ediyosan adetin 10. Günü falan doktora git yumurtanı takibettir zaten kaç milim olduysa doktor kaç güne çatlıycanı tahmin eder ve sana şu tarihleri boş geçirme der 21.gün yumurta kalmazki görsün çünkü bir sonraki adete 14 gün kala çatlıyo yumurtalar.mesela ben adetin 12.günü hep pozitifi görürüm ovülasyon testinde.Ama bu ay düşük yaptım 9 agustosta o yüzden geç yumurtladım 16.gün yumurtladım ilk defa bu ay 14. Gün aklıma geldi bir test yapayım dedim tamamen boş yüz ifadesi çıktı bu negatif demek ve 15 gün beyaz sünen akıntı geldi baya hissedilen ve 16.idrarım koyu görünce şüpelendim tekrar yaptım test ve yabıp sönen güler yüz çıktı buda yumurtlamaya 1 gün var demek ilk defa bu ay 17. Gün çatladı benim yumurtam.Zaten düşükten sonra 4 gün falan sürdü kanamam ondan sonra yumurtayı beslemeye başladı demekki vücut.Hakkımızda hayırlısını versin rabbim.İnşaallah hayırlısıyla hamile kalırız ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin rabbim.Cnm yarın sabahki gebelik testinde belli olcak inşaallah hamilesin ve birlikte olmayı bırakırsın ilk 12 hafta hem dinlenmiş olursun hemde bebişin tutunmuş olur

İnş canım inş. Birazdan yapıcam gebelik testini ama o kadar korkuyorum ki negatifi görücem diye. Gerçi henüz erken bebiş olsa bile negatif çıkabilir bunu biliyorum ama yine de üzülüyorum negatifi görünce. Umarım buraya en kısa zamanda pozitifi gördüm hamileyim yazabilirim

Canım sabah ilk idrarla test yaptım malesef negatif silik çizgi bile yok :KK43: sanırım henüz testler için erken inş sonradan pozitifi görürüm. desteğin için çok teşekkürler.

Canım sabah ilk idrarla test yaptım malesef negatif silik çizgi bile yok :KK43: sanırım henüz testler için erken inş sonradan pozitifi görürüm. desteğin için çok teşekkürler.
Belki de erkrndir ama çok arkadaş 9. Gün pozştifi gördü diye dedim sende yap varsa çıkar diye beyse günün geçince tekrar yaparsın cnm.

Belki de erkrndir ama çok arkadaş 9. Gün pozştifi gördü diye dedim sende yap varsa çıkar diye beyse günün geçince tekrar yaparsın cnm.
Canım evde çok test var her sabah gebelik testi her akşam ovu testi yapıcam bakalım hayırlısı bekleyip görücez batı da eski düzenime göre 6 eylül pazar olarak düşünücem ona göre adet gelmezse de kanda baktırırım artık. Dualarını eksik etme lütfen

Canım evde çok test var her sabah gebelik testi her akşam ovu testi yapıcam bakalım hayırlısı bekleyip görücez batı da eski düzenime göre 6 eylül pazar olarak düşünücem ona göre adet gelmezse de kanda baktırırım artık. Dualarını eksik etme lütfen
Gebelik hormonu en son idrara karışır cnm.İlk önce kanda belli olur.Sen bilirsin cnm inşaallah güzel haberler verirsin

Kızlar nerdesiniz hiç cvp yok mu?

Canm mrb , yumurtlama gunume dikkat ederek ovulasyon testi kullanarak) iliskiye girdik ama maalesef adet oldum. Adetten birgun once ovulasyon testi yaptim gebelik testim yoktu koyuya yakın çıktı ama ertesi gun adet oldum. Hayırlısı boyleymis napalim..

Canm mrb , yumurtlama gunume dikkat ederek ovulasyon testi kullanarak) iliskiye girdik ama maalesef adet oldum. Adetten birgun once ovulasyon testi yaptim gebelik testim yoktu koyuya yakın çıktı ama ertesi gun adet oldum. Hayırlısı boyleymis napalim..
Dediğin gibi hayırlısı tatlım. Adete 1 gün kala ki ovu testinin fotosu varsa ekleyebilir misin canım?

Dediğin gibi hayırlısı tatlım. Adete 1 gün kala ki ovu testinin fotosu varsa ekleyebilir misin canım?

Maalesef yok canim bir hafta oldu adet olali, attim tabi testleri, koyu çıktığı zaman umutlanmistim yarin kesin cift çıkar cizgi dedim o derece koyuydu ama adet oldum. . Yani diyeceğim o ki gebelik icin en iyisi gunun gecmesi ve kan testi digerleri stesten baska bi ise yaramıyor

Maalesef yok canim bir hafta oldu adet olali, attim tabi testleri, koyu çıktığı zaman umutlanmistim yarin kesin cift çıkar cizgi dedim o derece koyuydu ama adet oldum. . Yani diyeceğim o ki gebelik icin en iyisi gunun gecmesi ve kan testi digerleri stesten baska bi ise yaramıyor
Anladım canım hakkımızda hayırlısı inş. Benim yapma nedenim de umut ve oyalanma amaçlı. Günler geçmiyor çünkü

Anladım canım hakkımızda hayırlısı inş. Benim yapma nedenim de umut ve oyalanma amaçlı. Günler geçmiyor çünkü[/QUOTE

Maalesef. Canm geçmiyor gunler ama yapcak biseyde yok beklemekten baska. Kafama takmadigim.an gebe kaldim diyenlere imreniyorum bende takmicam bundan sonra olursa olur napalım. .

X