- 23 Nisan 2012
- 42
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.581
evet canım akşam 6 gibi olmuştu.birde ondan sonraki ilişkilerimde acayip ağrım oluyodu.yani ilişki anında.bir türlü yapamadık.sanki birşey engel oluyor gibiydi.bu arada ben kürtaj oldum.tekrar denemelere devam ediyorum(((((
kızlar karnımda pıt pıt atmalar var neden acaba.en son 1 hafta önce ilişki olmuştu.bide karnım gurul gurul gaz da var.anlamadım gitti
ovulasyon testinde de tık yok.1 seferde 3 test yaptım bugün hepsi farklı çıktı ya.şaka gibi yani.bu sefer olmicak heralde.karnımda da şişlik var.
offf Allah'ım ne olur bebişim gelmiş olsun.testlere devam etmek yoruyor artık beni.
kızlar karnımda pıt pıt atmalar var neden acaba.en son 1 hafta önce ilişki olmuştu.bide karnım gurul gurul gaz da var.anlamadım gitti
ovulasyon testinde de tık yok.1 seferde 3 test yaptım bugün hepsi farklı çıktı ya.şaka gibi yani.bu sefer olmicak heralde.karnımda da şişlik var.
offf Allah'ım ne olur bebişim gelmiş olsun.testlere devam etmek yoruyor artık beni.
ama adetime daha çook var.bide ilişkinin1 yada 2 gün sonrası bir ağrı oldu dedim regl olucam kesinnn.ne acaba ?? ne enteresan
şeyler yaşıyorum.inşallah hamişliktendir.kızlar birde benim idrarım çoook bulanık.önceden tortu vardı şimdi sadece koyu ve bulanık.
acaba hamişlikten mi :))))))
ahh ahh keşkeeee,,,,
ben doktora gitmiştim enfeksiyon var dedi bana ya.ama dedi kürtajdan değil e başka ne olacak.hem kendime ii bakıyorum hemde
eşimle zaten bir araya gelmemişiz ki.aynı ağrı ben gebe kalmadan da vardı.şimdi ağrı falan deyince bana tam 6 tane iğne verdi(hap
içemediğim için iğne tercihim oldu)
ıesef iğneyle başka bir iğne verdi.
nesse yaptırdım ama ıesefi yaptırdığım andan beri bir ağrı oldu.eve zor attım kendimi.
eve geldim nasıl ağlıyorum.hayatımda böyle bişe görmedim ben.
ne oturabildim ne yana dönebildim ne de yürüyebildim.düşünün yani.hepsi mahvetti beni.
ciddi bişey mi dedim gayet rahattı.
iğneyi vuran hemşire bile ağır dedi.pesss yaniii ya.
bende o gün bugündür iğneyi kestim :)))))
ne yapım kızlar dayanılacak gibi değil.
Sagligin icin debam edebilseydin keske
kızlar bende avulasyon testi almak istiyorum fakat nerden alıcam hangısını alıcam bılmıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Kızlar benim kırmızılar hafiften geliyor. tam da iğnenin üzerinden 14.gün geçmişken.
Çok bunaldım, son takip yaptığım aydı.Daha fazla kendimi yıpratmayacağım.
Umarım benim dışında herkes hamiş olur,kalbim sizinle.
slm kızlar ben birşey sormak istiyorum sizlere bilgisi olanlar yardım edebilirlermi bu ovulasyonlarla ilgili bende ilk defa geçen ay başladım herşey yolunda gitti koyu çizgiyi gördük değerlendirdik ama adete yakında yapıldığında özellikle adet gününde koyu çıkarsa hamilelik demek oluyomuş bende yaptım koyu çizgiler çıktı ama adet oldum sonra adetimin 5.günü yaptım yine koyu çizgi sizce neden koyu çıkıyo anlayamıyorum bilginiz varsa bana lütfen yardım edin çünkü kafayı yemek üzereyim güvenilir diye başladım ama şimdi şüpheye düştüm sizce neden kırmızı çıkıyo yumurtlamam bittikten sonra yaptıklarımda silikleşmişti normaldi ama neden yumurtlama dışında koyu çıkıyo anlamış değilim:44::44::44::26:
canım ben hiç böyle bişey yaşamadım.benim pozitif çıktıktan sonra işim bitmişti :)) bir daha da yapmamıştım.bi kenarda duruyolardı.
sürekli pozitif çıkması enteresan gerçekten.adetin normalinden az sürdüyse gebelikten dolayı olabilir.yada üstüne görüyor
olabilirsin.gebelik testi yapmanı öneririm.eğer ki silik bile çıkarsa kan testi yapıp netleştirebilirsin.pozitif çıkması bence
gebelikten.eğer ki sürekli silik yada daha belirgin olsaydı test bozuk diyebilirim ama bilemedim şimdi.inşallah gebelik vardır.
öncelikle çok tşk ederim cevap verdiğin için canım Allah razı olsun adetim 3 gün sürdü 4.5 günlerde çok çok hafif lekelenmeler oldu 5.gün gebelikte yaptım çok silik gölge gibi vardı ama ben ciddiye almadım çünkü aylar önce idrarda gebelik yaptım ilk dk da çıktı ikinci çizgi baya pembeydi sevindik herkese öüjde veridk ama kanda çımadı o kadar yanılttıki çok kötüyüm aslında ben resimlerimi koysam ovulasyonların bakabilirmisin acaba canım
ahh canım sormaaaa bende gebelik testi mağduruyum.benimki de silik çıkmıştı gebeyim die dolandım ortalarda ama kan testi yaptırdım ve resmen yıkıldım.çok yanıltıcı oluyor.güvenmemek lazım.
tabii ki bakarım cnm sen yükle.elimizden geldiğince çözeriz bu işi inşallah.