- 30 Ağustos 2011
- 1.304
- 15
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.761
sen görüyorum deyince eşime gösterdim baktı iyice yok çizgi falan dedi.bi de kızdı olmayan şeyler görmeye başladın kafayı yedin diye :)
merhaba kızlar nasılsınız bende adetime 4 gün kala yaptım çok silik bir çizgi çıktı ovülasyon testinde...şimdi adetime 2 gün var nefes alırken karnıma ağrı giriyor arada sırada sizce ümitlenmelimiyim?????:26::26:
yaparııım yapmaz mıyım. bekleyelim sabahı.yarın inş güzel haberler veririm :)canim ya((. ekrandan bakinca gercekten cizgi varmis gibi gorunuyor. sen en iyisi sabah bekle...hafifi bile olsa cikmasi lazim. cikmazsa ertesi gun yine yaparsin...insallah gebesindir ve esine de boyle yaparsin
silik cizgi her zaman cikar. onemli olan koyu olmasi ya da koyulasmaya baslamasi...
arkadaslar araniza yeni katildim benide eklermisiniz bat 14 mayis 2 ci bebis calismasi 10 ay oldu hala gelmedi ,son 3 aydir doktorumun istegi uzerine ovulasyon testi uygulayarak deniyoruz,,bakalim ...gelecek ay icin pergotime verildi bana klomen nin bir cesidi sanirim.5 gun icecekmisim ,,peki ben zamaninda yumurtlayan biriyim bu kolemenin yumurtlama zamanini degistirdigini duydum kizlar bu dogrumu????? yasayan oldumu lutfen cevap ????
.....................
her ikinizin de tum tahlilleri normal mi? eger normalde ve hala olmamissa stresden dolayi olmuyor olabilir...ovulasyon cubuklari insallah ise yarar...
normal canim bisey bulamadilar ,,dogru stestende kaynaklanabilir,,cevap icin tsk,,2 gundur cevap alamayinca araniza katilamiyacam diye dusunmustum cemrecik saol
Günaydınnn güzel hatunlar.
Gününüz güzel geçsin.
Benim kırmızılar geldi.Bu son takip yaptığım aydı, bundan sonra uğraşmayacağım.
Bol hamişli günlerGurbetgüzelimm merakla seni bekliyorum.
Emoşumm günaydınn
günaydın canım üzülme birgün gelecek bizde burda hamileyim diya bagırıcaz
bende ovulasyon testıyle hamıle kaldım .. ıkı cızgı cıktıgı gun 3 gun boyunca esımle bırlıkte oldukk.. ve kuzucummm oldu sımdı 22 haftalık hamıleyımm..bence ovulasyon testıı muthıs bısı.. yılmayınn stres yapmayınn kızlar elbet bırgun olucak ..
ovalasyon testini nasıl yaptın
adetım bıttıkten sonra hergun yaptım kac gunde bır yumurtladıgımı anlamak ıcın 15 gun cızgı ıkı tane oldu ogunden ıtıbaren 3 gun ılıskıye gırdıkk .yastık koyup belıme ole bı 15 dk yattımm.. lavaboya hemen gıtmedımm.. mısafırlerım geldı sonrada 2 hafta yatılı .. neolduysa ıkı cızgı cıktıktan sonra 3 gun ıcınde oldu bıdaahada adet olmadımm 5,5 aylık hamıleyım ..önemlı olan yumurtlama gununu kacırmamak ..
adetım bıttıkten sonra hergun yaptım kac gunde bır yumurtladıgımı anlamak ıcın 15 gun cızgı ıkı tane oldu ogunden ıtıbaren 3 gun ılıskıye gırdıkk .yastık koyup belıme ole bı 15 dk yattımm.. lavaboya hemen gıtmedımm.. mısafırlerım geldı sonrada 2 hafta yatılı .. neolduysa ıkı cızgı cıktıktan sonra 3 gun ıcınde oldu bıdaahada adet olmadımm 5,5 aylık hamıleyım ..önemlı olan yumurtlama gununu kacırmamak ..
canim ya((. ekrandan bakinca gercekten cizgi varmis gibi gorunuyor. sen en iyisi sabah bekle...hafifi bile olsa cikmasi lazim. cikmazsa ertesi gun yine yaparsin...insallah gebesindir ve esine de boyle yaparsin