Ovulasyon testi ile gebeligi anlayanlar buraya…

Dün akıntım oldu yumurtlama belirtisi olan. Meraktan ovülasyon testi yaptım, silik çizgi var. bu ay testle takip ettik, değerlendirdik yumurtlama günlerini. Adete beş günüm var. Hamilelik olabilir mi

Eklentiler

• 046200C3-32E0-464D-8E77-12E9416445A2.jpeg
    154,6 KB · Görüntüleme: 62
Bence de degerlendir canim, zarari olmaz faydasi olur :)
Kızlar bugün ki testim de böyle
Sanırım çatlama oldu
İlişki gğnleri 13-14-15-16
Hadi hayırlısı

Eklentiler

• 83A675E5-2D77-41DD-84CD-6E66E816AB31.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 48
  • E9140DE9-7101-4849-B5FB-9301C2C7785B.jpeg
    226,3 KB · Görüntüleme: 30
Dün akıntım oldu yumurtlama belirtisi olan. Meraktan ovülasyon testi yaptım, silik çizgi var. bu ay testle takip ettik, değerlendirdik yumurtlama günlerini. Adete beş günüm var. Hamilelik olabilir mi
regl günü yaptığın ovu testinde yumurtlamadaki gibi iki çizgi de koyuysa gebelik var diyorlar yani yaşayan var ama böyle değil canım

Canim hamilelikten suphelenebilmek icin ayni yumurtlamadaki gibi T nin C kadar veya daha koyu olmasi lazim. Ama daha 5 gunun var, takip etmeye devam edebilirsin, insallah koyulasmayi gorursun

Takvimime göre pazartesi yoruldum ha ben daraldım
Ay cok haklisin hele boyle hedef ugruna oldugunda insana bazen daral geliyor, cok normal. Ama az kaldi, ha gayret bugunu de pik gormediysen bugun dinlenin bari, yarin maratona devam edersiniz.

Bende bir degisiklik yok, henuz regl olmadim. Akintim var yer yer sari, yer yer pembe, yer yer kahvemsi. Ama sabah yine test yaptim yine koca bir bosluk. Bugun artik 13. Gun olsaydi cikardi. Vucudum benimle oyun oynuyor anlayacagin…

Bu regl de garip geleceksen gel dimi seni çok iyi anlıyorum biliyosun regl tarihi geçmeli ki testte ya da her neyse kesinleşsin yine beklemeler bugün de pik değil bırak pili rengi iyice açıldı detox yapıyorum idrarım bile beyaz ondan mı diyorum acaba ya

Eklentiler

• 5D7C0D48-530F-4AD7-8288-29E6343DFA03.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 56
BAT yarin. Bakalim bugun hic akintim bile yok su ana kadar ama test bu sabah da negatif:) ya bugun yumurtlama sonrasi 14. Gun, artik olsa gercekten cikardi diye dusunuyorum yani tamam rahim kucuk mucuk ama yine de bu zamana kadar yerlesecek bir yer bulurdu herhalde icerde

Ya sen bu testleri su icip yapmiyorsun degil mi? Yani 1-2 saat en azindan su icmemis ve cisini tutmus olman lazim

Yani bilemedim kist mi dicem kist ağrı yapıyor baya. Valla kuzum regli beklicen gelmezse doktora gidicen mecbur of be yok kız ne suyu bugün koyuluk var ama pik değil bekliyorum ben de öyle

Yani bilemedim kist mi dicem kist ağrı yapıyor baya. Valla kuzum regli beklicen gelmezse doktora gidicen mecbur of be yok kız ne suyu bugün koyuluk var ama pik değil bekliyorum ben de öyle
Zaten ben yumurtlamadan beri hem kasik hem bel ciddi agri cekiyorum kuzu. O yuzden ben de kist mi oldu acaba diye dusundum. Neyse artik cok dusunmenin geregi yok, ne olduysa oldu. Cok gecikecegini de sanmam emarelere gore yarin ya da en gec cars olurum diye dusunuyorum. Zaten gunu de yarin.

Sen periyodunun kacinci gunundesin?? Bayadir bekliyorsun sanki yumurtlamayi ya bu kadar gundur olmamasi normal mi, yani daha oncekilerde de benzer gunlerde mi oluyordu pik

Adetime üç ya da dört gün var. Övülasyonla takip ediyorum hep aynı tonda çizgiler. Erken gebelik testi yaptım belli belirsiz bir çizgi var mı sizce? Çizginin baş ve son kısımlarında 3. Dk pembelik oluştu ortadı da gölgeli fotoğrafta çok anlaşılmıyor

Eklentiler

• 0A0A688E-A4AD-4D75-9569-0B0CE01A1D06.jpeg
    69,5 KB · Görüntüleme: 73
  • B3EE0B0B-F9AA-4EEE-80B3-9AC4EFAC4B68.jpeg
    162,5 KB · Görüntüleme: 72
Canim ben ikinci cizgiyi goremedim malesef
Belki henuz erkendir, yumurtlamayi ne zaman pik gormustun?

Hadi hayırlısı olsun yavrum beni mutlaka gelişmelerden haberdar et valla kalbim senle Tam 14. Gündeyim inşallah yumurtlayabilirim Takvimde bugünü gösteriyo en fazla bir kaç gün oynadı 3 aydır takip ediyorum zaten. İyi haberleri bi alalım ilk hediyen benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…