- 23 Nisan 2012
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.601
sendemi o zaman anlarız brbirirmizi kuzum yaa nasıl can yakıyo nasıl hayal kırıklığı oluyo eşimlşe nasıl sarıldık heycandan ağladık bir bilsen ama o hastaneye umutla emin bir şekilde gidipde çıktığım zamanı hiç unutamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın inş bu evlat sevgisiyle sınamasın inş AMİNNNN şimdi yüklüyorum canım :26:
amin canım çok zor gerçekten.bende eşime söylemiştim tam bir hayal kırıklığı olmuştu.ama cidden beklemek gerek.
kimseye de söylememek gerek.hatta 3 ay dolana kadar (bu ne kadar mümkün olur) :))))
Allah'ım tez vakitte yüzümüzü güldür Amin.
aminnnn canım aminn çok haklısın ama öylesine güzel bir duygu ki insan tutamıyo kendini hele birde böyle aylarca bekliyoruz olmuyo herkesin bir beklentisi oluyo bebek yokmu diyolar olmuyo gözüyle bakıyolar yaa işte o zaman söylememk mümkünmü bazeneşime hamileyimde hani düştü diyelim olmuyo demesinler diye kızıyo bana yalan söylemek yok olmuyosada kimseyi ilgilendirmiyo bu bizim meselemiz hesapmı vericez diyo ama işte gelde bana laf anlattt
Eki Görüntüle 402373 Eki Görüntüle 402374 Eki Görüntüle 402375 Eki Görüntüle 402376 canım bunlar adetimin 5. günü lalr diğerleride aynı bunlar gibi biraz daha koyusu zaten yumurtlmada çıkmıştı ama bunlar neden böyle anlayamadım:26::26::26:
canım eşin çok doğru söylemiş aslında.ya bizi ilgilendiren hemde çok özel bir konu bu.kimi ne ilgilendirir.istemiyoruz şuan da diyin
olsun bitsin.olduğunda da sakınnn ama sakınn 3 ayı doldurmadan çevreye söylememe taraftarıyım ben artık.Rabbim gönlümüze göre
versin canım ne diyim.
tatlım bu arada aciiilen çıkmam gerek.sen resimleri yükse en geç 2 saate kadar dönerim bakarız.olur mu?
canım ben koydum ama sen görmedin sanırım tekrar koyayım dedim bakabilirmisin kuzum
oflu 13. ve 14. gunler arka arkaya mi halvet oldu?selam kızlar..
ovulasyon testi kullandığım ilk ay hamile kaldım.
o ay yumurtlamayı bilmek benim için zordu..
çünmkü ne bir yumurtlama belirtisi ne de başka bişey vardı.
13. gün 14. gün koyu çift çizgi oldu.
bu günlerde halvet de oldu.
tabi sonrasında bekleme suresi vardı ve en zor kısım aslında.
adete 1 hafta kala ovulasyon yapmaya devam ettim.
silik çıksa da çok silik değildi.
yapa yapa 2-3 gün kala kopkoyu çift çizgi çıktı.
tabi ateşime de baktım son 1 hafta da hep yükseldi
en son 36.7 de sabitledi.
sonra gebelik testi yaptım ççook silik bi çizgi....
sonuç şimdi hamileyim.
gerçekten yumurtlama belirlemek için harika bi yöntem...
inşallah kısa süre içinde meleklerinize kavuşşursunuz kızlar..
dualarım hepinizlee
oflu 13. ve 14. gunler arka arkaya mi halvet oldu?
12. gun bisey oldu mu?
sunun icin soruyorum, sperm kalitesi muihabbetine iki gunde bir yapin diyorlar ya, cok onemli degil demek ki...
canım ben koydum ama sen görmedin sanırım tekrar koyayım dedim bakabilirmisin kuzum
Eki Görüntüle 402484
kızlar bu ovulasyon testi. 2-3 gün kala adete.
ve gebelik testi çok silik bi çizgiydi.
Allahim tamamina erdirsin guzelim bnmmm
cnm kim bilri hic umulmadik bir anda cikagelir bebisgünaydın kızlar.ben bu ay yumurtlamamı kaçırdım ya erken yyumurtladı m yada geç .ama test yapmayıda.halvet yapmayıda bıraktımbu ayy gebelik şansım çok az sanırı m..
sagolasin guzelim evet sol sag kasiklardaki batmalar yumurtlmaya isaret bide onu takip eden akintilar cnminşallah hamilesindir.bi sorum olck.sol kasığımda iğne batması gibi bi ağrı var yumurtlama belirtisi olabilir mi?
kızlar merhabaa :)
bugün itibariyle beklenmeyen reglıme tam 10 gun kaldı :)
periyodumun 17. günü bugün :) pazar sabahtan saat 2-3 e kadar kasıkalrım sızılayıp durdu
regl olcakmısım gibi ama sızlıo gecıo öle bugun bıseım yok iyiyimm ben bunu idrar yolu ıltıhabına yordum ama
daha gecen ay idrar yolu ıltıhabı ıcın antıbıyotık kullandım ve gecmıstı bılıyorum hemen tekrarlayabilir
idrar yolu ilt. oldugu zaman genelde kasıkalrım batarak acıyordu bus efer öel olmadı tabı emın de değilim ama
eğer öle ise yanı ıltıhap vars aidrar yollarımdfa o zaman benım çalışmalar boşa gitti
Eki Görüntüle 402484
kızlar bu ovulasyon testi. 2-3 gün kala adete.
ve gebelik testi çok silik bi çizgiydi.
adet tarihinizi girin birde kac gunde bir adet oluyorsunuz onu yazin
ona gore otamatik hesapliyor yumurtlama gununu
bakin bakalim belirtiler ve bu takvimin verdigi gun ve ovu testi dogru gundemi yumurtluyorsunuz
Eisprung-Kalender - urbia.de
günaydın kızlar.ben bu ay yumurtlamamı kaçırdım ya erken yyumurtladı m yada geç .ama test yapmayıda.halvet yapmayıda bıraktımbu ayy gebelik şansım çok az sanırı m..
kızlar merhabaa :)
bugün itibariyle beklenmeyen reglıme tam 10 gun kaldı :)
periyodumun 17. günü bugün :) pazar sabahtan saat 2-3 e kadar kasıkalrım sızılayıp durdu
regl olcakmısım gibi ama sızlıo gecıo öle bugun bıseım yok iyiyimm ben bunu idrar yolu ıltıhabına yordum ama
daha gecen ay idrar yolu ıltıhabı ıcın antıbıyotık kullandım ve gecmıstı bılıyorum hemen tekrarlayabilir
idrar yolu ilt. oldugu zaman genelde kasıkalrım batarak acıyordu bus efer öel olmadı tabı emın de değilim ama
eğer öle ise yanı ıltıhap vars aidrar yollarımdfa o zaman benım çalışmalar boşa gitti
kizlar bende bariz bir belirti yok bacaklarim agriyor sadece onun disinda beklemedeyim carsamba ne olcek bakalim gununu sasmiyor bnm regl 25-26 gunde bir olsada
bu ay olmassa gelecek ay ins