Merhaba kızlar ben de çok uzun süredir kadınlar klubünü üye olmadan takip ediyordum, bu ay üye oldum :) ocak ayından itibaren korunmuyoruz ve ben aslında çok kafama takıyordum ve şartlandırıyordum kendimi...Hesap kitap yapıyorduk sürekli, bebeğimi kucağıma almayı çok istediğim için düşünmeden edemiyordum...Bu ay 4. ayımız ve ilk defa ovülasyon testi yaparak denedik. Ben normalde 13. gün sanıyordum Ovülasyon gününü, test 10. gün pozitif çıktı ve biz 11, 12, 13. günler çalıştık...(11.gün de pozitif çıktı test, 12. gün denemek için yaptım bu sefer silik çıktı) Fertility friend'de bazal vücut ısısı chartını da doldurmaya başladım , o da 11. günü işaret ediyor....Aslında 10 gün de çalışmalıydık ama kaçırdık..
Normalde 2-3 gün sonra regl zamanım...Genelde 25-26 yada bazen 27 gün sürüyor. Bu ay çok umutluydum, ama sabah bir baktım akıntımda kırmızı ince ip şeklinde birşey var. Genelde ben regl olmadan 2 gün önce gelir bu kırmızı ince ip şeklinde leke
Aşırı moralim bozuldu tabi...1 sene önce çocuk denilince korkardım ama kendimi hazır hissettim bu yıl başında ve şimdi tamamen farklı bir psikolojideyim, regl olunca resmen dünyam kararıyor ! Kafaya takmayayım diyorum olmuyor....Kafaya takanların stres yapanların, kendilerini rahat ve serbest bıraktıkları ay hamile kaldıklarını çok duydum ve okudum. Ben de yapmayayım hayırlısı olsun diyorum ama hesaplama yapmaktan da kendimi alamıyorum....Aslında rabbim ne zaman isterse ne zaman hayırlısıysa o zaman versin...Bakalım umutlar önümüzdeki aya kaldı...Yine test yapıcam bu ay..Sonucta ocaktan beri yanlış biliyormusum demekki yumurtlama zamanını....Gerçi biz 10. günden itibaren gün aşırı çalışıyorduk 3 aydır ama bu ay yumurtlama günü civarı hergün çalıştık..
Bu da bir muamma, her gün mü, gün aşırımı ? Sonuçta kafasında hiç hamilelik olmayanlar tesadüfen girdikleri ilişkide hamile kalabiliyorlar, hergün yada gün aşırı olması da birşey değiştirmiyor bence...Nasip, kısmet Allahtan !