- 12 Kasım 2021
- 1.581
- 2.499
- 63
- Konu Sahibi maviespumante
-
Bizim de 2. YildonumuEvet doğru sizin için dur bakalım inşallah gerek kalmayacakbizde de annem ablam erken menopoz hikayesi var o yüzden hızlı hareket etmeye çalışıyoruz.Amh bakıcaz mı dedim doktora gerek yok yumurtanda skntı yok dedi.Sperm testi önümüzdeki ay yaptıracağız ben bu ay gebe kalmazsam hem sperm hem bana film çekilecek. Az daha sabret kırma umudunu sen batı bekle teşekkür ederiz bu arada sizinkine de az kalmış en sevdiğim gün bizim daha birinci yıl dönümümüz çömeziz
Canim baya koyulasmis, bu aksam 8 gibi tekrar et bence. Bu aksam bile pik i gorebilirsin.Canım bugğn ki testim böyle
Sanırım yarın olur
Şimdi bu akşamı değerlendireyim dimi ?Canim baya koyulasmis, bu aksam 8 gibi tekrar et bence. Bu aksam bile pik i gorebilirsin.
Ama yuksek ihtimalle catlama yarin olur zaten, yani degerlendirmek icin yarin cok kritik olacak her turlu :)
Yarin aksama kadar pik devam ederse, bir sonraki gunu de degerlendir…
Eger 2-3 gun ustuste degerlendirme imkanin varsa hem bu aksam, hem yarin aksam, hem de cumartesi aksami degerlendir.Şimdi bu akşamı değerlendireyim dimi ?
Bu arada 2 fündür hep havuç yiyorum
Çoban ömkerten içiyorum
Ve kabak çekşrdeği yedim dün akşam
Bunlra fevam edeceğim
Bu akşam test yapıp kafamı karıştirmim diyorum. Hep 24 saatte 1 yapıyorum ta.
Bence bu akşamı değerlendireyim
Yarın yine 12 de test yapıp bakalım.
AhahahahahaahahaEger 2-3 gun ustuste degerlendirme imkanin varsa hem bu aksam, hem yarin aksam, hem de cumartesi aksami degerlendir.
Eger 3 gun ustuste degerlendiremem dersen diye ben aksam da bir bak, pik degilse en azindan bu aksami pas gecip cuma-cumartesi takilirsin diye dedim.
Benim adam 3 gun ustuste zorlayinca “e bu da köyün cesmesi degil yani” diyor da
E super hadi o zaman rastgeleAhahahahahaahaha
Yok ya ben ysparım 3 gün üst üste
Sorun değil.
Bu akşamdan başlim o zaman yapmaya
Olur tabikideE super hadi o zaman rastgele
Sonrasinda da birlikte takip edelim
Burdayim bekliyorumOlur tabikide
Yarın yine atıcam :) buralarda ol
Ay yaa evlenmenin geçi erkeni mi var mutlu olalım yeterBizim de 2. Yildonumugec evlenenler kervanindan selamlar
Anladim canim insallah size de gerek kalmaz ama, yine de dedigin gibi bu ay da olmazsa yaptirin testlerinizi en azindan kafaniz rahat olsun.
Piki belki bugün görürüm göreydim bir belki yarın görürüm önceki günü de değerlendireyim diye diye ara veremiyorumbrnvkle sen ne durumdasin, hala gormedin mi piki?
Son atışlarımız inşallah olur ya idrarımdan bunaldımOlur tabikide
Yarın yine atıcam :) buralarda ol
Sizin ikinizin yumurtlamalari ayni, birlikte adet (gelmesin diye) bekleyeceksinizSon atışlarımız inşallah olur ya idrarımdan bunaldım
Ahahahah evet ya öyle şşacak gibi
Ay sorma ya sen öi ben mi ööö geldiSon atışlarımız inşallah olur ya idrarımdan bunaldım
Benim bat 20 si seninki ne zaman ?Ay sorma ya sen öi ben mi ööö geldi
Sen yaptin mi bi daha ovu testi?Ay sorma ya sen öi ben mi ööö geldi
Canım şidmi yaptımSen yaptin mi bi daha ovu testi?
Evet cok net pik. Bugun aksam gibi catlatabilir veya bugun catlamayip, yarin da catlayabilir.Canım şidmi yaptım
12 de yapıyorum her hün
Sanırım bugün yumurtlama
Allahım şunu aldım silemedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?