ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar karnımda pıt pıt atmalar var neden acaba.en son 1 hafta önce ilişki olmuştu.bide karnım gurul gurul gaz da var.anlamadım gitti
ovulasyon testinde de tık yok.1 seferde 3 test yaptım bugün hepsi farklı çıktı ya.şaka gibi yani.bu sefer olmicak heralde.karnımda da şişlik var.
offf Allah'ım ne olur bebişim gelmiş olsun.testlere devam etmek yoruyor artık beni.

aaaa canım kusura bakma yaa ben seni hamile zannettim.
inşallah en kısa zamanda hamiş olursun.

Tatlım geçen hafta bende aynı şeyler vardı.Karnım pıt pıt atıyordu.Anlam veremedim, çok anormal geldi.:44:

Bnm yaklasik 3-4 aydir bu sekilde atiyor adete yakin sonra pat adet oluyom bakalim 3 gun dinliycem olcakmi
Ama bacaklarim agrimaya basladi adet olcam sanirimm

ama adetime daha çook var.bide ilişkinin1 yada 2 gün sonrası bir ağrı oldu dedim regl olucam kesinnn.ne acaba ?? ne enteresan

şeyler yaşıyorum.inşallah hamişliktendir.kızlar birde benim idrarım çoook bulanık.önceden tortu vardı şimdi sadece koyu ve bulanık.

acaba hamişlikten mi :))))))

ahh ahh keşkeeee,,,,

ben doktora gitmiştim enfeksiyon var dedi bana ya.ama dedi kürtajdan değil e başka ne olacak.hem kendime ii bakıyorum hemde

eşimle zaten bir araya gelmemişiz ki.aynı ağrı ben gebe kalmadan da vardı.şimdi ağrı falan deyince bana tam 6 tane iğne verdi(hap

içemediğim için iğne tercihim oldu)

ıesef iğneyle başka bir iğne verdi.

nesse yaptırdım ama ıesefi yaptırdığım andan beri bir ağrı oldu.eve zor attım kendimi.

eve geldim nasıl ağlıyorum.hayatımda böyle bişe görmedim ben.

ne oturabildim ne yana dönebildim ne de yürüyebildim.düşünün yani.hepsi mahvetti beni.

ciddi bişey mi dedim gayet rahattı.

iğneyi vuran hemşire bile ağır dedi.pesss yaniii ya.

bende o gün bugündür iğneyi kestim :)))))

ne yapım kızlar dayanılacak gibi değil.

Sagligin icin debam edebilseydin keske

Hayir olsun bu gece ruyamda 3 kiz bebek gordum 3 de bnm degildi ama birini emzirmeye kalktim hayirlara cikar Allahim

Sagligin icin debam edebilseydin keske

canım bende çok istedim ama dayanılır gibi değildi.inan bana.ikilemde kaldım.ya ovulasyon testlerine devam edip hamiş olucaktım

yada iğneleri yaptırıp bir daha ki aya uğraşıcaktım.ben ilkini seçtim.napım canım bir an önce bebeğim gelsin istedim.

çok da önemli bişe olucağını zannetmiyorum.eğer ki hamiş olursam ona göre bir tedavi uygular heralde doktorum.

pfff bilemiyorum kafam çok karışık canım.beklemedeyim sadece.

kızlar bende avulasyon testi almak istiyorum fakat nerden alıcam hangısını alıcam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz ?

Kızlar benim kırmızılar hafiften geliyor. tam da iğnenin üzerinden 14.gün geçmişken.
Çok bunaldım, son takip yaptığım aydı.Daha fazla kendimi yıpratmayacağım.

Umarım benim dışında herkes hamiş olur,kalbim sizinle.

kızlar bende avulasyon testi almak istiyorum fakat nerden alıcam hangısını alıcam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz ?

canım gitti gidiyor da var.üye oluyorsun sonra kredi kartından çektiriyorsun en geç ertesi gün elinde oluyor.bide 2-3 tane gebelik testi

hediye geliyor.ben 18 tane aldım 30 civarıydı 4 tanede gebelik testi gönderdiler.ordan alabilirsin.

gelmeyiiiiin kırmızılaaarrrr

canım belki yerleşme kanamasıdır.inşallah öyledir.değilse de üzme kendini her ay bizim için bir umut oluyo işte.düşünsene ya 3 ayda bir olma şansımız olsaydı.bekle anam bekle :)) düşünemiyorum bile.

slm kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere bilgisi olanlar yardım edebilirlermi bu ovulasyonlarla ilgili bende ilk defa geçen ay başladım herşey yolunda gitti koyu çizgiyi gördük değerlendirdik ama adete yakında yapıldığında özellikle adet gününde koyu çıkarsa hamilelik demek oluyomuş bende yaptım koyu çizgiler çıktı ama adet oldum sonra adetimin 5.günü yaptım yine koyu çizgi sizce neden koyu çıkıyo anlayamıyorum bilginiz varsa bana lütfen yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim güvenilir diye başladım ama şimdi şüpheye düştüm sizce neden kırmızı çıkıyo yumurtlamam bittikten sonra yaptıklarımda silikleşmişti normaldi ama neden yumurtlama dışında koyu çıkıyo anlamış değilim:44::44::44::26:

canım ben hiç böyle bişey yaşamadım.benim pozitif çıktıktan sonra işim bitmişti :)) bir daha da yapmamıştım.bi kenarda duruyolardı.

sürekli pozitif çıkması enteresan gerçekten.adetin normalinden az sürdüyse gebelikten dolayı olabilir.yada üstüne görüyor

olabilirsin.gebelik testi yapmanı öneririm.eğer ki silik bile çıkarsa kan testi yapıp netleştirebilirsin.pozitif çıkması bence

gebelikten.eğer ki sürekli silik yada daha belirgin olsaydı test bozuk diyebilirim ama bilemedim şimdi.inşallah gebelik vardır.

2 kez yumurtluyo da olabilirsin.adetin başladığında yaptıysan inan ki bilemedim.ama adet başlamadan tekrar yaptıysan ve çıktıysa 2.kez yumurtluyosun demektir.

Son düzenleme:

öncelikle çok tşk ederim cevap verdiğin için canım Allah razı olsun adetim 3 gün sürdü 4.5 günlerde çok çok hafif lekelenmeler oldu 5.gün gebelikte yaptım çok silik gölge gibi vardı ama ben ciddiye almadım çünkü aylar önce idrarda gebelik yaptım ilk dk da çıktı ikinci çizgi baya pembeydi sevindik herkese öüjde veridk ama kanda çımadı o kadar yanılttıki çok kötüyüm aslında ben resimlerimi koysam ovulasyonların bakabilirmisin acaba canım

ahh canım sormaaaa bende gebelik testi mağduruyum.benimki de silik çıkmıştı gebeyim die dolandım ortalarda ama kan testi yaptırdım ve resmen yıkıldım.çok yanıltıcı oluyor.güvenmemek lazım.

tabii ki bakarım cnm sen yükle.elimizden geldiğince çözeriz bu işi inşallah.

Nasilsiniz bakalim. Belfucum ins hamisdindir guzelim umutsuz olma
Biliyosum yerlsme kanamasi olabiliyor
Bnm sivilceler disinda boyle anormal durumum yok
Bakalim istahim acayip acildi yine folik asidden dolayi birakamiyorum da uffff
Her soz veriyorum
Yeme diye olmuyor karnim sisti bakalim iki gun sonra neler olurr

sendemi o zaman anlarız brbirirmizi kuzum yaa nasıl can yakıyo nasıl hayal kırıklığı oluyo eşimlşe nasıl sarıldık heycandan ağladık bir bilsen ama o hastaneye umutla emin bir şekilde gidipde çıktığım zamanı hiç unutamıyorum rabbim kimseye yaşatmasın inş bu evlat sevgisiyle sınamasın inş AMİNNNN şimdi yüklüyorum canım :26:

canım bunlar adetimin 5. günü lalr diğerleride aynı bunlar gibi biraz daha koyusu zaten yumurtlmada çıkmıştı ama bunlar neden böyle anlayamadım:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…