Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Kizlaarrr
Bugun yumurta catladiktan sonra 11. Gun, BAT 4 var. Biraz once tuvalette peceteye 2 damla cok acik renk kan geldi

Bu bir belirti olabilir biliyorsun dimi yarın ya da öbür gün teste başla mutlaka ay hadi inşallah ya
Ay zaten o yuzden bir panikle hemen buraya yazdim.
Bilmiyorum her sabah ovu testi yapiyorum, bu sabah yine yaptim ama silikti bak ekledim.
Bu donem yumurtlamadan beri hep kasik agrim var. Birkac donem once yine bi kere boyle oldugunda kist olusmustu ve o zaman da regl oncesi bi kanamam olmustu ama BAT tan 1 gun onceydi, sonra kesildi 3-4 gun gecikmeli regl olmustum. O zaman Klomen kullanmistim bu arada kist ona bagliydi. Normalde hic kist gecmisim yok, ama yine oyle birsey de olmus olabilir mi acaba.

Eklentiler

• A3ABAFAA-E6F2-4BE8-97FE-7726C516609A.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 46
Boyle baya baya regl olacak gibi agrim var hem karnimda kasiklarimda hem bacaklarimda. Ama daha cok erken regl icin

Boyle baya baya regl olacak gibi agrim var hem karnimda kasiklarimda hem bacaklarimda. Ama daha cok erken regl icin
Kuzum geçen ay bende aşırı ağrı çektim reglim geçti kistti biliyorum ilk gebelik deneme ayımda da öyle olmuştu.ikinci ay deneyişimde de çok ağrı çektim o da gebelikti. Yani Kist olabilir ama olmayadabilir. Ovulasyon testine şuan güvenme en sağlıklısı bat zamanı gebelik testi biliyorsun.

Ay evet, bekleyelim bakalim ama zaman da gecmiyor valla

Ben galiba erken regl oluyorum ya.
Az once de yune peceteye regl oncesine benzer akinti geldi

Regl oncesi kivamda akinti devam ediyor bugun de. Artik regli bekliyorum ben
Sizde durum ne? brnvkle yumurtladin mi?
S selcanevrenn20 senin bugunku test ne durumda?
Canım kusura bakma eve yeni girdim
Testi yaptım bugün sanırım çatladım ben. Ama ben sabah akıntı gördüm beyaz.
Testim de ekliyorum

Eklentiler

• 67CE6382-B193-49BA-957B-8C8E388FDD54.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar benim testlerim böyle
13-14. Günler değerlendirdim.
15 bugün yine değerlendircem.
Ben 15-16 da olsun diyorum ne dersinşz ?

Eklentiler

• 9F05AE15-C2BD-45BC-9719-993762DBC134.jpeg
    106,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…