- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.721
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisdinizdir.bizde iyiyiz çok şükür fasulyemi yarın görmeye gidecem.daha hamiş haberi varmı.gurbetgüzeli inş hamişsindir canım.
kizlar ovu tzesti ile yaptim dun test cikmadi daha erken diyorum ben 10. gun du cunkku
soyle ben 15. pozitifi gorurum bundan 24 ila 36 saati hesap edersek iki gune takabul ediyor ve ben
ayin 20 sinde halvet oldum cuma gunu cumartesi gunu yumurtanin catladigi sayarsak cumartesiden bugune 12. gun ve gec döllenme ise cikmaz adet te olmadi beklme taraftariyim varsa eninde sonunda cikacak
son durum ise soyle wc ye gitmekten anam agliyor
vucudum kiriliyor grip olacakmisim gibi:2:
bide asiri yiyesim var
kasik agrisi cekiyorum
dudagim ucukladi
duygusala bagladim agliyom
kan testlerini 2 farklı hastanede yaptırdım ben. Psikolojik mi bilmiyorum ama bu aralar her saat idrara çıkıyorum anlamadım gitti. Aslında ben ertesi gün hapı da içmiştim Çünkü henüz bebek düşünmüyoruz ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yinede
kaç gün geciktin canım.
insallah gulum insAllah ee sen de buyumusun ne guzel hadi bakalim hayirli haberle gel guzelimmmm
dündü cnm en gec pazartesi gelmesse yapmak istiyorum testi
hadi bakalim haberler sende o zamn olsun yaa bebek onceden bir tane sonrasina bakarsiniz gulum bisver hayatin en guzel anlarini yasayacak ve yasatacaksin cnm
bnm gununm gecti adet olmadim bakalim cumaya ne olur yada pazartesiye hibhihiiiiii
dünse bencede erken çünkü ben test ettim onayladım bu hamileleliğimde4 gün gecikince anca idrarda çıktı.ama kan testi yaptır dicem oda erken bakmış olacan ve değer düşük çıkarsa bu sefer kafan karışacak endişeli bekleyeceksin.iyisimi adet gelmesinde hamile olda inş bekle.
emos61 yavrum sen nasilsin guzelimmmmmm ne var ne yokkk
iyiym canım bende bekliyorum işte pazar gününü aaaa bişey sorucam afedersiniz kabızım 2 haftadır çok zorlanıyorum bu belirtimidir veya psiikolojikmi ya inşallah sen hamilesindir
Kabizlik olabiliyor vnm belirtilerde hadi hamis olalim 2013 yilinin basini biz cekelim
ay insAllah hadi baklaim ocaga gelin ocagaaaayyy inşallah ya çok istiyorum her ay aynı hüznü yaşamak çok zor ya evlenmeden önce önemli degil bebek diyodum ama bu başka bişeymiş çok isteniyomuş :))
Kızlar slm. adetim 28 inde bitti. Pzartesi günü ovulasyom testine başladım ben. dünden beri akıntılarım var ama hala tek çizgi çıkıyor. sizce erken mi daha yoksa teste sorun mu var?stres oldum iyice.core ovulas. testini kulanıyorum.
arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. ban de yumurtlama testi kullanıyordum. adet gününe birkaç gün kala hamile kalan oldu mu hiç???