- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
-
Evet canımEvet cok net pik. Bugun aksam gibi catlatabilir veya bugun catlamayip, yarin da catlayabilir.
Bu aksam ve yarin aksam cok kritik
2 günde böyle kalabilir bence bir kaç gün kritik çeşmeyi açmak lazımEvet cok net pik. Bugun aksam gibi catlatabilir veya bugun catlamayip, yarin da catlayabilir.
Bu aksam ve yarin aksam cok kritik
Bu bir belirti olabilir biliyorsun dimiKizlaarrr
Bugun yumurta catladiktan sonra 11. Gun, BAT 4 var. Biraz once tuvalette peceteye 2 damla cok acik renk kan geldi
Ay zaten o yuzden bir panikle hemen buraya yazdim.Bu bir belirti olabilir biliyorsun dimiyarın ya da öbür gün teste başla mutlaka ay hadi inşallah ya
Kuzum geçen ay bende aşırı ağrı çektim reglim geçti kistti biliyorum ilk gebelik deneme ayımda da öyle olmuştu.ikinci ay deneyişimde de çok ağrı çektim o da gebelikti. Yani Kist olabilir ama olmayadabilir. Ovulasyon testine şuan güvenme en sağlıklısı bat zamanı gebelik testi biliyorsun.Boyle baya baya regl olacak gibi agrim var hem karnimda kasiklarimda hem bacaklarimda. Ama daha cok erken regl icin
Ay evet, bekleyelim bakalim ama zaman da gecmiyor vallaKuzum geçen ay bende aşırı ağrı çektim reglim geçti kistti biliyorum ilk gebelik deneme ayımda da öyle olmuştu.ikinci ay deneyişimde de çok ağrı çektim o da gebelikti. Yani Kist olabilir ama olmayadabilir. Ovulasyon testine şuan güvenme en sağlıklısı bat zamanı gebelik testi biliyorsun.
Sabır sabır stres yapma ne olurBen galiba erken regl oluyorum ya.
Az once de yune peceteye regl oncesine benzer akinti geldi
Canım kusura bakma eve yeni girdimRegl oncesi kivamda akinti devam ediyor bugun de. Artik regli bekliyorum ben
Sizde durum ne?brnvkle yumurtladin mi?
S selcanevrenn20 senin bugunku test ne durumda?
Test yapmadın mı kuzum bugün ?Regl oncesi kivamda akinti devam ediyor bugun de. Artik regli bekliyorum ben
Sizde durum ne?brnvkle yumurtladin mi?
S selcanevrenn20 senin bugunku test ne durumda?
Valla imkanın varsa değerlendir ben sevmiyorum bir gün arayla ne olur ne olmazKızlar benim testlerim böyle
13-14. Günler değerlendirdim.
15 bugün yine değerlendircem.
Ben 15-16 da olsun diyorum ne dersinşz ?
Bence de degerlendir canim, zarari olmaz faydasi olur :)Kızlar benim testlerim böyle
13-14. Günler değerlendirdim.
15 bugün yine değerlendircem.
Ben 15-16 da olsun diyorum ne dersinşz ?
Yaptim yaa, koca bir boslukTest yapmadın mı kuzum bugün ?
Bugün de yumurtlayamadım
Üzdün beYaptim yaa, koca bir bosluk
Sen de yolladana ovulasyon testlerini yaa bi bakalim
Allah allah baya ilgincler yahu. Hep koyuya yakin gibi ama hic tam koyu degilÜzdün bebekleyelim yine de. Burdalar bak
Takvimime göre pazartesi yoruldum ha ben daraldımAllah allah baya ilgincler yahu. Hep koyuya yakin gibi ama hic tam koyu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?