• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Evet doğru sizin için dur bakalım inşallah gerek kalmayacak😌 bizde de annem ablam erken menopoz hikayesi var o yüzden hızlı hareket etmeye çalışıyoruz.Amh bakıcaz mı dedim doktora gerek yok yumurtanda skntı yok dedi.Sperm testi önümüzdeki ay yaptıracağız ben bu ay gebe kalmazsam hem sperm hem bana film çekilecek. Az daha sabret kırma umudunu sen batı bekle 🤗 teşekkür ederiz bu arada😁 sizinkine de az kalmış en sevdiğim gün bizim daha birinci yıl dönümümüz çömeziz😂
Bizim de 2. Yildonumu🙈 gec evlenenler kervanindan selamlar 💁‍♀️😄
Anladim canim insallah size de gerek kalmaz ama, yine de dedigin gibi bu ay da olmazsa yaptirin testlerinizi en azindan kafaniz rahat olsun.

Canım bugğn ki testim böyle
Sanırım yarın olur
Canim baya koyulasmis, bu aksam 8 gibi tekrar et bence. Bu aksam bile pik i gorebilirsin.
Ama yuksek ihtimalle catlama yarin olur zaten, yani degerlendirmek icin yarin cok kritik olacak her turlu :)
Yarin aksama kadar pik devam ederse, bir sonraki gunu de degerlendir…

Canim baya koyulasmis, bu aksam 8 gibi tekrar et bence. Bu aksam bile pik i gorebilirsin.
Ama yuksek ihtimalle catlama yarin olur zaten, yani degerlendirmek icin yarin cok kritik olacak her turlu :)
Yarin aksama kadar pik devam ederse, bir sonraki gunu de degerlendir…
Şimdi bu akşamı değerlendireyim dimi ?
Bu arada 2 fündür hep havuç yiyorum
Çoban ömkerten içiyorum
Ve kabak çekşrdeği yedim dün akşam
Bunlra fevam edeceğim
Bu akşam test yapıp kafamı karıştirmim diyorum. Hep 24 saatte 1 yapıyorum ta.
Bence bu akşamı değerlendireyim
Yarın yine 12 de test yapıp bakalım.

Şimdi bu akşamı değerlendireyim dimi ?
Bu arada 2 fündür hep havuç yiyorum
Çoban ömkerten içiyorum
Ve kabak çekşrdeği yedim dün akşam
Bunlra fevam edeceğim
Bu akşam test yapıp kafamı karıştirmim diyorum. Hep 24 saatte 1 yapıyorum ta.
Bence bu akşamı değerlendireyim
Yarın yine 12 de test yapıp bakalım.
Eger 2-3 gun ustuste degerlendirme imkanin varsa hem bu aksam, hem yarin aksam, hem de cumartesi aksami degerlendir.
Eger 3 gun ustuste degerlendiremem dersen diye ben aksam da bir bak, pik degilse en azindan bu aksami pas gecip cuma-cumartesi takilirsin diye dedim.
Benim adam 3 gun ustuste zorlayinca “e bu da köyün cesmesi degil yani” diyor da 🤣

Eger 2-3 gun ustuste degerlendirme imkanin varsa hem bu aksam, hem yarin aksam, hem de cumartesi aksami degerlendir.
Eger 3 gun ustuste degerlendiremem dersen diye ben aksam da bir bak, pik degilse en azindan bu aksami pas gecip cuma-cumartesi takilirsin diye dedim.
Benim adam 3 gun ustuste zorlayinca “e bu da köyün cesmesi degil yani” diyor da 🤣
Ahahahahahaahaha
Yok ya ben ysparım 3 gün üst üste
Sorun değil.
Bu akşamdan başlim o zaman yapmaya

Eklentiler

• 04BD53EE-8405-44DB-8A5A-54BD48FD2446.jpeg
    04BD53EE-8405-44DB-8A5A-54BD48FD2446.jpeg
    164,1 KB · Görüntüleme: 47
Back