- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.681
kızlaaarrrr pozitifi yakaladım.16.günü böyle çıktı.yanlız aklıma takılan şeyler var.acaba diyorum tedavime devam edip öbür ay mı başlasam.birdegeçtiğimiz cumartesi bi ilişki olmuştu.bu zamana kadar spermler ölmüştür dimi? birde pazar günü tam ilişkiye girmedik ama sadece göbeğime geldi.ordan bişeyler olmaz dimi kızlar?yani pazar gününden yarına kadar sperm kalmamıştır değil mi? düşün düşün kafayı yicem.Eki Görüntüle 403772
cnm 72 saat yasabiliyor sperm kaliteli ise o nedenle yuksek hamile kalman cnm bnm arkadas yumurtlamaya 6 gun kala iliski yasadi ve bir daha yapmadi ve hamile kaldi cnm
Yok bnm degil gulum cocukAvatar resmine bayıldım canım yaaaa....Çoooook tatlı maşallah, senin çocuğun sanırsam değil mi?
hayırlısı olsun o zaman canım.ne bilim bende tedavimi olup öyle mi başlasam dedim ama cumartesi gününden beri 3 gün geçti pazar günüde zaten dedim tedavimi olıyım erteleyelim diyerekten ilişkiye girmedik yani sadece yüzeysel bir ilişki oldu ama göbeğime oldu yani.şöyle düşünüyorum c.tesiden ber 3 gün geçtiğine göre spremler gitmiştir.pazar günüde birleşme olmadan sperm olması mümkün değil dimi canım?
kızlaaarrrr acillll yardımmmm cumartesi günü olan ilişkide birliktelik oldu.ama pazar günü birleşme olmadan birliktelik oldu.yarında yumurtam çatlicak.biraz önce norlevo aldım.yani pazar gününden bahsediyorum.48 saat sonra ilacı içtim. geç kalmadım umarım.kızlar yarın yumurtam çatlayacak.bu ilaç yarın ki ilişkiye ne etki eder? ne olursunuz aciiil cevap.yani diyelim yarın ilişki oldu.bir önceki ilişkinin koruyuculuğu için ne zaman devreye girecek.ben yarın ilişkiye girersem hamile kalırmıyım?
kızlaaarrrr acillll yardımmmm cumartesi günü olan ilişkide birliktelik oldu.ama pazar günü birleşme olmadan birliktelik oldu.yarında yumurtam çatlicak.biraz önce norlevo aldım.yani pazar gününden bahsediyorum.48 saat sonra ilacı içtim. geç kalmadım umarım.kızlar yarın yumurtam çatlayacak.bu ilaç yarın ki ilişkiye ne etki eder? ne olursunuz aciiil cevap.yani diyelim yarın ilişki oldu.bir önceki ilişkinin koruyuculuğu için ne zaman devreye girecek.ben yarın ilişkiye girersem hamile kalırmıyım?
spermleri olduruyor zaten ilac cnm dollenmeyi engelliyorama canım c.tesi günkü ilişkiyi sayarsak ooo geçti bile.ondan bi tehlike olmaz dimi? pazar gününden tereddüt ettim onu bile 48 saat sonra aldım.geç kalmamışımdır umarım.bu ay evet tedavimi olıyım bir dahaki aya inşallah.ama testi pozitif görmek müthiş bişe ya.
canım şunu çok merak ediyorum ben şimdi.bugün yani 48 saat sonra ertesi gün hapını aldım.yarında yumurtam çatlayacak.bu ilacın önceki ilişkilerin telikesini ilacı alır almaz bitirir mi? çünkü yarın yumurtam çatlicak.
iyi akşamlar kızlar.ben bu ay dediğim gibi ya erken yumurtladım,kaçırdım yada yumurtlamadım.eğer yumurtlamadıysam ne gibi etki eder bana.regl olurmuyum yine?yumurta akı kıvamında akıntım 11-12.gün olmuştu acaba yumurtlamışmıyımdır.bu akıntı kesin yumurtladığımızın kanıtımı?ayyyyyyy ne çok sordum dimi.kusura bakmayın.
mrb kızlar
size vermem gereken güzel haberlerim var ve sonunda oldu bende hamileyimmmmmm :) dün öğrendim ve inanın dünden beri sarhoş gibiyim çok muhteşem mutlulukmuş Rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma bu duyguyu tatdırsın....
canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına al bebişini
kızlar günaydın meleklerim ben geldim tatil bitti sizi çok özledim 11 gün aranızda yoktum neler oldu bakalım hamiş varmı ayyy
sonunda kavuştuk artık burdayım huuuuu huuuuu
belfücüm meleğim bitanem senı çok özledim kuşum
Günaydınn kızlarr,
Suayım meleğimm gelmişş nasılsın hayatım.Tatil nasıldı.
Gurbetgüzelim hemen kötü düşünme canım.İnşallah bebişlenmişsindir.
Ben de durumlar karışık.Dün doktora gittim siyah lekelenme beni ürküttü çünkü.
Yumurtalıklarımda kist oluşabileceğini okudum çünkü.
Neyseki herhangi bir sıkıntı görünmüyor.2-3 gün daha bekleyip kan testi yaptırmamı söyledi doktor.
Gebelik olucağını sanmıyorum dedi.Rahim duvarı kalınlaşmamış çünkü.
Ama rahim duvarı kalınlaşması regli içinde gerekli bişey , bilemiyorum.
Halsizlik hat safhada sürekli uyuyorum.Ama gebe değilim.
Ptesiyi beklemeye kararlıyım.
iyiyim minik kuşum sen nasılsın benım tatil işte nasıl olursa dr. verdiği 5gün çalıştık 5 günde dupbaston diye ilaç verdi ona başladım kuzucum
bekleyip göreceğiz valla benım içinde b u tatil değişiklik oldu gerçi kayınvalidedeydik ama görümceme felan gittik onların kocaman bahçesi var oturduk yedik içtik ve geldik cumartesi akşam ankaradaydık
eeee sen benı bırakda ne lekesiymiş bu yaaaa bence sen yınede dikkat et kuzum belkı hamişsin adetinde geçmedimi senın dün değilmiydi duvar kalınlaşmasıda ne oluyormuş duymadım hiç
Ohh çok sevindim.Bol enerji oldu sana ne güzel.İnşallah teyze olacağım bu ayy
Sıkıntı da olmamış kaynanayla, süper şeker
Tatlım regliye yakın kalınlaşma olması gerek aynı zamanda hamileysende aynısı olur.Regliysen dökülürsün, değilsen hamilesin demek.
Zaten idrar testti yaptım negatif hamile değilim yani.Heralde ilaçlar sebebiyle bayağı bi atacak.Normal günüm bugün.İğne sebebiyle pazar gelmeliydi.Ama ctesi akşamdan beri önce kırmızıydı sonra kahve sonra siyah oldu lekelenme.
Doktor tekrar kullanma tedavi için çok erken diye kızdı :))