ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisdinizdir.bizde iyiyiz çok şükür fasulyemi yarın görmeye gidecem.daha hamiş haberi varmı.gurbetgüzeli inş hamişsindir canım.

insallah gulum insAllah ee sen de buyumusun ne guzel hadi bakalim hayirli haberle gel guzelimmmm

kaç gün geciktin canım.

hadi bakalim haberler sende o zamn olsun yaa bebek onceden bir tane sonrasina bakarsiniz gulum bisver hayatin en guzel anlarini yasayacak ve yasatacaksin cnm

dündü cnm en gec pazartesi gelmesse yapmak istiyorum testi

dünse bencede erken çünkü ben test ettim onayladım bu hamileleliğimde 4 gün gecikince anca idrarda çıktı.ama kan testi yaptır dicem oda erken bakmış olacan ve değer düşük çıkarsa bu sefer kafan karışacak endişeli bekleyeceksin.iyisimi adet gelmesinde hamile olda inş bekle.

Son düzenleme:

sabirli insanim zaten varsa cikacak cnm o nedenle bekleme karari aldim cnmmm
bakin sunu da soyliyim eger hamile isem ilsiki esnasinda hic aklima bebk gelmedi
ve ayaklarimi uzuatip yatmadim beklemdim yani wc ye gittim yani sonrada oturdum

iyiym canım bende bekliyorum işte pazar gününü aaaa bişey sorucam afedersiniz kabızım 2 haftadır çok zorlanıyorum bu belirtimidir veya psiikolojikmi ya inşallah sen hamilesindir

Kabizlik olabiliyor vnm belirtilerde hadi hamis olalim 2013 yilinin basini biz cekelim

Kızlar slm. adetim 28 inde bitti. Pzartesi günü ovulasyom testine başladım ben. dünden beri akıntılarım var ama hala tek çizgi çıkıyor. sizce erken mi daha yoksa teste sorun mu var?stres oldum iyice.core ovulas. testini kulanıyorum.

ayyy inşallah ya çok istiyorum her ay aynı hüznü yaşamak çok zor ya evlenmeden önce önemli degil bebek diyodum ama bu başka bişeymiş çok isteniyomuş :))
ay insAllah hadi baklaim ocaga gelin ocagaaa

cnbm erken tabi eger adet bitiminden baslayip pozitifi gorene kadar devam edeceksen iyi cikar elbet 14. gun falan bol bol ovu testi tuketeceksin o zaman kolay gelsin gordugun zaman pozitifi hamile olmus ki sevineceksin inan

arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. ban de yumurtlama testi kullanıyordum. adet gününe birkaç gün kala hamile kalan oldu mu hiç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…