ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

nasılsınızz kızlar.
bugün 13günümdeyim.daha testimi yapmadım.bakalım.11 .gün yapmıştım silikti bugün koyulaşmıştır heralde.

sagol cnm calisma yapip bekleyendenim bende ovu testi yapmiycam cunku 3 ay yaptim hep 15. yumurtladim bakalim bu ay ne olur kistlerde gitti insAllah
kendimi dinledim akintilar falan karsilasinca ins zamaninda olmustur yanli sunu belirteyim tek gun oldu iliski iki sefer üst üste Mevlam neyler neylerse guzel eyler

güzel demiş aslında duu bakim akşam bi konuşayım bende

beni eklermisin GurbetGuzeli

sat : 14 Nisan
Bat : 14 Mayıs
Kaçıncı ay : 1
Kaçıncı çocuk : ilk

aa canım samsunlumusun sen ben de samsun bafralıyım :)

ayshe

bence diğeri kadar kırmızı değil.bi kaç güne aynı kırmızlığa gelince pozitif sayılıyor.nacizane fikrim.

canım tesekkurler remsını koydugum poazar gunune ait olan

pazartesi yaptıgım baya kırmızıydı bugun yaptıgım da bana bıraz acık renk gibi geldı

yarın tekrar yapıp hepsinin resmini bi koyarım ınsallahh :) renk nası çıaksra cıksın ben gene de

1 mayısa kadar gün aşırı ilişkiye devam edıcem bakalım :)

gecen aylarda sayarak takıp ediyordum reglımın 9 - 19 günleri arası gunasırı ılıskı ıle hamıle kalmsıtım

ovulasyon testı yapınca da cidden yumurtlamanın 9. gunumde basladgıını gordum

ılk ıkı bebegım sürpriz olmsutu zaten calısmadan ama sonrasında 1-2 14-18 gunler arası çalışıodm

hamıle kalammaıstım meger yumurtalamam erkenmıs :)

çok geçmiş olsun inşallah bu talihsiz olayla bir daha karşılaşmazsın. çok üzüldüm gerçekten.. rabbim sabrını versin..

canım çok teşekkür ederim...Amin amin Allah ım hiç bir anne babayı evlat acısıyla sınamasın
ne zor bişeymiş....unutulmuyo yok olmuyo....bebeklerım cennette ve annelerini babalarını beklıyorlar buna eminim işte...

sat 14 nisan
yaş 30
ist da yaşıyorum.
ilk çocuğum olacak
adetimden hemen sonra başladım testlere.

Son düzenleme:

hayırlısı bakalım.bu ay akıntım 10.günde başladı 2 gün falan sürdü.ama o zaman test silikti.şimdi koyulaşıyo ama akıntı yok.anlamadım valla.

gurbetgüzeli çok teşekkür ederim canım.bir dahaki sefere de inşallah hamile olarak gireriz o tabloya Allah'ım inşaaallllaaahhh :) sağlıklı olsun kucağımıza almak nasib olsun ne zaman olursa olsun.ama en kısa zamanda olsun :)

Günaydın Belfü umarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz.çoook istiyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Kızlaarrr bugun siklusumun 12. Günü sımdı testımı yaptım ve silik çizgi çıktı

zar zor görülüyo yanı sanırırm yarın çizgi yokolmuş olur pazar - pazartesi ilişki olmustu

güya salı çalışmayıp çarş. çalışıcaktık ama kocişi zapt edemedım

Iyi ki de edememısım zira son gunuymus yumosun bugun cok silik

yarın da test yapınca toplu şekılde fotosı-unu koyarım buraya :)

atakum... ... ...

aa teyzem atakumda oturuyoo :)

nasib olursa bu yaz tekrar gıtmek sıtıyorum gecen eylul gittik kzıkardesımle :)

hadi hayırlısı bakalım canım inşallah
benim maç da bu akşam
atakumun neresinde canım ben evlendim şehir içindeyim artık
ailem atakumda

hadi hayırlısı bakalım canım inşallah
Benim maç da bu akşam
Atakumun neresinde canım ben evlendim şehir içindeyim artık
Ailem atakumda

ayy ayrıtnı bilemıyorum ama yanlış hatırlamıyosam kurupelit civarıydı :)

ınsallah canım gelır bebısleırmızzz :)

fakülteden ilerde onlar canım bizden uzak sayılır bayaaa
inşallah gelirler canım yaaa şimdi 1 ay nasıl beklicez geldilermi gelmediler mi diye

anladım canım :)

ya gunlerın coklugu değilde son haftanın stresınden krokuyorum

yanı bambaska birisi oluyorum resmen devamlı acaba ne oldu pozitifmidir negtıfmdıır

diye devamlı düşünmekten korkuyorum yaa :)

12.günüm bugun 15 gun kaldı bakalım nası dayanıcazz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…