• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Mersinde yaşıyorum ben de aslında rahim filmini çok daha başında çektirmek gerek doktorum da öyle demişti ne olduğunu biliriz en azından diye ama filmden sonra daha çabuk gebe kalınabileceğini de belirtti umarım sende de öyle olur gönülden istediğini hissettim🤗 benim fsh yüksek çıktı Doktor direk yaşıma bakmıştı annem 39 da girdi menopoza ablam da 37 yaşında regli baya azalmış böyle durumlarda tüp bebekte zorlaşıyor. Bugün reglimin 2. Günüydü ama olmadım erken test yaptım bugün çok çok silik çıktı ikinci çizgi gözle görünüyor ama fotoğrafta pek belli değil umarım doğrudur yarın kan vericem sabah.
Aaayyy
Ay vallahi ben gordum o ikinci cizgiyi!
Ovulasyon testi varsa elinde bir de onu desene??
Ama bence var canim yarin sabah dogru kan vermeye kosss💞 cok mutlu oldum vallahi, bana da mutlaka haber ver🙏🏻☺️

Aaayyy
Ay vallahi ben gordum o ikinci cizgiyi!
Ovulasyon testi varsa elinde bir de onu desene??
Ama bence var canim yarin sabah dogru kan vermeye kosss💞 cok mutlu oldum vallahi, bana da mutlaka haber ver🙏🏻☺️
Denedim de tam koyu çıkmadı ikinci çizgisi yani pik değil kuzum sabah gidicem yazarım olumlu ya da olumsuz. Paylaşmak her türlü çok güzel ☺️

Şimdi aldım sonucu maalesef 0.6 çıktı kuzum😑🤗
😳 ama nasi yaa
Baya cizgi vardi orda?!
Belki artmaz mi acaba?
Sen 9 ve 17 sinde pik gordum ovulasyonda yazmistin. Acaba iki kez mi yumurtladin bu ay?
Eger oyleyse regl tarihi icin 17’sinin uzerine +14 gun koymak gerekir. Su anda da ovulasyon sonrasi 7-8. Gundesin demek olur… bu durumda da bence hala umut olabilir ne dersin?
Gebelik testini tekrarladin mi?

😳 ama nasi yaa
Baya cizgi vardi orda?!
Belki artmaz mi acaba?
Sen 9 ve 17 sinde pik gordum ovulasyonda yazmistin. Acaba iki kez mi yumurtladin bu ay?
Eger oyleyse regl tarihi icin 17’sinin uzerine +14 gun koymak gerekir. Su anda da ovulasyon sonrasi 7-8. Gundesin demek olur… bu durumda da bence hala umut olabilir ne dersin?
Valla iki kez yumurtlama mantıklı geliyor ama bakalım ne olacak😑 umut olabilir ama eşim de dedi bekleyelim 3-4 gün regl olmazsan bi daha yaptıralım negatif görürsek doktora gideriz. Başka çare yok. Gebelik testim de yok zaten yapamıyorum alalım da diyemiyorum bekle dur şimdi😁 sen ne durumdasınn ?

Şaka gibi ya o kadar dalgın okumuşum ki zaten söylemişsin yani 😂😂 kafam basmamış o an demekki😑 ben de 9 ocakta pik gördüm 17 ocakta bi daha pik gördüm ikisini de değerlendirdim yarın yani 23 ü bat 20 sinde erken test yaptım tık yok bugün normal kaset yaptım yine boş😑 bunlarda üstteki dün alttaki bugünkü Ovulasyon testlerim çıldırıyorum😂😂
Canım benim de şuan senin gibi ovulasyon testim sen de sanırım gebelikte pozitifi gördün kan verdin mi?

😳 ama nasi yaa
Baya cizgi vardi orda?!
Belki artmaz mi acaba?
Galiba regl oluyorum 😞 bu ayı da es geçeceğim belli bugün yeniden ovulasyon testi sipariş edeceğim🤗 sıra sen de inşallah sen güzel haber verirsin sadece benimkini bekleriz🌸

Hiç erkenden stres yaşamaya gerek yok ya zamanı gelince yap testini kuzum gerçi tecrübelisin ama ümit çok değişik birşey ben kendime söz verdim regl günüm gelsin öyle artık🤗
Canım her ay aynı şeyi kendime söyleyerek başlıyorum ama hiç yerine getiremedim 🙈☺️ İnş güzel haberler alırız en kısa zamanda 🌸

Valla iki kez yumurtlama mantıklı geliyor ama bakalım ne olacak😑 umut olabilir ama eşim de dedi bekleyelim 3-4 gün regl olmazsan bi daha yaptıralım negatif görürsek doktora gideriz. Başka çare yok. Gebelik testim de yok zaten yapamıyorum alalım da diyemiyorum bekle dur şimdi😁 sen ne durumdasınn ?
Ay canim salidan beri is acisindan cok yogun bir gundu, bir de sokakta buldugumuz cok kotu durumdaki bir kedicikle ugrastik saatlerce veterinerdeydik, uzerine esim hasta oldu derken hic giremedim buraya. Sende bir gelisme oldu mu bu esnada? Pembeleri gordum filan yazmissin dun sanki ama?
Regl olmadiysan hala, o yerlesme kanamasi olabilir… sen tam kirmizilari gorene kadar benim umudum kesilmeyecek…
Bizde pazar-pazartesi yumurtlama vardi degerlendirdik, simdi gectim bi kenara bekliyorum 😄 hayirlisi artik bakalim…

Canım her ay aynı şeyi kendime söyleyerek başlıyorum ama hiç yerine getiremedim 🙈☺️ İnş güzel haberler alırız en kısa zamanda 🌸
Aslinda 17 yumurtlamaysa bugun 10. Gun.. 2-3 gun sonra test yapsan muhtemelen cikar. 11. Gunde de gorenler cok var burda, eger bekleyemeyenlerden isen… 😄

Ay canim salidan beri is acisindan cok yogun bir gundu, bir de sokakta buldugumuz cok kotu durumdaki bir kedicikle ugrastik saatlerce veterinerdeydik, uzerine esim hasta oldu derken hic giremedim buraya. Sende bir gelisme oldu mu bu esnada? Pembeleri gordum filan yazmissin dun sanki ama?
Regl olmadiysan hala, o yerlesme kanamasi olabilir… sen tam kirmizilari gorene kadar benim umudum kesilmeyecek…
Bizde pazar-pazartesi yumurtlama vardi degerlendirdik, simdi gectim bi kenara bekliyorum 😄 hayirlisi artik bakalim…
Çok çok geçmiş olsun yavrum kediye de eşine de 🤗 regl oldum çok sancılı hem de ilk denediğimizde yumurta çatlayamamıştı kist olmuştu reglim geçmişti bir kaç gün yine aynı oldu galiba o yüzden de ağrılı ve bol kanamalı geçiyor. Ovulasyon testi sipariş ettim ben denemeye devam 2 ay daha olmazsa filmi çektireceğim. Sıramı savdım sıra sende😁

Çok çok geçmiş olsun yavrum kediye de eşine de 🤗 regl oldum çok sancılı hem de ilk denediğimizde yumurta çatlayamamıştı kist olmuştu reglim geçmişti bir kaç gün yine aynı oldu galiba o yüzden de ağrılı ve bol kanamalı geçiyor. Ovulasyon testi sipariş ettim ben denemeye devam 2 ay daha olmazsa filmi çektireceğim. Sıramı savdım sıra sende😁
Hadi bakalim insallah bir sonraki ay kismettir :) kist olunca dedigin gibi cok zorluyor
Cok tesekkurler bu arada🙏🏻

Back