ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım ilerisi hamıle kalmaya engelmıs bol bol su içersem ınsallahh iltihap sorunu yasamam :)

hakkımızda hayırlısı olsun :)

cnm kim bilri hic umulmadik bir anda cikagelir bebis

cnm yaaaa ins yoktur ya sabirrrr

ınsallah canım bakıcaz yaa ınsallah :)

Pazar sabahı paylaşmıştım biliyorsunuz.Ctesi gecesi hafiften geldi.Pazar tekrar leke gibi geldi.Şuan wcye gittikçe sadece peçeteye kirli kan , kahveye çalan tonda geliyor.:44:
Çok anlam veremedim.

peki her adet doneminde boyle bir sey yasarmisin sen hemn mi gelir yoksa 3 gun akinti sonra adet olarakmi gelir

yok canım yaa adet oldum işte hamile değilim ama neden bu testlerde sürekli bana denk geliyo anlamıyorum benimle birlikte yapan arkadaşlar hamile şuan onlarda neden çıktı dabende çizgiler var ama adet oldum bugün 8.günüm hala kan geliyo sanki ilk günki gibi ama koyu çamur gibi kan geliyo yumurtlamadaki testlerimi ekliyim bak kuzum onlar koyu baya dediğin gibi ama bunlarda sonuçta yeterince koyu öçizgi anlmaıyorum ki ne alkaa be canım

peki her adet doneminde boyle bir sey yasarmisin sen hemn mi gelir yoksa 3 gun akinti sonra adet olarakmi gelir

Geçen ayı düşünürsek hiç bir belirti olmadan regli oldum.Ondan evvelki aylarda pembe su ya da akıntı olurdu pembe.
Bu sebeple çok mana veremiyorum.Test yapmalı mıyım sence:44:
Erken gebelik testinde çıkar mı

gurbet güzeli,belfü inşallah dediğiniz gibi çıkar bebişim gelir.Allahtan ümit kesilmez dimi ama
buarada belfü bence test yap.herzamanki gibi değilse belki bi anlamı olabilir.:44:

cnm ilsikinin uzerinden 10 gun gecti ise gebelik varsa cikar gulum
ben kaybettigim bebgim de tam adet gunumde baslayan pembe akintim oldu dedim ne olyuor adet sokturucu ictim sagolsun buradaki arkadaslr uyardi test yap hamsi olabilirsin diye
bende yaptim silikte olsa cizgi cikti hamiyleydim yani nasip olmadi o baska
Eisprung-Kalender - urbia.de kızlar bu site türkçe olmuyo mu ?

cnm istersen yardimci oluyroum sen bana siklus uzunlugunu ve en saon adet tarihinin ilk gununu ver ben bir bakayim

Merhaba kızlar ben de çok uzun süredir kadınlar klubünü üye olmadan takip ediyordum, bu ay üye oldum :) ocak ayından itibaren korunmuyoruz ve ben aslında çok kafama takıyordum ve şartlandırıyordum kendimi...Hesap kitap yapıyorduk sürekli, bebeğimi kucağıma almayı çok istediğim için düşünmeden edemiyordum...Bu ay 4. ayımız ve ilk defa ovülasyon testi yaparak denedik. Ben normalde 13. gün sanıyordum Ovülasyon gününü, test 10. gün pozitif çıktı ve biz 11, 12, 13. günler çalıştık...(11.gün de pozitif çıktı test, 12. gün denemek için yaptım bu sefer silik çıktı) Fertility friend'de bazal vücut ısısı chartını da doldurmaya başladım , o da 11. günü işaret ediyor....Aslında 10 gün de çalışmalıydık ama kaçırdık..
Normalde 2-3 gün sonra regl zamanım...Genelde 25-26 yada bazen 27 gün sürüyor. Bu ay çok umutluydum, ama sabah bir baktım akıntımda kırmızı ince ip şeklinde birşey var. Genelde ben regl olmadan 2 gün önce gelir bu kırmızı ince ip şeklinde leke Aşırı moralim bozuldu tabi...1 sene önce çocuk denilince korkardım ama kendimi hazır hissettim bu yıl başında ve şimdi tamamen farklı bir psikolojideyim, regl olunca resmen dünyam kararıyor ! Kafaya takmayayım diyorum olmuyor....Kafaya takanların stres yapanların, kendilerini rahat ve serbest bıraktıkları ay hamile kaldıklarını çok duydum ve okudum. Ben de yapmayayım hayırlısı olsun diyorum ama hesaplama yapmaktan da kendimi alamıyorum....Aslında rabbim ne zaman isterse ne zaman hayırlısıysa o zaman versin...Bakalım umutlar önümüzdeki aya kaldı...Yine test yapıcam bu ay..Sonucta ocaktan beri yanlış biliyormusum demekki yumurtlama zamanını....Gerçi biz 10. günden itibaren gün aşırı çalışıyorduk 3 aydır ama bu ay yumurtlama günü civarı hergün çalıştık..
Bu da bir muamma, her gün mü, gün aşırımı ? Sonuçta kafasında hiç hamilelik olmayanlar tesadüfen girdikleri ilişkide hamile kalabiliyorlar, hergün yada gün aşırı olması da birşey değiştirmiyor bence...Nasip, kısmet Allahtan !

tatlim sen kafana takma adet bitimi gun asiri denersin olmassa sayet bu ay
hani diyelim 11. gun pozitif gordun o gordugun catlamiyor yumurta catlayacagini haber veriyor ovu testi ilk 24 ila 36 saat icersinde
cok kisi tanyiorum pozitif gordukten 18 saat sonra bile iliskiye girip hamile olan kafana takma olacak ins sabir gerektiren birsey bu Allah selamete cikarsin
cabucak kavus bebgine insAllah

insanin gunu yaklastikca kalbi kut kut atiyor heeeee Allahim olmayanlarada tatdir guzel Allahimmmm

tşk ederim zahmet olck 35-36 günde bir oluyorum son adet günüm 11 nisan

valla super gitmis listeeeeee

tşk ederim zahmet olck 35-36 günde bir oluyorum son adet günüm 11 nisan

11 nisan
adet baslangisi
12
13
14
15
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
yumurtlama zamani
30
1 mayis
yumurtlama zamani
2 mayis
yumurtalama zamani
3 mayis
tam yumurtlama gunu
4 mayis
son kez ilsiki önerilir

Son düzenleme:

testelin böyle çıkıpta hamile olmayan tek insansındır bence.imkansız yaaa.senin hamiş olman lazım.hadi 1 testte sorun var,hepsinde de olur mu ya.çok şaşırdım valla.kafam karıştı.

bu arada ben kan testi yaptırdım ama 1,20 çıktı.yani negatif.belki azda olsa bişeyler çıkar die gittim ama sonuç yine hüsran.

neden buna gerek duydum biliyomusun.adetimin 6.günü ikisde koyu çizgi çıktı ve ben 2 gün sonra ilişkiye girdim.8.gün yine aynı

ikiside koyuydu.yani ilişkiye girmeden önce.acaba bugünlerde mi yumurtladım da şuan da hala bişe yok.ama 2.çizgi daha koyu

değildi.ama aynıydı.

ama acayip bir yorgunluk var.inanılmaz midem bulanıyor.karnım şiş.bilmiyorum bilmiyorum ((((

birde canım bende sana bişe söyliyim benimde ovulasyon testlerim 1 haftadır hep pozitif çıkıyor.yani nası pozitif ikiside kırmızı

çıkıyor.bu ne acaba? bayağıı bir süre sonra silikleşiyo sadece.bugün 15.günki testim ama tık yok.sadece ikiside kırmızı çıkıyor silik değil ama.

cnm birsey solemek icin henuz erken 14 nisanda adet olmussun henuz uzerinden yumurtlamamin gecmemiski nasil oluyor yani 14 mayis ta adet gunun daha 14 gun var cnm yaa
yumurtlama zamanin su sirlar olmasi lazim yanlismiyim tabloya gore ole :26:

cnm birsey solemek icin henuz erken 14 nisanda adet olmussun henuz uzerinden yumurtlamamin gecmemiski nasil oluyor yani 14 mayis ta adet gunun daha 14 gun var cnm yaa
yumurtlama zamanin su sirlar olmasi lazim yanlismiyim tabloya gore ole :26:

canım 14 mayıs da olucağım meçhul.adetlerim düzenli olmuyor.ya 3 gün yada 4 gün gecikiyor.bide diyelim ki 14 mayıs da adet olucam şimdiden testin pozitif çıkması gerek değil mi?

kürtajdan tam 40 gün sonra geldi adetim.ondan dolayıda belki zamanlarım şaşmıştır.ne biliyim.bide diyorum ki acaba spermler ne kadar süre kalıyor.yani hani kaçırmışsam da belki ondan dolayı tuttururum.

önceki gebeliğimde 17.gün pozitif çıkmıştı.bugün 15.gün bakalım yaaa beklemekten başka çaremiz yok.

ama kafama takılan şey testlerim pozitif çıkıyor.yani yaptığım zaman iki çizgide çıkıyor.ilk ay tecrübesiz ayımdı ama nasıl herşey yolundaydı.şimdi ise herşey karman çorman.

hepsi pozitif gibi değil mi?

Eklentiler

• $Fotoðraf0058.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 280
  • $Fotoðraf0059.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleme:
testlerim bunlar.

Eklentiler

• $Fotoðraf0060.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 628
  • $Fotoðraf0061.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 281
canim kurtajdan sonra sekmeler olacakti 9 ay oldu duzene giremedim gerci drum 25 ila 30 gun arasi normal adet diyor siklus uzunlugunu 35 ten sonrasi duzensiz bide 15 gundan azi duzansiz kabul ediliyor bnm 28 gunde olan siklusum 25-26 gune dustu hepte bazen 23 olabiyliyor

hepsi pozitif gibi değil mi?

cnm 15. gun yakinlasmis koyuluklar birbirine guzelim bakalim sen calismalara devam et kaliteli bir sprem ise 72 saat yasayabilie yumurtanin ömrü ise 24 saattir cnm
inan testlerden birsey anlamadim ben 12. gun baslarim cift cizgiyi 15. gun gorurum ondan sonra birakirim gulen yuz guldugu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…