ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

anladım canım :)

ya gunlerın coklugu değilde son haftanın stresınden krokuyorum

yanı bambaska birisi oluyorum resmen devamlı acaba ne oldu pozitifmidir negtıfmdıır

diye devamlı düşünmekten korkuyorum yaa :)

12.günüm bugun 15 gun kaldı bakalım nası dayanıcazz :)

senindemi 12.günün bugün :KK1:
benimde ayrıca hope diye bi arkadaş daha var başka topikte onunda 12. günü :KK1:
düşünsene 3 müzün hamiş kaldığını süper olur...

ben bu akşam başlıyorum çalışmaya 12 14 16 18 diye düşünüyorum
ilk defa denicem için ovulasyon testi kullanmadım bu ay tutmazsa önümüzdeki ay onu denicem
yarında 12 de randevum var doktorda

canım ıste ben de eskıden hep öle çalışıodm çalışıodm olmuyodu ne zaman gun saymadan çalışsak

beklemıyorken hemen hamıle kalıyordum yanı megersem bundanmış erken yumurtluomusum yanı

bak bugun 12. gun ve benım yum bitti the end

hadi kizlar 2013 ocak topiginin basini biz cekelim insAllahhhhhh:KK49:

ayyy evet muhteşem oluurrrr :KK52: :KK52: :KK52: hayırlısı ınsallahhhh

canım ıste ben de eskıden hep öle çalışıodm çalışıodm olmuyodu ne zaman gun saymadan çalışsak

beklemıyorken hemen hamıle kalıyordum yanı megersem bundanmış erken yumurtluomusum yanı

bak bugun 12. gun ve benım yum bitti the end

ÜZÜLDÜM ŞİMDİ YAAA KAFAMDA KARIŞTI... YA BENİMKİDE BİTTİYSE :KK14:
CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE NEYSE BÖYLE BÖYLE TECRÜBE SAHİBİ OLUNUYOR SANIRIM

ÜZÜLDÜM ŞİMDİ YAAA KAFAMDA KARIŞTI... YA BENİMKİDE BİTTİYSE :KK14:
CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE NEYSE BÖYLE BÖYLE TECRÜBE SAHİBİ OLUNUYOR SANIRIM

estf canım ne cahıllıgı :) kımınınkı gec basla rkımınınkı erken belkıde senınkı 12-14. gun fln baslıo nerden bılebılrıskı

öle düşünme olur ınsallah olmadı bıdahakı ay test alır öğrenırsın gununu :) ya da benım gıbı reglden itibaren

9-19 gunelr arası gunasırı calsıırısn ben tets almadan once öle çalışarak hamıs kalmsıtım :) 3. de

estf canım ne cahıllıgı :) kımınınkı gec basla rkımınınkı erken belkıde senınkı 12-14. gun fln baslıo nerden bılebılrıskı

öle düşünme olur ınsallah olmadı bıdahakı ay test alır öğrenırsın gununu :) ya da benım gıbı reglden itibaren

9-19 gunelr arası gunasırı calsıırısn ben tets almadan once öle çalışarak hamıs kalmsıtım :) 3. de

ilk ya o bakımdan cahilim bu konularda...
bende öyle düşündüm zaten bi deneyim tutmazsa artık önümüzdeki maçlara bakarım :KK1:
benim bugün 12.gün işte 18 e kadar devam edicem inşallah...

Günaydın Belfü umarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz.çoook istiyorum.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

İnşallah Angelimm , bu ay sevinç topiği oluruz inşallahh

Kızlaarrr bugun siklusumun 12. Günü sımdı testımı yaptım ve silik çizgi çıktı

zar zor görülüyo yanı sanırırm yarın çizgi yokolmuş olur pazar - pazartesi ilişki olmustu

güya salı çalışmayıp çarş. çalışıcaktık ama kocişi zapt edemedım :KK17: :KK17: :KK17:

Iyi ki de edememısım zira son gunuymus yumosun bugun cok silik

yarın da test yapınca toplu şekılde fotosı-unu koyarım buraya :)

aa teyzem atakumda oturuyoo :)

nasib olursa bu yaz tekrar gıtmek sıtıyorum gecen eylul gittik kzıkardesımle :)

Hayırlısı olsun canım, umarım bu ay güzel haberler alırız :)

İnşallah Angelimm , bu ay sevinç topiği oluruz inşallahh

Hayırlısı olsun canım, umarım bu ay güzel haberler alırız :)

Aayy amin canım yaa :) aslında hiçbi engel yok yani hamile kalabiliyorum tam yum.

günlerinde de ilişkliye girdik ama nedense içimden bi ses "hemencik olmaz ayşe daha beklersin" diyo

inşallah hayırlı sağlıklı nasib olsun canım hepimize :)

inşallah cnm :) valla ovulasyon testlerini dikkatli kullandığın sürece gerçekten işe yarıyor.ben inanamamıştım.inşallah bu ay da yakalarım da bi dahaki aya hepimiz hamiş oluruz.

X