ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

adet hissi ile ilk gebelik hissi aynidir zaten. ay ben catlar, gider nobetci eczane bulurdum ayol. herseyin hayirlisi, sonucu bize de bildir canim...

hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için erteliyorum sanırım.2 gün önce yaptım apaçık tek çizgi çıktı çünkü. çifti görsem de inanmam bu gidişle

hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için erteliyorum sanırım.2 gün önce yaptım apaçık tek çizgi çıktı çünkü. çifti görsem de inanmam bu gidişle

ovulasyon testi bu kadar koyu ciktigi icin idrar testinde de cikar artik...ovulasyondan sonra kacinci gun bugun?

inşallah canım yaaa.heyecanlandım :)

benim soyle olmustu...ovulasyondan sonra testler siliklesmeye basladi. 10. gun tekrar koyulasmaya basladi. 12. gun ayni senin gibi koyuluktaydi. idrar gebelik testi aninda pozitif gosterdi.:)) hayirli haberler alman dilegi ile...

benim soyle olmustu...ovulasyondan sonra testler siliklesmeye basladi. 10. gun tekrar koyulasmaya basladi. 12. gun ayni senin gibi koyuluktaydi. idrar gebelik testi aninda pozitif gosterdi.:)) hayirli haberler alman dilegi ile...

şimdi yaptım geldim gebelik testi. sonuç koca bi hüsran (
acaba sabah ilk idrar olmadığı için çıkmamış olabilir mi

şimdi yaptım geldim gebelik testi. sonuç koca bi hüsran (
acaba sabah ilk idrar olmadığı için çıkmamış olabilir mi

resmi ekleyebilir misin? sabah olsa daha iyi olurdu ama hic degilse 4 saat tutman lazimdi idrarini. cok sivi aldin mi son iki uc saattir bir de?
bi de dikkatli bak, coookk silik te olsa yok mu bisiler? imkanin varsa resmi ekle...

Son düzenleme:
resmi ekleyebilir misin? sabah olsa daha iyi olurdu ama hic degilse 4 saat tutman lazimdi idrarini. cok sivi aldin mi son iki uc saattir bir de?
bi de dikkatli bak, coookk silik te olsa yok mu bisiler? imkanin varsa resmi ekle...

fotoyu yükleyemedim ama deniyorum hala.en son bir saat önce tuvalete gitmiştim ondan beri sıvı tüketmedim.iyice baktım teste silik bile yok

fotoyu yükleyemedim ama deniyorum hala.en son bir saat önce tuvalete gitmiştim ondan beri sıvı tüketmedim.iyice baktım teste silik bile yok

canim suan gebeysen eger, cok yeni oldugu icin sabah idrari olmadan cikmayabilir. ovulasyon testi ile baktigin idrar kac saatlikti acaba? sabaha ne kaldi ki aslinda:18:

evdeki bütün lambaların altında baktım.yokk. inşallah içine doğuyordur canım ya.hayırlısı

ya benim gozlerim bozuk ya da senin
hayir bilgisayar ekranini temizledim leke mi var acaba diye bi de...
sen hic mi ikinci cizgiyi silik gormuyosun...ben ne goruyorum o zaman?

sen görüyorum deyince eşime gösterdim baktı iyice yok çizgi falan dedi.bi de kızdı olmayan şeyler görmeye başladın kafayı yedin diye :)

merhaba kızlar nasılsınız bende adetime 4 gün kala yaptım çok silik bir çizgi çıktı ovülasyon testinde...şimdi adetime 2 gün var nefes alırken karnıma ağrı giriyor arada sırada sizce ümitlenmelimiyim?????:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…