ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım benım dur bakalım hayırlısı olsun inş. :KK16: rabbım büyük bakalım 2 gün bekle ne olacak test içinde erken kuzum :KK20:adetin geçsin 2 gün sonra yap :18:
bitanem ay inş. bu ay ikimizinde yüzü güler tüm bebiş isteyenlerin hemen bebişleri olsun :KK16:

Tatlım ben sanmıyorum ama inşallah sen hamiş olursunn , ben de teyze tabi:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar bişi sorcam bu laboquick obulasyon testlerının yanında verilen gebelık testleri

erken gebelık testı değil mi ? kaç gun öncesınden sonuc verıomus bılen var mı :KK53:

Tatlım ben sanmıyorum ama inşallah sen hamiş olursunn , ben de teyze tabi:KK52::KK52::KK52::KK52:

inş.kuzum hayırlısı olsun valla bıde ben 2 gün cam sildim perde yıkadım benım kociş çok kızdı meleğim annemde onun yanında hamileysen kızım düşer yapma etme tabı ben kafaya taktım ya illa yapacağım :KK9::KK9::KK9:
valla bu kadar işte nasıl tutunacaksa bılemıyorum inş. hayırlısı olsun kuzucum

kızlar bişi sorcam bu laboquick obulasyon testlerının yanında verilen gebelık testleri

erken gebelık testı değil mi ? kaç gun öncesınden sonuc verıomus bılen var mı :KK53:

Tatlım ya hiç bilgim yokk inan.Bilgi kuşları dökülürler birazdan :KK54::KK54:

inş.kuzum hayırlısı olsun valla bıde ben 2 gün cam sildim perde yıkadım benım kociş çok kızdı meleğim annemde onun yanında hamileysen kızım düşer yapma etme tabı ben kafaya taktım ya illa yapacağım :KK9::KK9::KK9:
valla bu kadar işte nasıl tutunacaksa bılemıyorum inş. hayırlısı olsun kuzucum

Delimisin kuzu sen yaa:KK20:
Dikkat et kendine bozuşmayalım.Otur oturduğun yerde

aynısından ben de kullandım bu ay. adetime 6 gun kala yaptım cok silik 2. cizgi cıktı. dun ve bugun de aynı silik cizgi cıktı. adetime 4 gun var daha :26: hamile olup olmadıgım konusunda tereddutteyim. gerci kızımda adete 5 gun kala silik cizgi gormustum ama

canım merhaba baana adetime 3 gün kala Şükürler olsun silikte olsa müjdeyi vermişti :nazar: uyduruk bir test :KK52:

umarım sizde tez zamanda hayırlı haberler alırsınız :nazar:

cnm olabilir ustunde yazarsa erken geblik tetsi diye olur en erken sonuc iliski uzerinden 10 gun gectikten sonra alinan sonuctur cnm

tatlım bende aldım onlardan daha önce ama normal gebelik testiydi benımkisi kaset tipi sen bence asdetini bekle :KK34:

Tatlım ya hiç bilgim yokk inan.Bilgi kuşları dökülürler birazdan :KK54::KK54:

Delimisin kuzu sen yaa:KK20:
Dikkat et kendine bozuşmayalım.Otur oturduğun yerde

tamam meleğim kızma :KK17: bi daha yapmam sen bitanesin kuzucum benım :KK16: :KK16: :KK16: :KK54:

mutlusabahlargul.gif

tatlım bende aldım onlardan daha önce ama normal gebelik testiydi benımkisi kaset tipi sen bence asdetini bekle :KK34:

tamam meleğim kızma :KK17: bi daha yapmam sen bitanesin kuzucum benım :KK16: :KK16: :KK16: :KK54:

analdım canımmm :) ehh öle yapcaz artık zaten kalmış 8 gün :)

Ben yeni üye oldum ama üye olmadan önce bu siteyi çok takip ettim ve herkes mutlaka bazı konularda çok bilgili. ben birşey sormak istiyorum . eşimle korunmadan ilişki yaşadık. ilişkiden 17 gün sonra betahcg ye baktırdım 1,20 çıktı. yine ilişkiden 24 gün sonra tekrar ölçtürdüm 0,48 çıktı.Aslında henüz bebek düşünmüyoruz 1,5 yıllık evliyiz. ama göğüslerim çok şiş ve sıkınca süt geliyor. Bundan 4-5 ay önce yine süt geliyodu sonra geçmişti Ve yaklaşık 3 haftadır karnım ne yesem hemen şişiyor gaz oluşuyor. Bi fkriniz var mı. Psikolojim bozuldu :KK43:((

Ben yeni üye oldum ama üye olmadan önce bu siteyi çok takip ettim ve herkes mutlaka bazı konularda çok bilgili. ben birşey sormak istiyorum . eşimle korunmadan ilişki yaşadık. ilişkiden 17 gün sonra betahcg ye baktırdım 1,20 çıktı. yine ilişkiden 24 gün sonra tekrar ölçtürdüm 0,48 çıktı.Aslında henüz bebek düşünmüyoruz 1,5 yıllık evliyiz. ama göğüslerim çok şiş ve sıkınca süt geliyor. Bundan 4-5 ay önce yine süt geliyodu sonra geçmişti Ve yaklaşık 3 haftadır karnım ne yesem hemen şişiyor gaz oluşuyor. Bi fkriniz var mı. Psikolojim bozuldu :KK43:((

cnm sana birsey soyliyim gercekten biriside yasamais bunu kan testii yaptirmis negatif cikmis meger makine bozukmus
ve kadin hamile senin belirtiler gebelik belirtileri bekle derim ben

cnm olabilir ustunde yazarsa erken geblik tetsi diye olur en erken sonuc iliski uzerinden 10 gun gectikten sonra alinan sonuctur cnm

canımerken gebelıktestı yazıyrodu snaırırm alırken yaa bilemedım sımdıı

böle çubuk seklınde kaste değil neysem bakcaz

cnm sana birsey soyliyim gercekten biriside yasamais bunu kan testii yaptirmis negatif cikmis meger makine bozukmus
ve kadin hamile senin belirtiler gebelik belirtileri bekle derim ben

kan testlerini 2 farklı hastanede yaptırdım ben. Psikolojik mi bilmiyorum ama bu aralar her saat idrara çıkıyorum anlamadım gitti. Aslında ben ertesi gün hapı da içmiştim Çünkü henüz bebek düşünmüyoruz ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yinede

merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisdinizdir.bizde iyiyiz çok şükür fasulyemi yarın görmeye gidecem.daha hamiş haberi varmı.gurbetgüzeli inş hamişsindir canım.

canım test yapsana yaaaaaaaaaa :)

ay benım de sağ kasıgım mınık mınık batıyo

ınsallah hamılelık batmasıdır :KK1:

kız sen ne duruyosun hala hadi inş. hamişsindir hadi test yapda bakalım ne olacakl kesin bebiş geliyor :KK16::KK52:

kizlar ovu tzesti ile yaptim dun test cikmadi daha erken diyorum ben 10. gun du cunkku
soyle ben 15. pozitifi gorurum bundan 24 ila 36 saati hesap edersek iki gune takabul ediyor ve ben
ayin 20 sinde halvet oldum cuma gunu cumartesi gunu yumurtanin catladigi sayarsak cumartesiden bugune 12. gun ve gec döllenme ise cikmaz adet te olmadi beklme taraftariyim varsa eninde sonunda cikacak
son durum ise soyle wc ye gitmekten anam agliyor:KK53:
vucudum kiriliyor grip olacakmisim gibi:2:
bide asiri yiyesim var:KK56:
kasik agrisi cekiyorum:KK4:
dudagim ucukladi:KK53:
duygusala bagladim agliyom:KK43:

X