- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.641
gurbet güzeli,belfü inşallah dediğiniz gibi çıkar bebişim gelir.Allahtan ümit kesilmez dimi ama
buarada belfü bence test yap.herzamanki gibi değilse belki bi anlamı olabilir.:44:
cnm ilsikinin uzerinden 10 gun gecti ise gebelik varsa cikar gulum
ben kaybettigim bebgim de tam adet gunumde baslayan pembe akintim oldu dedim ne olyuor adet sokturucu ictim sagolsun buradaki arkadaslr uyardi test yap hamsi olabilirsin diye
bende yaptim silikte olsa cizgi cikti hamiyleydim yani nasip olmadi o baska
cnm istersen yardimci oluyroum sen bana siklus uzunlugunu ve en saon adet tarihinin ilk gununu ver ben bir bakayim
insanin gunu yaklastikca kalbi kut kut atiyor heeeee Allahim olmayanlarada tatdir guzel Allahimmmm
Erken Gebelik testi aldım, yarın sabah yapmayı planlıyorum:44:
O kadar korkuyorum ki tek çizgiden.Artık sabaha göreceğiz :44:
İnşallah bebeiş vardır, tüm dertler son bulur canım.Tatlı heyecan olarak hatıra olur :)
Erken Gebelik testi aldım, yarın sabah yapmayı planlıyorum:44:
O kadar korkuyorum ki tek çizgiden.Artık sabaha göreceğiz :44:
İnşallah bebeiş vardır, tüm dertler son bulur canım.Tatlı heyecan olarak hatıra olur :)
ayy inşallah hamilesindir valla ben bile heyecanlandım merakla beklicem
hadi hayirli haberler ver bize gulum
sik sik idrara cikiyorum ya cok su iciyorum ondan valla gunum gelsede su belirsizlik ortadan kalksa yaaaa:18:
Bnm yaklasik 3-4 aydir bu sekilde atiyor adete yakin sonra pat adet oluyom bakalim 3 gun dinliycem olcakmi
Ama bacaklarim agrimaya basladi adet olcam sanirimm
belfüü inşallah hamilesindir 3 gündür giremiyorum çok iyi bu ya banada moral oldu yaa bebegine kavuşursun inşallah
sik sik idrara cikiyorum ya cok su iciyorum ondan valla gunum gelsede su belirsizlik ortadan kalksa yaaaa:18:
tatlim sen kafana takma adet bitimi gun asiri denersin olmassa sayet bu ay
hani diyelim 11. gun pozitif gordun o gordugun catlamiyor yumurta catlayacagini haber veriyor ovu testi ilk 24 ila 36 saat icersinde
cok kisi tanyiorum pozitif gordukten 18 saat sonra bile iliskiye girip hamile olan kafana takma olacak ins sabir gerektiren birsey bu Allah selamete cikarsin
cabucak kavus bebgine insAllah
umarim iyisindir guzelim bnm ne vaqr ne yokkkk
inşallah...hepimiz için hayırlısı olsun !
Buarada başka bir başlıkta okumuştum, hamile kalmayı çok isteyenlerde veya hic istemeyen ve korkanlarda vücut sanki hamileymiş gibi tepki verebiliyor belirtiler açısından diye..yani psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyormus gibi hissediyor insan diye....hatta bir doktor, bazı kadınların hamile gibi karnı şişer demiş...inanırmısınız benim öyle oldu! Diğer belirtileri hissetmedim ama 4 aydır çalışıyoruz bebek için ve her ay beklentideyiz tabi, ama ben son aylarda 3-4 kilo aldım, bunu geçelim hadi çünkü hayatımda birkaç dönem bu kiloya ulaşmıştım..(50'dir normalim 54 oldum) hala 36 bedenim ama inanılmaz bir göbek var daha doğrusu karın şişliği var...her gören hamilemisin diyor...bol şeyler giyinmeye çalışıyorum...hicbirşey yemesem de sabah erken saatte bile karnım şiş...ve çevremdeki hamilelere bakıyorum, kıyaslıyorum benim karnım zannedersiniz 4-5 aylık hamile karnı gibi...bir de vücudum incedir, sivri bir göbek oldu! Insanlar hamilemisin diyince de iyice bir moralim bozuluyor ! Ah ah...muhtemelen psikolojik benimki de...aynanın karşısına geçiyorum kendime inanamıyorum...zapzayıf hatun, sivri bir göbek ve karın şişliği..doktorun dediğ gibi resmen !
şu kendini şartlandırmama işini nasıl çözücem bilmiyorum...nolur yardım !!!
İnşallah...hepimiz için hayırlısı olsun !
Buarada başka bir başlıkta okumuştum, hamile kalmayı çok isteyenlerde veya hic istemeyen ve korkanlarda vücut sanki hamileymiş gibi tepki verebiliyor belirtiler açısından diye..Yani psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyormus gibi hissediyor insan diye....Hatta bir doktor, bazı kadınların hamile gibi karnı şişer demiş...İnanırmısınız benim öyle oldu! Diğer belirtileri hissetmedim ama 4 aydır çalışıyoruz bebek için ve her ay beklentideyiz tabi, ama ben son aylarda 3-4 kilo aldım, bunu geçelim hadi çünkü hayatımda birkaç dönem bu kiloya ulaşmıştım..(50'dir normalim 54 oldum) hala 36 bedenim ama inanılmaz bir göbek var daha doğrusu karın şişliği var...Her gören hamilemisin diyor...Bol şeyler giyinmeye çalışıyorum...Hicbirşey yemesem de sabah erken saatte bile karnım şiş...Ve çevremdeki hamilelere bakıyorum, kıyaslıyorum benim karnım zannedersiniz 4-5 aylık hamile karnı gibi...Bir de vücudum incedir, sivri bir göbek oldu! İnsanlar hamilemisin diyince de iyice bir moralim bozuluyor ! ah ah...Muhtemelen psikolojik benimki de...Aynanın karşısına geçiyorum kendime inanamıyorum...Zapzayıf hatun, sivri bir göbek ve karın şişliği..Doktorun dediğ gibi resmen !
Şu kendini şartlandırmama işini nasıl çözücem bilmiyorum...Nolur yardım !!!
Ah cnm ya ancak kafaya takmayacaksin sartlandirmayacaksinki bebek gelsin sorma 3 aydir korunuyordum filinta gibi olmustum bu ay korunma bitti kilolarda gelmeye basladi bir gobek olustu sorma gitsin Allah yardim etsin ne diyeyimİnşallah...hepimiz için hayırlısı olsun !
Buarada başka bir başlıkta okumuştum, hamile kalmayı çok isteyenlerde veya hic istemeyen ve korkanlarda vücut sanki hamileymiş gibi tepki verebiliyor belirtiler açısından diye..Yani psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşıyormus gibi hissediyor insan diye....Hatta bir doktor, bazı kadınların hamile gibi karnı şişer demiş...İnanırmısınız benim öyle oldu! Diğer belirtileri hissetmedim ama 4 aydır çalışıyoruz bebek için ve her ay beklentideyiz tabi, ama ben son aylarda 3-4 kilo aldım, bunu geçelim hadi çünkü hayatımda birkaç dönem bu kiloya ulaşmıştım..(50'dir normalim 54 oldum) hala 36 bedenim ama inanılmaz bir göbek var daha doğrusu karın şişliği var...Her gören hamilemisin diyor...Bol şeyler giyinmeye çalışıyorum...Hicbirşey yemesem de sabah erken saatte bile karnım şiş...Ve çevremdeki hamilelere bakıyorum, kıyaslıyorum benim karnım zannedersiniz 4-5 aylık hamile karnı gibi...Bir de vücudum incedir, sivri bir göbek oldu! İnsanlar hamilemisin diyince de iyice bir moralim bozuluyor ! ah ah...Muhtemelen psikolojik benimki de...Aynanın karşısına geçiyorum kendime inanamıyorum...Zapzayıf hatun, sivri bir göbek ve karın şişliği..Doktorun dediğ gibi resmen !
Şu kendini şartlandırmama işini nasıl çözücem bilmiyorum...Nolur yardım !!!
iyiym canım ya biraz stresliyim işte 6 mayısı bekliyorum sen nasılsın iyimisin canım ..
Safak bitti cnmadet olmassam cumaya test yaparim insAllah
belfüü inşallah hamilesindir 3 gündür giremiyorum çok iyi bu ya banada moral oldu yaa bebegine kavuşursun inşallah