- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
- Konu Sahibi maviespumante
-
AhahahaValla imkanın varsa değerlendir ben sevmiyorum bir gün arayla ne olur ne olmazsonra dinlenirsin
Kızlar bugün ki testim de böyleBence de degerlendir canim, zarari olmaz faydasi olur :)
regl günü yaptığın ovu testinde yumurtlamadaki gibi iki çizgi de koyuysa gebelik var diyorlar yani yaşayan var ama böyle değil canımDün akıntım oldu yumurtlama belirtisi olan. Meraktan ovülasyon testi yaptım, silik çizgi var. bu ay testle takip ettik, değerlendirdik yumurtlama günlerini. Adete beş günüm var. Hamilelik olabilir mi
Sen artık çatladın evetKızlar bugün ki testim de böyle
Sanırım çatlama oldu
İlişki gğnleri 13-14-15-16
Hadi hayırlısı
Naptn kuzummAllah allah baya ilgincler yahu. Hep koyuya yakin gibi ama hic tam koyu degil
Eveett catlamis, hadi bakalim hayirlisi artik kosene cekilip bekleyebilirsinKızlar bugün ki testim de böyle
Sanırım çatlama oldu
İlişki gğnleri 13-14-15-16
Hadi hayırlısı
Canim hamilelikten suphelenebilmek icin ayni yumurtlamadaki gibi T nin C kadar veya daha koyu olmasi lazim. Ama daha 5 gunun var, takip etmeye devam edebilirsin, insallah koyulasmayi gorursunDün akıntım oldu yumurtlama belirtisi olan. Meraktan ovülasyon testi yaptım, silik çizgi var. bu ay testle takip ettik, değerlendirdik yumurtlama günlerini. Adete beş günüm var. Hamilelik olabilir mi
Takvimime göre pazartesi yoruldum ha ben daraldım
Ay cok haklisin hele boyle hedef ugruna oldugunda insana bazen daral geliyor, cok normal. Ama az kaldi, ha gayretNaptn kuzumm
Bu regl de garip geleceksen gel dimi seni çok iyi anlıyorumAy cok haklisin hele boyle hedef ugruna oldugunda insana bazen daral geliyor, cok normal. Ama az kaldi, ha gayretbugunu de pik gormediysen bugun dinlenin bari, yarin maratona devam edersiniz.
Bende bir degisiklik yok, henuz regl olmadim. Akintim var yer yer sari, yer yer pembe, yer yer kahvemsi. Ama sabah yine test yaptim yine koca bir bosluk. Bugun artik 13. Gun olsaydi cikardi. Vucudum benimle oyun oynuyor anlayacagin…
Çok şükğrSen artık çatladın evet
Ay sorma yaaaaEveett catlamis, hadi bakalim hayirlisi artik kosene cekilip bekleyebilirsinyani en sıkıcı ve zor donem basladi
BAT yarin. Bakalim bugun hic akintim bile yok su ana kadar ama test bu sabah da negatif:) ya bugun yumurtlama sonrasi 14. Gun, artik olsa gercekten cikardi diye dusunuyorum yani tamam rahim kucuk mucuk ama yine de bu zamana kadar yerlesecek bir yer bulurdu herhalde icerdeBu regl de garip geleceksen gel dimi seni çok iyi anlıyorumbiliyosun regl tarihi geçmeli ki testte ya da her neyse kesinleşsin yine beklemeler bugün de pik değil bırak pili rengi iyice açıldı detox yapıyorum idrarım bile beyaz ondan mı diyorum acaba ya
Yani bilemedim kist mi dicem kist ağrı yapıyor baya. Valla kuzum regli beklicen gelmezse doktora gidicen mecbur of beBAT yarin. Bakalim bugun hic akintim bile yok su ana kadar ama test bu sabah da negatif:) ya bugun yumurtlama sonrasi 14. Gun, artik olsa gercekten cikardi diye dusunuyorum yani tamam rahim kucuk mucuk ama yine de bu zamana kadar yerlesecek bir yer bulurdu herhalde icerde
Ya sen bu testleri su icip yapmiyorsun degil mi? Yani 1-2 saat en azindan su icmemis ve cisini tutmus olman lazim
Zaten ben yumurtlamadan beri hem kasik hem bel ciddi agri cekiyorum kuzu. O yuzden ben de kist mi oldu acaba diye dusundum. Neyse artik cok dusunmenin geregi yok, ne olduysa oldu. Cok gecikecegini de sanmam emarelere gore yarin ya da en gec cars olurum diye dusunuyorum. Zaten gunu de yarin.Yani bilemedim kist mi dicem kist ağrı yapıyor baya. Valla kuzum regli beklicen gelmezse doktora gidicen mecbur of beyok kız ne suyu bugün koyuluk var ama pik değil bekliyorum ben de öyle
Canim ben ikinci cizgiyi goremedim malesefAdetime üç ya da dört gün var. Övülasyonla takip ediyorum hep aynı tonda çizgiler. Erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bir çizgi var mı sizce? Çizginin baş ve son kısımlarında 3. Dk pembelik oluştu ortadı da gölgeli fotoğrafta çok anlaşılmıyor
Hadi hayırlısı olsun yavrum beni mutlaka gelişmelerden haberdar et valla kalbim senleZaten ben yumurtlamadan beri hem kasik hem bel ciddi agri cekiyorum kuzu. O yuzden ben de kist mi oldu acaba diye dusundum. Neyse artik cok dusunmenin geregi yok, ne olduysa oldu. Cok gecikecegini de sanmam emarelere gore yarin ya da en gec cars olurum diye dusunuyorum. Zaten gunu de yarin.
Sen periyodunun kacinci gunundesin?? Bayadir bekliyorsun sanki yumurtlamayi ya bu kadar gundur olmamasi normal mi, yani daha oncekilerde de benzer gunlerde mi oluyordu pik
İki gün daha beklemelisin bence yeniden test yapmak için29 ocaktaydı pik. Çıplak gözle görülüyor da fotoğrafta belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?