ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

En sağlıklısı adet biter bitmez regli olana kadar gün aşırı ilişki.Test yapmasak kafada düşüncede olmaz,rahat oluruz.Yaşadıklarını paylaşman çok iyi olmuş.

Hakkımızda hayırlısı artık..

cnm insan gerçekten hissediyor.bekle bakalım belki gelmicek :) ben hissetmeyi bırak cidden emindim resmen ya.

akıntı bende pek olmadı.halsizlik vardı birde akşamları uyku hali.

bide inanılmaz sakin ve huzurluydum (normalde agresifimdir biraz)

acayip hüzünleniyordum ağlamak geliyodu içimden

kasık ağrısı ve gaz vardı

aklıma geldikçe yazarım güzel anne adayları :))

kızlaarrrr bir daha yaşamak istiyorum bunların hepsini

Rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin.

günaydın canım belki hamilesindir du bakalım hemen karamsarlıga düşme canım yaa

kızlar yaa çok özür dilerim size haber vercem dedim veremedim ben hamile değilmişim,adet oldum...burda birkaç arkadaşla yazışmıştık,hatırlarsınız siz beni

Angelim inşallah yanılırım.Uyku halim var,halsizliğim had safhada ama mevsim sebebiyle olma olasılığı yüksek.Salgın var bu aralar.

günaydın canım belki hamilesindir du bakalım hemen karamsarlıga düşme canım yaa

Teşekkürler emoşum, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

kızlar yaa çok özür dilerim size haber vercem dedim veremedim ben hamile değilmişim,adet oldum...burda birkaç arkadaşla yazışmıştık,hatırlarsınız siz beni

Yeni batın hayırlı olsun o zaman.Bu ay umarım kavuşursun

canım birşey sorucam.
Ilk çok koyu çizgiden kaç saat sonra oldu ilişki merak ettim.
Genelde 30 saat civarı olanların tutma olasılıkları çok yüksek oluyo herhalde.
Bende kısmetse önümüzdeki ay deniycam.
Birde gülenyüz mü kullandın yoksa normalleden mi

pozitifi gordukten 18 saat sonra bile tutan var cnm o nedenle 30 saati beklelemek gerkiyor kacirmak an meseleski yani

Ayy adet olcakmısım gibi belim agrıyo :26:

Ama daha regle 13 gün var regl diiilde agrı var

GÜNAYDIN BEBİŞLERR AY RESIMLERİ EKLICEKTIM ÇEKTİM AMA UNUTTUM :s EVDEKI PC DE KALDI

kizlar belim sirtim bnm de agriyor hele bulasik yikarkan resmn sirtim catladi son 4 gun en yakin bnm sanirim bata baklaim yumurtam cilkmi cikacak yoksa dolumu:))))

canım benim adetim 3-4 gün gecikiyordu.yani her ay şua tarihte diyemiyordum.17.gün saat 2 yada 3 civarıydı testi yaptım daha damlatır damlatmaz 2.çizgi çıktı ve diğerinden daha koyuydu ve ertesi gün 6 gibi ilişki olmuştu.o kadar yani sonra bebeişimin geldiğini öğrenmiştim.ben normal testlerden yaptım.gebelik testi gibi.ama ilk ayda hemen çıktı.

akşam 6 gibi dimi.
sabah değil yani.
o zaman yine 28 saat oluyor akşam 6 ise.
canım hayırlı olsun tekrar rabbim kucağına almayı nasip etsin.

akşam 6 gibi dimi.
sabah değil yani.

cnm arkadasimiz henuz hamile degil guzelim

akşam 6 gibi dimi.
sabah değil yani.

evet canım akşam 6 gibi olmuştu.birde ondan sonraki ilişkilerimde acayip ağrım oluyodu.yani ilişki anında.bir türlü yapamadık.sanki birşey engel oluyor gibiydi.bu arada ben kürtaj oldum.tekrar denemelere devam ediyorum (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…