- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.741
Eki Görüntüle 405162
kızlar adetime iki gün kala meraktan yaptığım ovulasyon testi.ne anlamam gerek bilemedim :S
adete iki gun kala ovulasyon testinin bu kadar koyu cikmasi demek hamilesin demek %90 ihtimal ile...
ama her an adet olacakmış gibi hissediyorum.inşallah öyleyimdir.sabah gebelik testi yapayım bari
adet hissi ile ilk gebelik hissi aynidir zaten. ay ben catlar, gider nobetci eczane bulurdum ayol. herseyin hayirlisi, sonucu bize de bildir canim...
hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için erteliyorum sanırım.2 gün önce yaptım apaçık tek çizgi çıktı çünkü. çifti görsem de inanmam bu gidişle
ovulasyondan sonra bugün 12. gün
cok rahat cikar...silik cikar ama cikar...bak, ilk hamilesin diyen benim, mujdemi isterim looo
inşallah canım yaaa.heyecanlandım :)
benim soyle olmustu...ovulasyondan sonra testler siliklesmeye basladi. 10. gun tekrar koyulasmaya basladi. 12. gun ayni senin gibi koyuluktaydi. idrar gebelik testi aninda pozitif gosterdi.:)) hayirli haberler alman dilegi ile...
şimdi yaptım geldim gebelik testi. sonuç koca bi hüsran(
acaba sabah ilk idrar olmadığı için çıkmamış olabilir mi
resmi ekleyebilir misin? sabah olsa daha iyi olurdu ama hic degilse 4 saat tutman lazimdi idrarini. cok sivi aldin mi son iki uc saattir bir de?
bi de dikkatli bak, coookk silik te olsa yok mu bisiler? imkanin varsa resmi ekle...
fotoyu yükleyemedim ama deniyorum hala.en son bir saat önce tuvalete gitmiştim ondan beri sıvı tüketmedim.iyice baktım teste silik bile yok
son umut sabahı beklemek kaldı. ovulasyon testini yapmadan 3-4 saat beklemiştim sanırım
ya iyi de ben silik cizgi goruyorum ama
evdeki bütün lambaların altında baktım.yokk. inşallah içine doğuyordur canım ya.hayırlısı