- 26 Ocak 2007
- 2.082
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.701
canım benım dur bakalım hayırlısı olsun inş.rabbım büyük bakalım 2 gün bekle ne olacak test içinde erken kuzum adetin geçsin 2 gün sonra yap :18:
bitanem ay inş. bu ay ikimizinde yüzü güler tüm bebiş isteyenlerin hemen bebişleri olsun
Tatlım ben sanmıyorum ama inşallah sen hamiş olursunn , ben de teyze tabi
kızlar bişi sorcam bu laboquick obulasyon testlerının yanında verilen gebelık testleri
erken gebelık testı değil mi ? kaç gun öncesınden sonuc verıomus bılen var mı
inş.kuzum hayırlısı olsun valla bıde ben 2 gün cam sildim perde yıkadım benım kociş çok kızdı meleğim annemde onun yanında hamileysen kızım düşer yapma etme tabı ben kafaya taktım ya illa yapacağım
valla bu kadar işte nasıl tutunacaksa bılemıyorum inş. hayırlısı olsun kuzucum
kızlar bişi sorcam bu laboquick obulasyon testlerının yanında verilen gebelık testleri
Tatlım ya hiç bilgim yokk inan.Bilgi kuşları dökülürler birazdan
Delimisin kuzu sen yaa
Dikkat et kendine bozuşmayalım.Otur oturduğun yerde
tatlım bende aldım onlardan daha önce ama normal gebelik testiydi benımkisi kaset tipi sen bence asdetini bekle
tamam meleğim kızmabi daha yapmam sen bitanesin kuzucum benım
analdım canımmm :) ehh öle yapcaz artık zaten kalmış 8 gün :)
Ben yeni üye oldum ama üye olmadan önce bu siteyi çok takip ettim ve herkes mutlaka bazı konularda çok bilgili. ben birşey sormak istiyorum . eşimle korunmadan ilişki yaşadık. ilişkiden 17 gün sonra betahcg ye baktırdım 1,20 çıktı. yine ilişkiden 24 gün sonra tekrar ölçtürdüm 0,48 çıktı.Aslında henüz bebek düşünmüyoruz 1,5 yıllık evliyiz. ama göğüslerim çok şiş ve sıkınca süt geliyor. Bundan 4-5 ay önce yine süt geliyodu sonra geçmişti Ve yaklaşık 3 haftadır karnım ne yesem hemen şişiyor gaz oluşuyor. Bi fkriniz var mı. Psikolojim bozuldu((
cnm olabilir ustunde yazarsa erken geblik tetsi diye olur en erken sonuc iliski uzerinden 10 gun gectikten sonra alinan sonuctur cnm
bnm gununm gecti adet olmadim bakalim cumaya ne olur yada pazartesiye hibhihiiiiii
cnm sana birsey soyliyim gercekten biriside yasamais bunu kan testii yaptirmis negatif cikmis meger makine bozukmus
ve kadin hamile senin belirtiler gebelik belirtileri bekle derim ben
bnm gununm gecti adet olmadim bakalim cumaya ne olur yada pazartesiye hibhihiiiiii
canım test yapsana yaaaaaaaaaa :)
ay benım de sağ kasıgım mınık mınık batıyo
ınsallah hamılelık batmasıdır
kız sen ne duruyosun hala hadi inş. hamişsindir hadi test yapda bakalım ne olacakl kesin bebiş geliyor